Спирала за мигли 6

• 104 177
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
  • София
И накрая опитах да нанеса слой на едното око и след това на другото. Така първото ми изсъхва леко, докато нанасям на второ и след това се връщам на него и после пак на второто. Така резултата е най-добре!

Винаги така нанасям спиралата за мигли! Simple Smile  Трети път минавам, само ако трябва да дооформя миглите. В никакъв случай не стои натрупано. Simple Smile

# 736
  • Torino,IT
По принцип за мен най добрите спирали са на Ланком, но по темата да се изкажа че си взех наскоро спирала на Лореал CIL Architecte 4D в черната опаковка, след няма и месец започна да изсъхва и да се рони, не знам, може и партидата да е била кофти, някой да има подобни оплаквания?
Освен това не ми харесва и как стои на миглите.

# 737
От Архитект 4Д и новата Телескопик съм адски разочарована - взех си ги веднага като излязоха и бяха вече засъхнали. Едната я върнах, другата не ми се занимаваше и просто зачертах марката.

# 738
  • При елфите ...
Доволна съм от това "сладурче"!

# 739
  • София
По принцип за мен най добрите спирали са на Ланком, но по темата да се изкажа че си взех наскоро спирала на Лореал CIL Architecte 4D в черната опаковка, след няма и месец започна да изсъхва и да се рони, не знам, може и партидата да е била кофти, някой да има подобни оплаквания?
Освен това не ми харесва и как стои на миглите.
Същото беше и при мен. Wink

# 740
Аз не бях ползвала спирали на Лореал от поне 10г., сега ползвам Архитекта 4Д. Това е най-сухата спирала, която си спомням да съм ползвала някога  Rolling Eyes А беше с пластмасовите опаковки, които ДМ вече слагат на спиралите - беше си нова и неотваряна. Явно такава си е спиралата. Очаквах да започне да се рони и да изсъхне още повече доста бързо, но я ползвам вече повече от месец и за сега е ОК. Но все пак ми е странно с толкова суха спирала.

# 741
Да споделя и аз за Архитект 4Д - точно една седмица я ползвах и след това се сгъсти ужасно Sad( имах по-големи очаквания но явно съм се излъгала. В момента съм в процес на търсене на спирала, която да разделя добре и да подрежда много непослушни мигли, и едновременно с това да дава обем. Идеи?  newsm78

# 742
Чудя се коя спирала на МАКС ФАКТОР  прави  най- голям обем ?

# 743
Хмм попринцип Лореалските спирали ми издържат много поне 3-4 месеца, когато ги ползвам редовно. Архитекта по- бързо съхне наистина, но не ми се е случвало една седмица.
От магазините винаги си вземам залени с лепенка, които си личат че не са отваяни и не съм имала проблеми.
Новата Телескопик- Телескопит Фолс Лаш
Скрит текст:
ли имате предвид, или е излязла нова?

# 744
Аз имам предвид тази на снимката.

# 745
  • Бургас
Тази на снимката и аз я имам,но тя е за удължаване,не за обем,като цяло наистина е малко суха

# 746
Може би искат да се отърват от залежали спирали, с изтекъл срок на годност.
Озаряващата на Макс Фактор изобщо не ми харесва. Не само, че няма никакви виолетови нюанси и не подчертава цвета на очите, но ми дразни очите и изглежда така все едно съм без спирала.

Идеята не е да се отърват от залежали спирали. Така правят проучване на пазара (маркетингово изследване), от което искат да извадят данни за най-масовите спирали, които населението използва. Това работя и се интересувам от тези неща. Така че бъдете спокойни, не ви пробутват стари спирали  Peace

# 747
А аз си взех от промоцията на Лореал в момента Mega Volume Collagene, и естествено е изсъхнала, трябва 5 пъти да я нанеса, за да се види #Cussing out Като се прибрах направих проверка в сайта - произведена е 11.2010г.
Ядосвам се на себе си, че се връзвам на тези намаления, то е ясно, че гледат да си разкарат залежалата стока.

# 748
А откъде я взе, ако не е тайна?
Защото, както вече няколко пъти сигурно писах, аз два пъти купувам спирала Лориал на промоция /Архитект 4D и новия Телескопик/ - единия път от ДМ, другия от Лили и бяха засъхнали. Като ДМ-ската беше със защитно фолио. #Cussing out
Оттогава съм решила - лореалска спирала на промоция не купувам, а бях фен на марката.

# 749
А аз си взех от промоцията на Лореал в момента Mega Volume Collagene, и естествено е изсъхнала, трябва 5 пъти да я нанеса, за да се види #Cussing out Като се прибрах направих проверка в сайта - произведена е 11.2010г.
Ядосвам се на себе си, че се връзвам на тези намаления, то е ясно, че гледат да си разкарат залежалата стока.
Как се прави проверка кога е произведена?

Общи условия

Активация на акаунт