Спирала за мигли 6

• 104 167
  • 771
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
До сега при мен беше една приятелка ми наду главата колко били хубави спиралите на MAC..вие какво ще кажете за тях? Мислех утре да си взема озаряващата на Макс Фактор и сега се разколебах? Crazy

# 46
Ахххх,ама как чак сега разбрах,че има темичка за моя любим козметичен продукт-спиралата Моя фаворит е Диор,златната,но сега по принуда съм сребърната опаковка,че беше свършила другата.Не е толкова хубава,но поне беше с намаление😘

# 47
OnDiNe_, сега се разрових за снимки и действително на четката изглежда синя, но на мигли ми се струва съвсем черна newsm78 Колежка наскоро се похвали точно с тази за сини очи и не ми направи впечатление миглите й да са с особен цвят, затова и така категорично коментирах.. Разбира се може да съм се объркала. При теб какъв цвят е, като я нанесеш?

# 48
  • Street of Dreams
OnDiNe_, сега се разрових за снимки и действително на четката изглежда синя, но на мигли ми се струва съвсем черна newsm78 Колежка наскоро се похвали точно с тази за сини очи и не ми направи впечатление миглите й да са с особен цвят, затова и така категорично коментирах.. Разбира се може да съм се объркала. При теб какъв цвят е, като я нанесеш?
Лилаво. Peace На снимката се забелязва - там където фонът е черен /косата ми/. Дискретно е, както и синьото за сини очи - цветът е не да изпъква спиралата, а да изпъква цвета на окото. Simple Smile

# 49
Интересно, сега вече ми хванаха окото, така да се каже Flutter Не, че очите ми са сини или зелени, но пък ми стана любопитно да ги загледам по-отблизо наживо Whistling

# 50
  • Street of Dreams
Доста хора сме доволни. Peace  bouquet

# 51
  • Велико Търново
Както обещах,пиша отзиви за озаряващата спирала на Максфактор Peace Четката е силиконова,сива на цвят,но спиралата си е черна-разделя и оформя миглите много добре,удължава....за озаряването....доста се гледах Laughing,но не забелязах някакъв такъв ефект/както и околните до мен Wink С две думи-доволна съм Peace

# 52
  • Пловдив
*Biskvitka* , а обем?

# 53
  • Велико Търново
Да,и това Peace забравила съм да го спомена ooooh! Поне при мен тази спирала притежава всички качества,които аз изисквам да има такъв продукт Wink Както писах,озаряването не го виждам-но с повече вглеждане и самовнушение,се постига Wink

# 54
  • Пловдив
*Biskvitka*,благодаря ти! Пак ще си заложа на Макс Фактор! Днес ще си я взема,някой да помни цена?

# 55
  • Street of Dreams
*Biskvitka*,благодаря ти! Пак ще си заложа на Макс Фактор! Днес ще си я взема,някой да помни цена?
15,40 лв.

# 56
Най-хубавите спирали според мен са на Герлен.

От по-евтините Буржоа.

# 57
От доста време ползвам Lash Power Mascara на Clinique и съм многооооо доволна от нея  Heart Eyes

Не ми дразни очите, не ми се рони, не ми се размазва и нанасянето ѝ е цяло удоволствие, а и много лесно се отстранява и не ми се налага да търкам с часове .  Grinning
Днес си купих и Lash Building Primer - надявам се да остана доволна.....като го пробвам ще пиша как е  Simple Smile
Бях си купила и вазелин за миглите, но като помислих, реших да не рискувам и си купих Double Lash на Mavala - не ми дразни очите, но все забравям да си сложа от него преди лягане, та за сега не съм видяла още уау ефект  Rolling Eyes , но ще се опитам да се поправя и се надявам да видя резултат  Simple Smile

# 58
  • Пловдив
Взех спиралата на МФ, води се черна перла за кафяви очи.Имаше и златно черно пак за кафяви и доста се зачудих..Консултантите не бяха много наясно и те.. Ще дам отзив и аз след ден -два Peace

# 59
  • 1st floor
Момичета, не съм чела напред, признавам  Embarassed, но да споделя , че в ДМ има намаление на Максфактор 2000 калории - малко под десет лева е цената. До сега не съм ползвала на тази фирма, но мисля да си взема...Помагайте, моля, коя да си взема, от коя сте доволни.  Praynig Пише, че има няколко вида...В последно време ползвам тумбестите на Мейбълин, да очаквам ли тази да е по-добра или е на същото ниво? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт