Да отслабваме заедно

• 15 160
  • 130
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Аз се сещам единствено стягане на задника, докато седиш примерно. Може и права, но си личи!!  Laughing

# 46
  • СОФИЯ
Завиждам ви мами на волята, аз не мога да се преборя с апетита и манията по шоколада! Няма ли някакъв по-лесен начин..........без диети........ Praynig

Преди да забременея - 46
Преди да родя            - 85
Като излезнах от родилното - 74

След година и половина без диети - 56

Ама тези последните ми се виждат най-трудни и особено смъкването около коремчето..... Cry

# 47
И аз се присъединявам. 69 килограма - трябва да се стигне до 59 /поне/

# 48
  • БГ
и аз се присъединявам към вас, трябва да влезна в старите дънки, давайте идеи как

# 49
Момичета, вкючвам се и аз.
Преди да забременея- 56 кг.
Преди да родя 73кг.
След раждане 66кг. и все още съм толкова.
Искам да отслабна 10кг. и да стана отново 56кг.
Много съм безволева и на втория ден глад и диети се отказвам. Надявам се сега покрай вас да се амбицирам и да сваля тези излишни килограми.
Започвам от понеделник /т.е. утре / и се надявам до 10 ноември да сваля поне първите 5 кг. А до Коледа да стопя и останалите 5 излишни килца. Моля ви помагайте!

# 50
  • София
Е, добре, ясно, че не може да мине без мен, въпреки че ако отслабвах толкова, колкото пиша по такива теми...ехехееее.... Joy

Висока съм 177 см.
Преди седем години (т.е. преди първата ми бременност): 58кг
Сега: 72кг
Желана цел: 60 кг. (на първо време може и 65, като за начало)
Досега съм сваляла на няколко пъти по 4-5 кг., като най-доброто ми постижение е 66кг, ама много за кратко.
От 2004г. съм се записала на фитнес, но проблемът е, че редувам периоди на интензивно посещение с периоди на тотален мързел...е, сигурно на много от вас ви е познато това!
И понеже няма смисъл човек да си води блог за отслабване, ако никой не му го чете, то, срам не срам, слагам линка към моя:
http://fitness-maza.blogspot.com/
Впрочем, там има информация за една доста интересна програма за отказване от сладкото...

П.П. Забравих да пиша по същество. Бих искала на този етап да сваля до 67 кг. до Нова година, т.е., 5 кг. Методи: фитнес и тази програма за отказване от сладкото.

# 51
  • София
Момичета, днес е понеделник - ден за отчет на постигнатото през изминалата седмица. Но както се казва точно аз ли трябва да кажа тези думи Embarassed - само 700г. Даже няма и кило. Само, че има и нещо друго което според мен е от значение и искам да ви питам при вас наблюдава ли се - тези дни ще ми идва цикъла и съм се подула, яде ми се ужасно и други такива признаци. Може ли от това да е и слабия ми резултат в свалянето на кг-ми? От 2 дена кантара ми не е мръднал и грам направо съм адски отчаяна и ми се реве  Cry
Помоооооощ.....

# 52
  • Sofia
jujka, не си единствена. Аз съвесем изобщо нищо не съм смъкнала, 700 грама са ми далечна мечта едва ли не  Cry Цялата седмица кантарът е заковал и колкото и да подскачам, не мърда  Laughing Дали не е развален???
И на мен уж трябва да ми идва, като гледам календара, трябва вече да е дошло и да си тръгва  newsm78 В шах съм!
Утре се чудя дали пак да гладувам по лунната... Но засега мисля, след 7.30 вечерта нищо да не ям и да ям по 3 пъти на ден, това в някакъв сайт го четох. За съжаление на мен непрекъснато ми се хрупа нещо, не знам как ще се справя. Особено навик ни е вкъщи вечер към 10-11-12 да си взимаме нещо сладко  Embarassed

Най-гадното е, че мъж ми е 5 кг по-малко от мен  Embarassed

Забравих да кажа: в момента пия Регулавит 2 и Хитозан, но май от тях никаква полза!!!

# 53
  • София
От утре ли е лунната? Кога точно?
На една приятелка майка и постоянно е на диети - сега пиела някакви прахчета , които заместват едно хранене. Казват се Редукция? Някой пил ли ги е? Знаете ли дали са ефикасни? Тя още неможе да ми каже- засега нямало ефект по нейните думи.

# 54
  • Sofia
Утре от 4.17 сутринта.

# 55
Аз отчитам първа завършена седмица разделно храненене.
Не се броят една трета шоколад и половин шейк на детето, дето май го пих твърде скоро след вчерашната пъстърва, ама пъстървата беше в Лакатник,  пък шейкът чаааак в Своге! Уф, и сутринта едни биксвити, абе ден за прегрешения отвсякъде.
Все пак като си знам слабия ангел, като цяло броя седмицата за успешна.
Не съм се мерила, ще търся резултатите в огледалото. Засега се не виждат никакви, макар мъжът ми кавалерски да твърди обратното, но не се отчайвам, до месец все ще видя разлика.

# 56
  • под тепетата
Хайде и аз да се присъединя! В момента съм 70 кг при ръст 170 см и искам да смъкна не повече от 10 - не искам много, нали! Преди Коледа миналата година бях постигнала страхотна форма, която дойде от много работа и стрес, съчетани с коледните пости. После обаче като свърши зора в работата и полека-лека се отпуснах и още повече, че реших да спирам цигарите. Даже не само го реших, ами и ги спрях и в началото нямаше промяна в теглото ми, но след около 2 месеца - не знам дори дали е свързано точно с отказването от цигарите - започнах полекичка да качвам и сега съм на това дередже! Всяка година спазвам коледните, а понякога и великденските пости и интересното е, че колкото и по принцип да ми е трудно да започна някоя диета, щом става въпрос за пости, проблемът ми е нулев! Свиквам още от първия ден и за този период съм много нахъсена да продължа и след това да се храня здравословно, ама нъц! После обикновено си наваксвам малкото свалени килограми. Сега като споделя намерението си с повече хора, дано да съм по-отговорна Simple Smile
 Докато ровех тези дни по други подобни форуми, попаднах на една статия, която така простичко обяснява нещата, че нямам думи. Говори се за НВД - или нисковъглехидратна диета - на която аз самата досега не съм била привърженик, но в статията за пръв път виждам да се говори толкова умерено за принципите на НВД. В момента съм запалена от идеята за предложения там начин на хранене и ако така бъда полезна поне на една от вас, ще съм наистина много щастлива. Ето ви адреса: http://spidersport.com/weight-control.php. Аз засега съм се надъхала и тази седмица ще кова желязото докато е горещо, пък в понеделник ще докладвам какво съм изковала! Mr. Green
P.S. Sorry, след дъжд качулка видях, че има отделнах темичка за НВД, но тук се включих основно, за да обявя на света, че скоро ще съм нов човек Praynig Спорна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 24 окт 2005, 13:37 от лимонка

# 57
И аз да се отчета, всичко върви по план за сега, точно 1 кг по-малко. Направо не мога да повярвам, първите дни кантара не помръдваше, ама от петък почна вече да показва по-малко, точно когато малко се отклоних, т.е. ядох неща които мисля че не са ми полезни. В събота си позволих малко пица, вчера пък бяхме на ресторант.

# 58
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
И аз да се отчета минус само два кг.Малко ,но то в началото е така!Успех на всички ... и воля  Mr. Green

# 59
  • До хладилника, който обичам
И аз нямам къде да се меря, но бях болна и съм посвалила малко...Да речем 1 кг - с толкова се записвам Simple Smile
Анда, ами аз с толкова неща прегрешавам...Какво да направя...Ти - една трета шоколад, а аз - по 1/2 - 1 на ден...натурален, верно, ама шоколад...

Общи условия

Активация на акаунт