*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 715
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 15
Може да има с надписи на английски, аз бих предпочела, е и на български естествено, за да има избор за различните предпочитания.

# 16
  • Велико Търново
Хайде и аз да се наредя след зимната колекция да чакам с нетърпение и лятната  Simple Smile

# 17
Айдя и аз на опашката за потници и гащи  Hug

# 18
  • София
 Веднъж и аз да открия темата навреме  Grinning

# 19
  • Видин
и аксесоари?  Blush

Много ми се ще нещо по-така и затова съм толкова нагла, иначе съм добро и скромно дИте и не нахалствам Embarassed

Серия долно бельо? Mr. Green
smile3508

Шаманич, а освен кърмачески блузи нещо друго предлага ли се? Т.е. може ли да се организира "производството" и на нещо друго? Много ми се иска да имам огромен кърмачески надпис някъде  Twisted Evil Не знам и аз точно какво имам предвид, одеалце някакво ли, стикер за кола ли...не знам, нещо  Joy

# 20
  • Бургас
Имам стикер на колата със следния текст
I make milk, what is your super power? аз лично много му се кефя Crazy и най вече като вида че шофьора зад мен го е прочел Mr. Green

# 21
Миналото лято, ако не греша ,имаше стикери за кола.Изненадана съм,че още не съм засичала друга кола с такъв стикер.Предлагам да се намножим!

# 22
  • До хладилника, който обичам
Миналото лято, ако не греша ,имаше стикери за кола.Изненадана съм,че още не съм засичала друга кола с такъв стикер.Предлагам да се намножим!
Имаше, още има наличности Grinning
Стикерът е семпъл, 'бебе в колата'. И аз не съм засичала друг такъв Confused

# 23
  • Видин
Още ли има? Искаммммм  smile3511
Купихме си нова кола, а си нямаме стикер  Crossing Arms

# 24
Още ли има? Искаммммм  smile3511
Купихме си нова кола, а си нямаме стикер  Crossing Arms
Не си скуби косата, ще те сдобия с един (знаеш, тези дни по Великден!)
А има замисъл за нов вид стикери за тази кампания кърмаческа, само да узрее идеята добре Mr. Green

# 25
  • София
И моята кола има такъв. Може ли при следваща серия да са с по-ярки цветове? Туй розАвкото даже при спряла кола трудно привлича погледи.

# 26
  • Пловдив
Имаше, още има наличности Grinning
Стикерът е семпъл, 'бебе в колата'. И аз не съм засичала друг такъв Confused

Ми как да засичате, аз си ги държа за спомен например smile3521

# 27
# 28
Я кажете, помеждудругото както потривате ръце за нови артикули, знаете ли кафенета във вашия град/квартал, в които да не се пуши?

# 29
Я кажете, помеждудругото както потривате ръце за нови артикули, знаете ли кафенета във вашия град/квартал, в които да не се пуши?
Старбъкс   Peace За друго не се сещам обаче  Sad

Общи условия

Активация на акаунт