ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 333
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
ДаВинчи, страхотно е да те командироват в Йерусалим  Heart Eyes Аз не съм ходила все още, но съм се зарекла да отида това лято или следващото  Simple Smile Да направиш снимки  Peace

Тц, бях пропуснала една запетайка.

Mr. Green

Мопси, като те чета се сетих за песента "Остаряваме бавно...Тоз обелил коляно,оня пукнал глава..."и тн Laughing Laughing

# 106
  • София/Варна
Ив, Мопси, тук трябва да забравя тия напитки, че като нищо ще спретнем номер три преждевременно. Запасите от предпазни средства са ограничени и употребата на hot drinks ще трябва да го сведа до 2-3 пъти месечно  Cry

Бтв, и Мишата беше сладур на възрастта на Габи, ама майка и я набеждаваше, че е бясна Wink.

Сту, не ходи лятото, ще пукнеш от жега. Най-подходящо е пролетта или есента.

# 107
Дес, то ще бъде съчетано с море в Турция, най-вероятно ще е септември, така че няма да пукна Mr. Green

# 108
  • София
Аз очаквам пристрастената към кафе Ним (според написаното под аватара) да се явне с изявление по темата...  Whistling

# 109

Каква хубава новина! Simple Smile

ДаВинчи, завидях ти  Wink

# 110
DaVinci,разкажи какво толкова ти е смесило чувствата в Йерусалим?  Simple Smile

Мопси, много си зареждаща с чувството си за хумор! Laughing

Ивонска,с въпроса си почти ме подтласна към още едно пожелание за рождения ти ден  Mr. Green ....Ама....Ще изтрая до другата година. Wink   

# 111
  • София; Дружбето
Ив, Мопси, тук трябва да забравя тия напитки, че като нищо ще спретнем номер три преждевременно. Запасите от предпазни средства са ограничени и употребата на hot drinks ще трябва да го сведа до 2-3 пъти месечно  Cry

Бтв, и Мишата беше сладур на възрастта на Габи, ама майка и я набеждаваше, че е бясна Wink.

Сту, не ходи лятото, ще пукнеш от жега. Най-подходящо е пролетта или есента.
Е нали до края на годината сте там Mr. Green Април се правят януарчета
И да, Миша беше ладка, ама така ме ядосваше, че сладостта се губеше Crazy

Мопси, ей затва Миша съм я връчила за нощното откачане на баща и. Тя му говори, пее, реве  нощем, аз само цици раздавам  Laughing

Сту, браво на Ая и от мене. Миша още на триколката не ще да се качи, а за голямо колело категорично ми отказа и няма и да купуваме  Crossing Arms

Още нещо щях да пиша, ма забравих Rolling Eyes Ирка, кажи имената де, загриза ме едно любопитство

# 112
  • София
...
Ивонска,с въпроса си почти ме подтласна към още едно пожелание за рождения ти ден  Mr. Green ....Ама....Ще изтрая до другата година. Wink   

Whistling Whistling Whistling Mr. Green

# 113

Девойка или две  Mr. Green

# 114
  • София

Девойка или две  Mr. Green

Таа па!  hahaha Тук става дума за мъж, за двама или даже трима! Заедно и/или по отделно! Пуууу, само бебета са ти в тиквата!  Mr. Green Ми, да ти даде Господ, щом все тва ти е в акъла!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 115
  Ние отдавна се каним да купим на Алекс колело с помощни колелца,и то не от най-малките,че все посяга към чуждите.
  Доста добре се справя с карането юначето ми.  Heart Eyes Но е момче,това и трябва да се очаква. Wink

Ивонска,с въпроса си почти ме подтласна към още едно пожелание за рождения ти ден  Mr. Green ....Ама....Ще изтрая до другата година. Wink  

Девойка или две  Mr. Green
     Joy
    двуяйчени (или как беше,разнояйчени ли  newsm78 ) близначки.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 116
Таа па!  hahaha Тук става дума за мъж, за двама или даже трима! Заедно и/или по отделно! Пуууу, само бебета са ти в тиквата!  Mr. Green Ми, да ти даде Господ, щом все тва ти е в акъла!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Е, хубу де, първо мъжете  Joy Joy Joy

# 117
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Е, хубу де, първо мъжете  Joy Joy Joy

Мръсници Naughty Naughty Naughty

# 118
  • София
Аз очаквам пристрастената към кафе Ним (според написаното под аватара) да се явне с изявление по темата...  Whistling

Мани, остави се! Кафе, кафе и пак кафе, за разнообразие по някое капучино! Но напоследък - едно голямо нищо. Все пак си имаме баба у дома до края на седмицата, а за разкош моето капучино заминава за Сърбия до неделя и аз туширам напрежението с големи количества бира. В резултат на което въпросната баба вече ме гледа със страхопочитание и избягва да ми среща кръвясалия поглед.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ДаВинчи, завидях ти за командировката съвсем не благородно!  Twisted Evil

Освен това да кажа, че аз съм била в Израел през август, дори бях с дънки и дълъг ръкав на Стената на плача, както повеляват добрите нрави и съвсем даже не пукнах от жега. Важно е да се пие много вода денем и много вино вечер. Бирата също върви, ама да не е местна! И други неща вървят там в тон с кафето на Ивонска, но за тия плетки само лично!  Whistling

# 119

Общи условия

Активация на акаунт