Идеи за подарък на мъж зодия Телец

• 28 887
  • 135
  •   1
Отговори
# 105
Абе ко си пада по лукса, като не мога да го замъкна , тоест, със зор успявам, в някой избран от мене СПА хотел. Ауууу, зор, ти казвам. И не е заради парите, не. А защото това "Не било неговото място".
Ама какъв анализ им направихме, не  е истина. Laughing

Те въобще не обичат да излизат от къщи. Телците са домашнички мъжленца. Лукса трябва да им е в дома.

# 106
Ааа, това , последното, е наистина така, Делюжън.

# 107
  • Sofia
Цитат
но букет ми е подарил един-единствен път, на осми март тази година.

Щото толкова те обича, затова.  Laughing Laughing

hahaha Жозефина, край! Търси си брачен консултант, или пък адвокат, по-добре!
Няма Телец, който да обича букети, това го гарантирам с двете си ръце. Природата не е букет, нито пък букета е романтика. Практичната му същност се ужасява от продадени умрели цветя, затова ще купи саксия, но не букет. Или ще набере цветенца- романтично и евтино  Laughing

Телците обичат цветята.
И ако не би се възторгнал на подарен букет, не означава, че самия той не е способен на подобен жест.
Но има ли жени, които подаряват букети на мъже, каквато и зодия да носят?  Embarassed

Телците са романтици и естети, все пак са родени под знака на Венера. Затова мисля, че красива и изискана вещ ще бъде добре оценена. В допълнение - бутилка скъпо вино например. Което се предполага, ще изпиете заедно  Grinning

# 108
Еми тогава облечи си хубаво бельо, сложи си хубав парфюм, Телците обичат хубавите аромати и са ценители на женската красота. Ако си слаба, вземи да понапълнееш малко - тези мъже обичат да има какво да пипнат. Купи му много скъпо отлежало уиски или добро вино, чревоугодници са. И после като останете насаме, ще види и бельото ти и със сигурност ще го впечатлиш   bouquet

Не съм Телец, но този вариант най-много ми харасва  Sunglasses

Със сигурност това ще му хареса на телеца. И наистина обичат закръглени жени.

# 109
Вечеря в изискан ресторант с хубава кухня ..... те са големи чревоугодници  Laughing

# 110
Много хубав анализ стана,но не разбрах какво стана с авторката.
Какво купи,момъкът харесал ли го е?
А то телето си е теле.Няма какво толкова да се говори,тя работата е ясна Mr. Green

# 111
Много хубав анализ стана,но не разбрах какво стана с авторката.

Авторката, според мен, избяга през девет гори в десета, че както и обрисувахме Телеца...  Mr. Green

# 112
Той ще и е боднал някое рогче,и отърване няма Mr. Green

# 113
Какво купи,момъкът харесал ли го е?

Е къде си се разбързала още не сме навлязли в телеца, няма да му подарява подаръка предварително за да ти се похвали дали го е харесал...

# 114
Аз като теле,бързам бавно,но пък 1 седмица дискусии.....
За догодина ли пита,пък от сега го мъдри.............
Любопитна съм Mr. Green

# 115
Любопитна съм Mr. Green

От сряда започваме да чакаме включване от нейна страна ако не се е усетила до тогава да избяга с писъци[/size]  Mr. Green

# 116
Любопитна съм Mr. Green
е как бе, стелука, от други ден е зодията на Телците. Съвсем навреме си пита, девойката.
Моичкият е на 7 Май, отсега знам точно какво и как. И с каква цел. Mr. Green

# 117
Леле, колко бързо са се насъбрали мнения и препоръки. Сърдечно благодаря на всички  bouquet. Вярно,че започнах темата много рано, но задачата май не е лека.По въпроса за букети - въобще отрича отрязани и мъртви цветя.Саксии ... има две три , грижи се с удоволствие за тях. Не харесва екзотични капризни растения.
Иначе пак обмислям идеята за портфейл , но хич не знам каква марка.Сегашния е Guy Laroche.... Хич не съм на ти с марките  Blush
Или нещо с по-скоро емоционална стойност -тип цвете в саксия . Или нищо , щото ме изнерви ,а аз от кога му мисля изненада  Crossing Arms  Simple Smile
Отново благодаря на всички вклчили се в темата Hug

# 118
Пей ли си Пенке, кой ли ми те слуша....  Joy

Каква емоционална стойност има в саксия бре девойко.... hahaha Това е банално и грозно. Давай смело ако и той е лишен от вкус. В противен случай, ще изглеждаш и ти просташко с подаръка си.

Мъж на който никога не му е подарявано цвете, винаги ще ти каже че не обича рязан цвят (пък и жена също). Това изобщо не би трябвало да ти влияе. Винаги подарявам с подаръка и още не помня някой да не се е зарадвал. За телеца е гарантирано.

Аз не знам с тези портфейли, но първо провери дали си няма прекалено много. Ние всички имаме такива количества че така се подмятат половината празни и неносени. Още един би бил абсолютно ненужен.

Помисли може би за хубав чадър ако е дъждовно, за чантичка кожена, лъскава писалка, запалка, автършейв...

# 119
Вердди, това с мъртвите цветя като го каза, направо ми се обърна сърцето, разбираш ли, помислих, че говорим за един човек. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт