Вики, честит ти говорещ Вики!
Знаех си аз, че моите пожелания се сбъдват, не съм от калибъра на Ивонска, но мога да омагьосвам и аз!
. Но мисълта, че някой може да ти дръпне ей така детето, дори да го държиш за ръка, си е доста плашеща. Може да се случи навсякъде, по всяко време. Затова аз се опитвам да науча Оги какво е добре да прави в такива ситуации, да е недоверчив към възрастни, които не познава.
Не по-малко брутално беше дръпнатото от количката си бебе в парка Редута пред очите на майка си! И си беше истина! 
И ме покани лятото да я водя у тях, защото май месец в градината приключват уроците. Майчиното ми чуство ми подсказва, че няма чак толкова много работа с Ая, ама знам ли
Май ще я водя на при друг за второ мнение. Вашите деца произнасят ли Ш, С и Т правилно?
И ме покани лятото да я водя у тях, защото май месец в градината приключват уроците. Майчиното ми чуство ми подсказва, че няма чак толкова много работа с Ая, ама знам ли
Май ще я водя на при друг за второ мнение. Вашите деца произнасят ли Ш, С и Т правилно?
. Преглежда го 30 минути - рефлекси, зеници, глава, врат, крачета и ръчички. Като приключи нашия скочи от леглото и заяви искам сладолед и на батута - много болен иначе ... Аз щях да родя направо вчера, ама след това изявление ме напуши на смях ...
Марти голямо магаре
Препоръчани теми