Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 428
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • КиТ
Мисля,че е за най-добра второстепенна мъжка роля в сериал за сезона.Гласуването е до 12.04
Последни новини за Кенан.Разделил се е с дългогодишната си приятелка Зейнеп Бешерлер.
Изнендващо е за всички,защото на последното си интервю Кенан е казал,че Зейнеп му е много скъпа.

Това е една добра новина  Party Party Party Party Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Сега ще се избият за него Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Бланче,Лакунче въобще не се хващайте на провокации... Hug Hug Hug Hug

Лакунче,пак ли ще ни строяваш или ще ни хвариш Hug Hug Hug Hug Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

п.п Жалко(много жалко за теб pachetooo),че подписът ти е Буракчо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crossing Arms

# 61
Мисля,че е за най-добра второстепенна мъжка роля в сериал за сезона.Гласуването е до 12.04
Последни новини за Кенан.Разделил се е с дългогодишната си приятелка Зейнеп Бешерлер.
Изнендващо е за всички,защото на последното си интервю Кенан е казал,че Зейнеп му е много скъпа.

п.п Жалко(много жалко за теб pachetooo),че подписът ти е Буракчо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crossing Arms[/b][/i]
И ЗАЩО ДА Е жалко?

# 62

Извинявам се на останалите, но тази сутрин станах с д...то нагоре и този младеж точно ме намери на номер, след като снощи си легнах в 3 и тази сутрин станах в 7 само и само да има днес нова серия.

Много ти се извинявам на теб и на всичко останали във форума ,че просто за да попитам  ти развалих настроените  отново много ти се извинявам , но просто си ме разбрала по различен начин 

Тогава и аз се извинявам. Ама на тема имена паля от четвърт. Извинете, напълнихме темата с отрицателни емоции. Спирам.
Днес не мога да си извадя дори репликата от рамката... хи хи.

# 63
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
http://nanoset.net/torrent/8/6/157434/EZEL%20ep%2014%20avi

ЕЗЕЛ еп14
Приятно гледане!!!

А на всички недоволни ще кажа само:На харизан кон зъбите не се броят!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 64
Браво, пуснах да тегля 14 еп, но дайте линк за 13, че и него не съм гледала

# 65
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Браво, пуснах да тегля 14 еп, но дайте линк за 13, че и него не съм гледала

http://nanoset.net/torrent/4/1/156829/EZEL%20ep%2013%20avi

# 66
Страшни сте ще има да гледам до късно, а децата пак ще са на филии Grinning

# 67
  • КиТ
Емили,благодаря за подписчетата newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug Hug Hug Веднага сложих,тоя с Бахар Peace Wink,така е 2 в едно Sunglasses Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenхем Бурачо,хем се знае,че съм час от това китно селце...  love001  love001  love001  love001  love001 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лакунче smile3501 smile3501 smile3501,това ли чакахме newsm78 newsm78 newsm78 или има и друго изявление Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 68
Страшни сте ще има да гледам до късно, а децата пак ще са на филии Grinning
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това се превръща в основната храна на всички заети с Езел.Малкия си знае вече.Като го питам "какво ще ядеш?" той ми отговаря "фиийка"
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 69
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
От мен лека нощ!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 70
 smile3501  love001 Благодаря за серията и за целия Ви труд   bouquet

# 71
Вики,къде се губиш? Hug

# 72
Благодаря ви момичета, за безсънните нощи работа!!!Не се връзвайте на глупости, тя тъпотията безмерна и не ходи по-гората ами по хората за съжаление. Каквото и направите на мен ми харесва, аз ноточности не съм видяла, ако има те са незначителни и най-вече правописни грешки, но те са на перото/клавиатурата/ не на глвата.Цунки и до скоро!

# 73
  • КиТ
Аз да ви се оплача Cry Cry Cry Cry
Тоя народ,няма угодия значи ooooh!,правиш нещо даваш всичко от себе си очакваш,че всички ще го харесат,ще те хвалят(ще кажат това е страхотно),а в крайна сметка проявяват толкова много претенции..писна ми smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518...каквото и да сториш, все ще има недоволни  Rage Rage Rage Rage.........

Пиша го по повод,за хората от моята тема Cry Cry Cry Cry
Съжалявам,че ви напълних главата с глупости,но съм много ядосана...всичко е било напразно ooooh!
Радвам,се че ви има Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 74
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

newsm74 newsm74 newsm74 СТЕ !!!

Кога успяхте? Shocked
Много ви благодаря   bouquet  Hug  Heart Eyes

Пламка,какво става в твоята тема?Защо тъжиш?  Confused

Мпми4ета,гледам снимката в описанието на Езел в Наносет.Представяте ли си накрая така да се разделят по двойки?Бахар с Дженго,Ейшан с Али?  Crazy

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 16:24 от Марица

Общи условия

Активация на акаунт