Спирала за мигли 6

• 104 175
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Моля, препоръчайте ми спирала която точно натрупва и напластява туша? На моите могли точно това им отива най-много.

# 706
  • При децата ми
Аз я имам тази спирала и съм доволна много от нея!
Какво значи обем?! Напластяване, натрупване на туш върху миглите, които клепват впоследствие от тежестта на туша?! Не. Това от тази спирала наистина не бива да се очаква!
За мен тази спирала е супер и ми доставя неистово удоволствие да я ползвам всяка сутрин! Hug Peace

Как изглежда тази спирала?

# 707
# 708
  • Somewhere beyond the moon and stars
Моля, препоръчайте ми спирала която точно натрупва и напластява туша? На моите могли точно това им отива най-много.

Аз отскоро съм фен на Rocket Volume Express на Мейбълин. Четката е от готините, с гумени влакънца, които разпределят по-добре, поне според моя опит.
Не ми прави и проблеми на очите (понеже съм с лещи и очите ми се възпаляват доста по-лесно).

# 709
  • гр.Добрич
За обем съм ползвала дълго години тази спирала
http://www.loreal-paris.co.uk/cosmetics/eyes/voluminous/mascara.aspx,
а наскоро и тази
http://www.essence.eu/bg/krasotata/katalog-ss-spirali/pravi-migl … em-i-extreme.html

Обичам да имат обем миглите ми и напластявам поне 4 пъти. не мисля, че стои грозно и не са мо клепвали миглите. Все пак не слагам цимент. Wink

# 710
# 711
  • София

Тед, имам чувството, че каквато и спирала за мигли да ползваш, миглите ти стават прекрасни. Simple Smile

# 712
  • sofiq
Благодаря ти  Blush,но не е така,тук съм показала тези от които съм доволна,трябва да напиша статии със снимки за тези от които не съм доволна,разликата е огромна.Мойте мигли са редички,къси и много светли,определено ми трябва много хубава спирала която да привава обем.

# 713
  • София
Здравейте момичета! Може би вече сте коментирали, но и аз да помоля да ми препоръчате водоустойчива супер черна (цветът да е наситено черен) спирала, която да прави кукленски мигли. На първо място държа да прави супер обем, а ако може и да извива и удължава ще е идеално! От средния клас козметика ако може!  Peace 

# 714
Mомичета, случайно чух една реклама по радиото тези дни за замяна на стара спирала за нова, на половин цена. Но не честно казано не разбрах за коя марка ставаше въпрос. Имате ли представа? Стори ми се че беше за Ести Лаудер, но не съм сигурна...

# 715
"Донесете старата си спирала и вземете чисто нова на половин цена, само от Estee Lauder и Clinique!15 до 22 май...."

# 716
  • София
"Донесете старата си спирала и вземете чисто нова на половин цена, само от Estee Lauder и Clinique!15 до 22 май...."
А старата спирала задължително ли трябва да е на същата марка, или каквато и да е марка върши работа?

# 717
Не знам, предполагам да.Това получих като смс, аз не ползвам тези спирали...

# 718
  • София
За промоцията в Ести можете да занесете каквато искате спирала, не е нужно да е на марката.

# 719
Къде е тази промоция , само в София ли?

Общи условия

Активация на акаунт