Да отслабваме заедно

• 15 160
  • 130
  •   1
Отговори
# 30
Ей Никол и аз съм като теб! Като отидах да раждам бях 93кг. #Crazy, ......

Ааа, не си като мен, аз влязах да раждам 97-8 кг.  Embarassed Но за старт отбелязах следродилните килца  Grinning

Свалих ги за 3 месеца, не точно с НВД, а си приспособих диета за мен Rolling Eyes спазвах схемата: 1 седмица на месо и зеленчуци, на следващата включвам млечни и след това две седмици ям каквото си искам Laughing след това пак 1 седмица на месо и зеленчуци, пак 1 с включени млечни и т.н.  Grinning
Най-хубавото от цялата работа е, че сега дори, когато не съм на диета не ми се яде хляб  Party

Успех   bouquet

# 31
  • Sofia
и аз съм за тази тема. Изписаха ме от болницата 65кг(влвнзах да раждам 70кг). Днес сутринта бях 60. Трябва да стана 52кг. Спазвам диетите на доц. Байкова.

# 32
И аз имам да свалям 5-6кг., сега съм 66, сикам да съм 60кг., преди 1 год.бях стигнала до 62кг., но постепенно качих пак Embarassed

Бу има ли ефект за кг при теб салсата. Мислех си дали не се запишем двете с Габи. Може би като стане на 3год.

# 33
Здравейте,
Много инатересна диета-колко се сваля с нея?И като я свършиш какво се прави, какво се яде?
Последният път когато я правих свалих около 4кг. След нея поне месец без тестено и сладко, или поне ограничаване и още 1-2 кг. надолу. Аз я харесвам, защото мога да я правя и когато съм на работа. Също така може да се разменят дните според ангажиментите и менюто в къщи.

# 34
  • София
Здравейте отново,
Аз влязох да раждам 92-93.Като излязох бях 85-86 и така докато кърмех-до началото на юни.От тогава до сега за 4 месеца съм 74кг в момента. Гоня 64-65, но кога и как ще стане???Аз по принцип съм привърженичка на храненето според кръвната група.Преди да зебременея точно това прилагах,сега май пак с това ще се захвана.Препрочитам си разни диети тука, но май най-добре ми действа това хранене на мен.

# 35
  • До хладилника, който обичам
Бу има ли ефект за кг при теб салсата. Мислех си дали не се запишем двете с Габи. Може би като стане на 3год.
Вери, определено има ефект. Не толкова върху кг, но на фигурата ми се отрази положително. А Мая не я взимам с мен, още е малка и само се мота из краката ми и не дава на никой да танцува с мен, което доста обезмисля начинанието Simple Smile Като стане на 3 - 3 1/2, ще я запиша на салса за деца.

# 36
Да определено,аз съм навита.Имам голяма нужда да сваля още 7кг.Каква диета ще препоръчаш.Моляте кажи,какво имаш в превид. Thinking Sad Laughing

# 37
  • София
Ехоо,
Как сте момичета? Как я карате с килцата? Как се справяте? Аз ту сваля 500г , ту ги кача.Надявам се до понеделник да съм (-1кг).
Успех на всички

# 38
  • София
Аз вече съм -1. За 3 дни е добре... а..

# 39
И аз се включвам, имам да свалям над 20 кг, но като най-близка цел засега 10кг до Коледа, че като се почнат едни празници тогава, именни дни, рождени дни, чак до края на януари. По 1 кг на седмица, ех може и повече, няма да се жалвам. Ходя поне 3 пъти седмично на фитнес, плуване, сауна, тичам, поръчах си от нета и една касетка с упражнения с тежести за в къщи, случайно я взех от библиотеката миналата седмица и ми хареса. Диета, както някой по-горе беше казал - моя си Simple Smile

# 40
  • До хладилника, който обичам
Ми как съм...надали е от не особено спазваното разделно хранене (току ми скочи нещо 'забранено' в ръцете/устата), или пък е от салсата, не знам, но днес сложих два панталона, които преди 2-3 седмици ми бяха по-опнатки, а сега приятно халтавеят, ехей!

# 41
Аз не се меря всеки ден, ще се премеря на края на седмицата.
Засега основната разлика е, че се чувствам по-леко и не ми се яде час по час, както ставаше досега. Дънките също обух без особена борба  Blush

# 42
Аз след седем дена от описаната от мен диета съм -3кг, голямо щастие е за мен, не съм била на тези кг. от студентка. Party
Но продължавам, а ако взема да достигна иделниет за мен 54кг., което не е невъзможно само 3кг ми остават ще има виртурани почерпки от мен, ноооооо диетични

# 43
  • София
Ох, аз немога така, да издържа и затова всяка сутрин на кантара. Та ако нещо съм кривнала да се оправя навреме. От вчера съм -200г Wink, нооо да видим до понеделник. По дрехите нещо немога да позная, винаги си мисля че е от това, че се разпускат от носене- ако ги обуя 2 поредни дни.

# 44
Аз броя диетата за успешна, ако двама души ми кажат, че съм отслабнала /ама да не са знаели, че съм на диета/. И ако се харесам сама, разбира се.

Сещате ли се за някакви трикове за изгаряне на калории без особени усилия - като качване на стълби вместо асансьор, стягане на корема по 20 пъти на автобусната спирка и други такива? А какво може да се прави в офис?

Общи условия

Активация на акаунт