Спирала за мигли 6

• 104 171
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
  • София
До сега при мен беше една приятелка ми наду главата колко били хубави спиралите на MAC..вие какво ще кажете за тях? Мислех утре да си взема озаряващата на Макс Фактор и сега се разколебах? Crazy
На МАС само Opulash съм ползвала и ми е любима,предполагам и другите са добри,зависи вече какво търсиш,на мен тази ми покри всичките изисквания,дава обем,дължина,и извива перфектно,писала съм назад за нея.
 Новата пък на Макс Фактор пък ми стана любима от този клас продукти.Много е хубава.

НеПоКоРнА,2000 калории за мен е най-гадната спирала,която съм ползвала,но гледам че са им сменили опаковките,да се надяваме и състава,но аз с нея повече няма да рискувам.Новата,която се обсъжда също е под 20 лева,погледни и нея.

# 61
Макс Фактор за мен са много по-добри от Мейбълин, но конкретно 2000 калории не съм пробвала - може би сега е момента. Благодаря за информацията Hug

# 62
Какво ще кажете за тази спирала?!?  newsm78
BigBold прави плътен обем, извива много, но не разделя особено добре миглите.

# 63
  • Пловдив
*Bubble* ,благодаря че ми отговори Peace След като ми свърши МФ ( от който съм доволна)  ще си взема да пробвам на Мак.Като цяло каквото си ми препоръчала до сега винаги съм останала доволна  bouquet

# 64
Макс Фактор за мен са много по-добри от Мейбълин, но конкретно 2000 калории не съм пробвала - може би сега е момента. Благодаря за информацията Hug

И за мен Макс Фактор са много по-добри от Мейбълин. 2000 калории съм пробвала - слепват миглите в една мощна миглА, допълнително се рони. Голямо разочаровение беше, помня.

Сега съм с False Lash Effect, за която вече бях споменала (в златистата опаковка, 12,90 лв.) и съм много доволна  Heart Eyes

# 65
*Bubble*, Polina.Sofia, благодаря ви за спестения разход  bouquet Подкрепям с две ръце мнението за Фолс Лаш - едва ли скоро ще спра да ги хваля Flutter

# 66
  • 1st floor
Май ме отказахте от 2000-те калории. Не обичам слепващи спирали... Rolling Eyes

# 67
  • София
*Bubble* ,благодаря че ми отговори Peace След като ми свърши МФ ( от който съм доволна)  ще си взема да пробвам на Мак.Като цяло каквото си ми препоръчала до сега винаги съм останала доволна  bouquet
Много се радвам  Hug Надявам се и от МАС да останеш доволна!

# 68
  • При елфите ...
Какво ще кажете за тази спирала?!?  newsm78
BigBold прави плътен обем, извива много, но не разделя особено добре миглите.

lawless, благодаря за инфото!   bouquet

# 69
  • При елфите ...
Пак да ви попитам момичета: Търся си спирала, която да придава плътен обем на миглите без да ги слепва и ако може да ги извива нагоре.  newsm78

# 70
  • София
Благодаря за темата.

Коя спирала на Lancome бихте ми препоръчали с акцент драматично удължаване?
Hug
Precious Cells издължава и разделя много прецизно, красиво и легантно, но не е нещо драматично, прекрасна спирала за дневен грим.

Хипноуз Драма си отговаря много добре на името, за мен е уникална, но много трудно се свиква с четката и, аз лично с това си обяснявам доста негативните мнения за нея, които съм чела, и аз в началото и бях дигнала мерника и щях да я пращам в кофата, ама ми дожаля за парите, нали съм си леко циция  Laughing
Много обем, много дължина, и драматична извивка Crazy

# 71
  • София
Благодаря за темата.

Коя спирала на Lancome бихте ми препоръчали с акцент драматично удължаване?
Hug
Precious Cells издължава и разделя много прецизно, красиво и легантно, но не е нещо драматично, прекрасна спирала за дневен грим.

Хипноуз Драма си отговаря много добре на името, за мен е уникална, но много трудно се свиква с четката и, аз лично с това си обяснявам доста негативните мнения за нея, които съм чела, и аз в началото и бях дигнала мерника и щях да я пращам в кофата, ама ми дожаля за парите, нали съм си леко циция  Laughing
Много обем, много дължина, и драматична извивка Crazy

Хипноуз Драма за мен , засега е номер 1 спирала, защото:
1. Наистина си отговаря на името : Плътност, Дължина, Цвят - всичко, всичко!
2. Много важно : НЕ ЦАПА горния клепач през целия ден!! и не ми прави любимия ми ефект "допълнителна вежда", а моите мигли са дълги и всяка втора спирала ме плеска ужасно ooooh!
3. Сваля се сравнително лесно, не е невъзможно да я махнеш / с малко повече усилия, но все пак-маха се  Peace/

Четката й не ми е неудобна , напротив.  Heart Eyes

п.с. Може би единственият й "недостатък" е,че не разделя много прецизно миглите. Малко ги слепва, наистина,но мисля,че това е по-скоро неизбежно, при толкова много плътност, която придава..

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 00:00 от *Kontessa*

# 72
Какво Ви е мнението за спиралата на Loreal 5 обем,чудя се за нея нали имат намаление от 20%!!! Ползвам на Maybelline жълтата,но искам да я сменя малко,но пък искам и същия ефект-обемни и гъсти мигли!!! Но и цената да и е около 13-15 лв. Confused

# 73
  • София
Какво Ви е мнението за спиралата на Loreal 5 обем,чудя се за нея нали имат намаление от 20%!!! Ползвам на Maybelline жълтата,но искам да я сменя малко,но пък искам и същия ефект-обемни и гъсти мигли!!! Но и цената да и е около 13-15 лв. Confused
Ползвах я преди няколко години и тя и Архитекта са ми любимите Лореалски спирали.Дано не са й променили формулата.

# 74
  • Варна
Някой има ли преки впечатления от L`Oreal Telescopic False Lash Effect? Харесвам много Телскопика ( Clean Definition най-много), но го бях сменинла с Milllion Lashes. Сега обмислям, дали да не опитам новия Телескопик, снимките в ревютата са примамливи.

Общи условия

Активация на акаунт