Спирала за мигли 6

• 104 171
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
Моята стана като лепило, толкова се наслояваше по четката и то неравномерно. И ми слепва миглите ужасно. Точно след 2-3 ползвания стана такава гадна. Все едно съм с канаколит на миглите. Другата ужасна е ей тази . Наистина прави миглите скандални, ама не в хубавия смисъл. Рядка е много, все едно са ти мокри миглите.

# 31
  • Street of Dreams
Танч - тази спирала, във "водоустойчивия" си вариант ми води класацията за най-лоша спирала (а може би и козметична покупка) изобщо Mr. Green Следващите в класацията - познайте - пак Римел Mr. Green

# 32
Включвам се и аз при вас с молба за мнение за спиралата на АртДеко със сферичната четка (Spheric Brush Mascara). В един период няколко момичета я похвалиха в темата за придобивките, но ми се иска да получа коментари след по-дълго използване. Нанасянето не става ли по-трудно и бавно, тъй като четката ми се струва доста къса? Благодаря предварително

# 33
  • При елфите ...
Търся си спирала, която да придава плътен обем на миглите без да ги слепва и ако може да ги извива нагоре, че не мога да ползвам извивачка! Какво ще кажете за тази спирала?!?  newsm78

# 34
  • София
За мен Ланком засега са номер 1. Само Диор се доближават.. Simple Smile
Герлен пробвах - не съм доволна.

Като цяло много се дразня на спирали, които после не мога да сваля хубаво и продължават да ми пускат черно чак до другата сутрин. Crazy

# 35
  • Somewhere far away
Взех си лилавата на Golden Rose. Довечера ще я пробвам Grinning

# 36
  • София
Пробва ли вече някой новият Телескопик на Лореал? Thinking

За сега оставам най-доволна от -това е спиралата, която наистина прави нещо за миглите ми. Удължаване, обем... а, бе, има присъствие!
Самата четка е някак "сочна", а не суха като тази на ГР оранжевата ми, например. Много я харесвам тази зелената спиралка на Римел! Heart Eyes

А това е пък най-голямото ми разочарование:
-де, що мигла имам-изчезва с нея! ooooh! Повече мигли имам, сякаш, без нея! Naughty

Оранжевата на ГР я поставям по средата, но по-скоро, по-към първата. Peace

# 37
Здравейте!
Аз потвърждавам впечатлението на kopche относно първата спирала, която е показала на Rimmel. Днес я пробвах за първи път и ефектът при мен е много дължина и силно извити мигли, а относно обема - не смятам че го увеличава. От многото спирали, които съм използвала рядко се постига този ефект. Притесни ме обаче, че към края на деня усетих дразнене на очите - дано да не е поредната ми алергична реакция.

# 38
  • Велико Търново
Аз вчера си купих новата спирала на Максфактор-за сини очи Wink Днес ще я тествам и ще споделя Peace
kopche, при такова описание на Римел-ската спирала......ще се пробва явно Wink Peace

# 39
  • в 1001-та нощ
какво ще рече за сини очи  newsm78

# 40
  • Пловдив
След похвалите на спиралите на ГР си взех жълтата.Мога да кажа ,че за цената си ме изненада Peace Слагам я през деня,но за вечер предпочитам нещо по драматично.Фенка съм на Макс Фактор и ще ви следя за отзиви на новата спирала която "озарява" погледа  Mr. Green

# 41
  • София
какво ще рече за сини очи  newsm78

Пуснали са серия  различни цветове спирали, според цвета на очите.  Peace Има нюанси на кафяво, доколкото видях, има черна...някаква лилавееща..май.. не обърнах много внимание,защото не ми вдъхна много доверие.. за кафеви очи, спиралата е..черна surpsrie  Sunglasses Laughing

# 42
Пуснали са серия  различни цветове спирали, според цвета на очите.  Peace Има нюанси на кафяво, доколкото видях, има черна...някаква лилавееща..май.. не обърнах много внимание,защото не ми вдъхна много доверие.. за кафеви очи, спиралата е..черна surpsrie  Sunglasses Laughing
Всъщност всичките са черни, но имали някакви светлоотразяващи пигменти, които подчертавали цвета на очите Peace

# 43
Фенка съм на Макс Фактор и ще ви следя за отзиви на новата спирала която "озарява" погледа  Mr. Green
Аз имам тази за кафяви очи. Много съм доволна  - подрежда и подчертава чудесно миглите ми, не се рони, не се размазва, сваля се бързо и лесно. Аз съм изключително придирчива към спиралите и са много малко тези, които ми харесват. Тази я ползвам с удоволствие. Струва ми се, че наистина "озарява" погледа. Същото констатираха свекърва ми и няколко приятелки. Simple Smile

# 44
  • Street of Dreams
Всъщност всичките са черни, но имали някакви светлоотразяващи пигменти, които подчертавали цвета на очите Peace
Не са черни - моята за зелени очи си е баш лилава. Simple Smile Бях сложила снимка в предната тема - наистина чудна спирала, но ми идва малко светла на черната коса. Айде пак снимка

Не е перфектно прецизна, но ако реша мога да си направя миглите още по-големи от това. Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 23:13 от OnDiNe_

Общи условия

Активация на акаунт