Асдис Ран

• 6 055
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
ми такива като нея са вървежни тук...що пък да не остане и да не стане певица
само не знам как ще пее на исландски "тез червени домати, кой ги мама разклати"  Simple Smile

hahaha

Не я харесвам Simple Smile една такава "ледена тебеширка" ми е Mr. Green

Абе сладурка е, естествена, за разлика от наще кифли.  Малко се съмнявам да остане за дълго такава в средата, в която вирее, ама да видим.

# 16
A, мъжа й горкия се скапа да рита в ЦСКА.
Чудя се как беднта ни държава му плаща три години за да седи!
ама той не е виновен ...
А на нея взе , че хареса
Да си ходи!
за три години можеше да научи поне думата "Благодаря"
Аман от ......и, нашите си ни стигат.
Ше пеела и на к'ъв език?

# 17
Доколкото чувам имала връзка с  един от босовете на ЦСКА Димитър Борисов май беше Mr. Green

Сигурно е така и затова и певица ще става То така се прави намираш си богаташ,слага ти цици и почваш да пееш!

Очевидно циците отдавна са сложениLaughing

За пръв път чувам за тази нова ДзвИзда...
Да ни е честита!

# 18
  • София
Исландия нали леко фалира , а тук е евтиния , нелош климат, плюс това има голям интерес към натуралните блондинки ...
Преди година я гледах в едно предаване и се изказа колко сме назад в модния бизнес и как отказала на Жени Калканджиева да работи с нея.Цялото интервю беше в стил колко сме зле в БГ/особено в модата-години назад/,а тя колко е фешън.
Какво ли толкова и е променило мнението,че да ни залюби страната!? Mr. Green

# 19
Исландия нали леко фалира , а тук е евтиния , нелош климат, плюс това има голям интерес към натуралните блондинки ...
Преди година я гледах в едно предаване и се изказа колко сме назад в модния бизнес и как отказала на Жени Калканджиева да работи с нея.Цялото интервю беше в стил колко сме зле в БГ/особено в модата-години назад/,а тя колко е фешън.
Какво ли толкова и е променило мнението,че да ни залюби страната!? Mr. Green

Навярно някой богат хубавец - българин.  newsm78

# 20
Чак пък да ме вълнува защо някаква си футболна съпруга останала да живее в БГ, при все че мъжът и не е тук. Всеки е свободен да живее където си иска, нали?

# 21

Ебаси, почти 10 години работя в телефонна компания, за пръв път виждам жена по тел. кабел.

# 22
Не я харесвам като визия изобщо. Първото впечатление от горната снимка е... при силикона не ги ли докарават еднакви на размер?

# 23
В интервю по Бтв каза, Докато има интерес към мен в България няма да си тръгна.

# 24
Ми, явно има интерес  Flutter, след като и тук и се отделя внимание........ Чак пък толкова интересна да е, че да се мъдри като тема на първа страница, малииииииииииииии  ooooh!

# 25
  • София
'Мчи тя българка, бе... hahaha

Asdis Ran was born on August 2, 1980 in Bulgaria

Освен българският й произход, съмнение буди и годината й на раждане.
Бях я гледала някъде, където обясняваше, че била дългогодишен модел,когато се запознала с мъжа си, даже вече не практикувала, а имала собствена агенция или нещо такова.  Сума време ходили, после се женят и им се раждат деца. Едното е над 12 години. Значи трябва да го е родила на 17, което пък ще рече, кариерата й на гол модел ще да е стартирала от люлката.

# 26
Абе сладурка е, естествена, за разлика от наще кифли.  Малко се съмнявам да остане за дълго такава в средата, в която вирее, ама да видим.

Peace На живо е много мила, особено като застане до някоя нашенка, която блести като шпаклована с 2 тона грим... И Асдис се гримира, но символично, и НАИСТИНА е красива.
Просто попадна в кофти среда, и понеже е доста наивна (ама като казвам ДОСТА, значи наистина доста  Tired ), една цяла група тунеядци ще се възползват от това, за да живеят и печелят на неин гръб  Tired
Жал ми е за нея, защото няма представа къде е попаднала и как ще завърши всичко това  Tired

# 27
'Бях я гледала някъде, където обясняваше, че била дългогодишен модел,когато се запознала с мъжа си, даже вече не практикувала, а имала собствена агенция или нещо такова.  Сума време ходили, после се женят и им се раждат деца. Едното е над 12 години. Значи трябва да го е родила на 17, което пък ще рече, кариерата й на гол модел ще да е стартирала от люлката.

Двете деца са от първия и брак. Който е сключила наистина много млада. Само третото дете е от Гари. Когато са се срещнали наистина тя е била успяла, а той - начинаещ футболист.

# 28
  • София
А, така може. Mr. Green

# 29
  • София
Аз съм я виждала само с двете по малки деца,идва често в Красно село при приятелка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт