Идеи за подарък на мъж зодия Телец

• 28 891
  • 135
  •   1
Отговори
# 120
Подари му нещо, свързано с интрересите му например..... Мисля, и Жозефина по-горе така те беше посъветвала.
Аз от 6 години му правя единствено такива подаръци и досега няма грешка  Mr. Green
Тази година ще получи билет за AC/DC и съответната фланелка - още не съм му ги дала, но знае, че ги има и много се радва.
Мисля, че нещо такова би го зарадвало, а няма да ти струва скъпо  Thinking Билети за мач на отбор, който харесва също би могло..... знам ли, аз все така се оправям  Simple Smile

Че са малко сопнати - така си е, потвърждавам го, но са много грижовни партньори и родители!

# 121
  • Sofia
И наистина обичат закръглени жени.

Моите впечатления са напълно противоположни  Grinning

# 122

Еххх аз попринцип не обичам да мисля хората през зодиите, но напълно споделям мнението на darybg, както и на доста момичета от темата за телците. Следя темата с интерес, защото и аз трябва да тъърся подарък скоро- скоро на мъж телец, който ми стана набързо много близък, но все още не знам какви предпочитания има  Simple Smile (освен кулинарни)

# 123
  • Sofia

Еххх аз попринцип не обичам да мисля хората през зодиите, но напълно споделям мнението на darybg, както и на доста момичета от темата за телците. Следя темата с интерес, защото и аз трябва да тъърся подарък скоро- скоро на мъж телец, който ми стана набързо много близък, но все още не знам какви предпочитания има  Simple Smile (освен кулинарни)

Като начало можеш да спреш диетата  Wink Laughing

# 124
Хахахаха, има нещо такова! Всеки ден понасям иронични, често саркастични шегички за диетата.

Хем ми се иска да му подаря нещо, което със сигурност ще ползва, хем нещо, което е оригинално( на моя рожден ден той ми направи уникален подарък!). Имам още около месец, така че имам да мисля...

# 125
Как да не напиша нещо за себеподобните си  Laughing Чудех се аз ли съм сбъркан телец докато не разбрах, че асцедента ми е скорпион, но това се отнася до характера по мои наблюдения. Що се отнася до подаръците..малиииии обожавам ги  Crazy Ама никакво значение няма скъпи ли са, сувенири ли са, практични ли са, важното е подарък да е и да е изненада Laughing За съжаление мъжете телци, които аз познавам са всичко друго но не и естети и някак не се връзват в цялата картинка описана от вас. Съгласна съм, че са чревоугодници и освен романтична вечеря друго не ми хрумва.  newsm78
А цветя на мъж, ако не е любител...  Joy hahaha Joy hahaha Не зная какви мъже познавате, но моите познати биха ги приели от възпитание, а не с удоволствие и възторг.

# 126
Гери, обожанието ти към подаръците и към изненадите ти е скорпионска черта. Simple Smile То не че има хора които не обичат, но за скорпионите е нещо изключително характерно особено ако е по-тайнствен и загадъчен. Laughing

Между другото, помня и един подарен на скорпион букет, който доста го смути, но много го радва после дълго време. Абе какви са тези предразсъдъци свързани с цветята и мъжете? На мен до сега и на ум не ми беше минавало да правя някаква полова разлика. newsm78

# 127
Аз съм Телец, с асцедент Телец и не обичам изненадите..., особено скъпите тях ми е много приятно да си избера сама  Laughing някой предрече че темата ще стигне до тук. Party

# 128
  • Бургас
Аз съм Телец, с асцедент Телец и не обичам изненадите..., особено скъпите тях ми е много приятно да си избера сама  Laughing някой предрече че темата ще стигне до тук. Party

Има нещо такова .Колкото и да се надявам рядко някоя изненада е това ,което ще ме зарадва.И аз предпочитам да дам поне "упътвания" .Винаги искам упътване ако ще купувам подарък и предпочитам и аз да ме питат Simple Smile

Но въпреки всичко ще оценя ако някой ми подари нещо луксозно ,па макара и малко и  на стойност и  големина.

# 129

Ти си "колежка" - и аз съм същото животно. Телец с асцедент Телец и Луна в Лъв  Flutter
Подписвам се под мнението ти- същата съм. Най-обичам подаръци в кеш.

# 130
Ако не е минал рождения ден, ще се опитам да помогна. Аз съм мъж телец на 26 г.
Най-голямо падение би направила ако подариш нещо практично, като сувенир, дреха или парфюм. Това директно се тълкува като обида и подигравка.
Ние телците предпочитаме крайния лукс или продарък със стойност на предмет на изкуството. В това отношение: картини, пластики, скулптури вършат чудесна работа. Забравете за цветя и тем подобни елементаризми.
Вечеря в луксозен ресторант ще е повече от добре. Екскурзия също е чудесно. Искам да кажа, че ние телците много добре преценяма човека по това кавко ни подарява.

# 131
- тези мъже обичат да има какво да пипнат.
Надявам се че това се отнася само до Телетата,а? Rolling Eyes

http://superpodaraci.mymall.bg/pages/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1 … %D1%82%D0%B0.html

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 19:41 от Естел

# 132
  • Plovdiv->Toronto
Не обичат изненадите, поне моя. Мразя да му купувам подаръци сама, защото обича сам да си ги избира. Ако искам все пак да взема нещо, вкусовете ни са толкова различни че обикновено не го харесва. Затова гледам да е малко, че да не ме е яд после, защото съм дева и хич не обичам да харча за нехаресвани неща Mr. Green.
За тази година, каквато съм скучна страхливка, му купих още един от стария парфюм, поне знам че го харесва и гифт карта, сам да си хареса нещо.
И други дреболии. Обичам да подарявам по няколко неща Mr. Green ...

# 133
  • София
На моя Телец му поръчах кецове по интернет.Преди това той сам си ги беше харесал,ама незнаеше,че съм ги поръчала.Много им се зарадва и сега само тях си носи  Grinning Това за рождения му ден преди няколко дни.

# 134
 Ох, аз да докладвам за моя  подарък  Mr. Green
 Тъкмо  почти бях се спряла на такъв за половинката  - а именно да си купя  ново секси  бельо и аз да се опаковам като подарък,  и без да искам му купих друг подарък.  Ще питате сега как се купува подарък без да искаш... Ами така пазарувахме си в един  МОЛ Crazy и ни свършиха парите в брой , а скъпия си хареса 2 чифта дънки   ( почти еднакви между другото ама к'во да го правя:) )  и се наложи да платя с дебитната ми карта.    Без изобщо да отдавам значение на случката на другия ден реших пак да го зачопля на тема " Какъв подарък искаш? "  и той ми заяви  - ами  ти нали ми купи дънките вчера , те ще са ми подаръка.  Shocked  Уби всичко детско в мен. После ми разправяйте колко са романтични , не ща да чуя.     Отгоре на всичко бюджета ни винаги е бил общ , и аз това изобщо не го смятам за подарък.  Сега трябва да измислям друг повод да си купя готиното бельо дето си го харесах... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт