True Blood(Истинска Кръв)-Обратното броене започна-19 тема

• 17 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • Berlin
Ахахааа, благодаряя! Честно казано, мноого се чудих!  Mr. Green

# 16
 hahaha hahaha

Кате, Катеее, де си? Айде на Алсид!  Joy

Май пак съм прихванала Зисен вирус...

Абс, не е възможно да си била толкова разсеяна, въпреки маратона, който си изкарала с двата сезона за 1 седмица  Wink

# 17
Малко спам,ама не мога да се сдържа: abs,страхотен подпис.Дано повече "записвачки" да го прочетат. Tired Направо се побърквам с тези "записи" и то в най-писаните теми. #Cussing out #2gunfire Sick Добре,че тук нямаме такива. Crazy

Забравих да те питам:Бил или Ерик? Whistling

# 18
  • Срещу планината:)
 smile3548 акостирам в новата тема

И удрям едно рамо на Алсид  Wink

# 19
Ауу, много хубава анкетааа, Трайкова!   bouquet 
Аз съм раздвоена между Ерик и Алсид (за анкетата, де)...  Embarassed (да ме прощавате Трайкова и Катиnewsm56
Най-добре да им спретнат да се сбият двамата, голи до кръста, в някоя гора, може и по тъмно  Whistling Whistling Whistling

# 20
Аз съм раздвоена между Ерик и Алсид (за анкетата, де)...  Embarassed (да ме прощавате Трайкова и Катиnewsm56
Най-добре да им спретнат да се сбият двамата, голи до кръста, в някоя гора, може и по тъмно  Whistling Whistling Whistling

Идеята е на Командира,че аз нещо се поизчерпах вече. Mr. Green

Не говори за битки,че трябва после да се лекуваме........ Whistling

# 21
Признавам си,не внимавах с пресата,иначе прочетох за Бил...

ГласувХ,чЕ ВСЕКИ щЕ БЛЕСТИ...

# 22

А ако ти пратя Едуард да блести, а?  hahaha

Тва сега го видях, голям блясък голямо нещо се очертава, Кълънови ряпа да ядат  Joy

# 23

А ако ти пратя Едуард да блести, а?  hahaha

Тва сега го видях, голям блясък голямо нещо се очертава, Кълънови ряпа да ядат  Joy

Ооо, Командирей, то е ясно, че боят е или по тъмно, или по здрач/зазоряване, преди да излезе сунцето, поради вампо Ерик  hahaha  Едуард тогаз нали не блести  Praynig

# 24
  • София
Гласувах за Алсидчо..на всички ни е ясно, че той ще е звездата освен Ерик Simple Smile Но Ерик си е с постоянна роля и явно и Алсидчо сигурно ще бъде постоянен актьор щот не ми се верва да го килнат просто така както направиха с мойта любов, но по книги той си умря и се примирявам с това.  А доколкото знам Алсид ще си стой доста дълго време  и Кати ще  може да му се наслаждава.

Здравейте, аз скоро бях в болнични и изгледах всички серии до сега за една седмица. Simple Smile Не мислех, че ще ме зариби така сериалчето.
Обаче от списъка със заети и свободни в 1ви пост някои от героите нещо не си ги спомням...  newsm78 Alcide, Грант, Тео, Франк... или сте много наблюдателни, или аз не съм.  Mr. Green
Чакам новия сезон, голяма почивка са му ударили!

добре дошла Абс
вече ти отговориха на въпросите,  2 сезон е по - добър, и тайно се надявам 3 сезон да надмине очакванията ми  Embarassed но вярвам, че Бол няма да ме разочарова. И не само мен, защото досега не го е направил.  bouquet

# 25

Ооо, Командирей, то е ясно, че боят е или по тъмно, или по здрач/зазоряване, преди да излезе сунцето, поради вампо Ерик  hahaha  Едуард тогаз нали не блести  Praynig

Хъ, хитро, бе!  Laughing Права си, не отричам. Макар че Едуард винаги блести!  Mr. Green

ПП Тва здрач/зазоряване нарочно го каза така, нали?! Twisted Evil За да ме вкараш в мисли за тъпото "Зазоряване"  Tired

# 26
А познайте за кого гласувах  Mr. Green Трайки, гунки-цунки-мунки за анкетата  Hug

Имам гости и нямам време да ви изчета, но по-късно ще го направя. Благодаря на поддържащата агитка  Party Hug

# 27
А познайте за кого гласувах  Mr. Green Трайки, гунки-цунки-мунки за анкетата  Hug

Имам гости и нямам време да ви изчета, но по-късно ще го направя. Благодаря на поддържащата агитка  Party Hug

Но моля ви, Манганиело, аз съм напълно обективен наблюдател  bowuu   Mr. Green

# 28
  • гр.София-Красна поляна
Въй бии,изтървах пак старта ама Ката е виновна.
Както си тропах на Лебедовото езеро гледам няма ми перата и на
тяхно място едни терлици с криви шипове. newsm78
Няма как криви не криви шъ трябва да бягам.Обух ги аз и като тръгнах да търча,
като се забиха ония ми ти шипове (па нали и криви щот Ката много ги ползвала) в
земята аз драпам да бягам те ме връщат на начален стоеж и пак драпам те пак начален стоеж. Така...умората си каза думата,заспах и изтървах старта. Crazy

Абс,добре дошла.
Трайки,браво би,супер,екстра,много гот тема би.
Ама с тая анкета ме хвърлихте в размисли биии.
Айде да не ощетя някой - всеки ще блести.
Айдеее ЗАПИИИИИС Трайки. smile3534 hahaha

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 22:36 от zisska

# 29
Добро утро! Зисо,след тази поема,дет си писала,без малко да пропусна записа. Crazy Сигурна бях,че Катето е виновна за всичко. Whistling

П.С Олеле,забравила съм да включа Джейсън в анкетата! ooooh!

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 09:06 от TraYkovA

Общи условия

Активация на акаунт