Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 132
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Пепика, страхотия!  Crazy  Направо фантазия!  Hug

# 661
saby,много вкусни неща показа!Крем карамела има прекрасен вид!   bouquet

Лабрекс,хрупкави ли се получават КофейньІе зерна,или? Rolling Eyes

# 662
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет кулинарки!!!!

не съм се вясвала от много време, но не е поради липса на желание  Blush
нямам грам време...

успях да снимам няколко неща:

огретен от елда със спанак

патладжан с нахут

гофрети

слънчев и спокоен уикенд!!!  bouquet

# 663
  • Русе/София
Привет кулинарки и сладкарки.Страхотни неща видях-адмирации  bouquet  bouquet
САБИ страхотно меню Rolling Eyes
МЕГАНС питките,тутманиците са много впечатляващи Hug
ЛАБРЕКС пая изглежда примамващо Embarassed
А с тия бонбони,баници направо ми събирате очите  bouquet  chef
ЛЕЛЯ ОГ къде се губиш,струва ми се ,че отдавна не съм виждала красотите ти Embarassed
зеле с майонеза
свинско с картофи,гъби и сметана
патладжан ветрило по рецепта на ПЕП-4О БЛАГОДАРНОСТИ /малка промяна от мен-сложих сирене,шунка и запекох в доматен сос/  bouquet  bouquet  bouquet
торта МЕДОВИК   СЕЛМА БЛАГОДАРЯ/вече ни стана любима/  bouquet  bouquet
и парче
Приятен уикенд на всички

# 664

Лабрекс,хрупкави ли се получават КофейньІе зерна,или? Rolling Eyes

Селма, моите станаха с хрупкава коричка, а меки вътре. В темата пише, че ако се пекат повече, стават хрупкави, но пак били хубави. Аз вече писах, че не съм във възторг от тях, оформянето е ефектно, иначе не са мои сладки, но не пречи, който иска, да ги пробва, вкусове разни. Ти поне се оправяш с руския, погледни темата и мненията, не са много. И пак предупреждавам, който пробва, да не прави цяла доза, стават много. Peace

3xi , пайчето е много приятно, жалко, че ми свършиха замразените вишни. Все си мисля, че имам из фризера някъде сини сливи замразени, но трябва да поровя, с киселки плодове ми харесва много.  Hug

# 665
Не мога да се нагледам на красотите ви! И аз като мм да кажа: добре, че ви има!  Hug   bouquet
labrex, Селма, merydit,  Aredhel, Venetta, Трейси, благодаря за похвалите! Както винаги сте много мили и думите ви много ме радват!  Hug

Венета, напълно съм съгласна със Селма – няма такива конци на тутманика! И хлебчето изглежда зашеметително!А за фантастичната бисквитената торта и омайващия кекс нямам думи! Майсторка си ти!
labrex, отново си показала толкова много прекрасни неща – банановите ти бонбонки са съвършени, кафенцата (които мисля да направя още днес), сладкиша с ананас, банички... големи изкушения!
Aredhel, нищо специално не им правя на баничките- режа на правоъгълници, слагам плънката в едната половина, захлупвам с другата половина и затупквам краищата.
Селма, курабийки, руло, палачинки, всичко е разкошно! А идеята за бонбонките със сини сливи е чудесна!
merydit, лесно ли се свари охтопода? Изглежда много вкусно! Катюша, благодаря за рецептата! И аз ще го пробвам!
Neli4ka, ще опитам и аз да панирам кашкавал и шунка заедно, много вкусно изглежда!
matze, да го направиш това руло четири метра, че да има и за мен! Много вкусно изглежда!
Пепчо, аз кебапчета и кюфтета си купувам готови и затова не знам как ще е с тази подправка, но картофките ухаеха чудесно. Не на мента, а по-скоро като на чубрица. Бисквитките с кокос, мъфините с боровинки А от шоколадовият ти сладкиш не можах да заспя вчера!

Страхотни са и кексчетата на Тайна, mari_eta, esy, Гуинет, Аелис, , питките на ditsan, козунаците и кифлите на megans, баниците на Pety, Денерис, PURE ELIXIR , тортичките на Аелис (бисквитената), rossonera, millasan , сладкишчето и еклерите на Lindita, реването на mery_poppins1, карфотките, бутчетата и запечените макарони на mimi P27, , мъфините на marabu,  nordina, PURE ELIXIR и Pety, пилето на viara.an, гювечето и картофките на delicate,... За всички вас   bouquet

petu6ka63, saby, 3xi, у вас цялото меню ми харесва! И Гуинет, много вкусотии е приготвила!
Аууу, Smiley*, розичките със сладко са вълшебни!
iucka, много вкусно изглежда твоята баничка с лапад!
kasier, какво е Полпетоне? Изглежда прекрасно!
Кремче Ванилия, чудесно хлебче с кашкавал!
asyalein, може ли рецепта за патладжана, изглежда чудесно!?!

А пък Мама Цоцоланка с тези обяснения как я е срам да си показва обикновените неща и човек очаква да види някаква манджиджка, примерно и праааааас едни дебелички, мекички, сладички кифли и един огромен, вкусен, миришещ козунак пред лицето  #Crazy Не е човешко това  Laughing

Пепика, много се забавлявах с шоколадовото ви приключение! Виждам, че се потопили в шоколад всичко, което ви се е изпречило на пътя!

Извинявам се, ако съм ви досадила с моя пост, но не мога да подмина всички тия вкусотии!

Ето от мен:

Доматки със сирене и извара и салатка:

Сирене във фолио с подправки и ядки:

И отново невероятните хрупкави бутчета на Аелис bouquet  Hug)с пресни картофки:

# 666
Здравейте,
искам да ви почерепя за рожденният ден на сина ми.Днес навършва пълнолетие!

Тортата, която направих тази сутрин.

# 667
mussy777,честит рожден ден на сина ти и попътен вятър в бурното море на живота! Hug
Лабрекс,много бухнало сладкишче,записах си рецептата! Peace
Леля Ог-и бутчетата,и доматките са много апетитни!Кажи за сиренцето как го направи? Praynig

# 668
Леля Ог е с прекрасни предложения  Hug Винаги се удивлявам как успяваш да споменеш всички с похвална дума.На мен също би ми се искало да го правя по-често,но не успявам да се вместя във времето.За всички,които пишат в темата поздравления  bouquet  bouquet  bouquet
За съм готова с обяда.......

Оризово иглу с пилешко и гъби

Отивам да свърша малко работа......довечера ще ви разгледам по-подробно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 11:59 от nordina

# 669
  • При елфите ...
Оризово иглу с пилешко и гъби

nordina, може ли повече подробности за тази красота.

Леля Ог, отново страхотни вкусотийки! Пълнените доматчета как точно ги направи, по-точно питам за пълнежа.

# 670
  • Варна/Лондон
asyalein , може ли рецептата на Огретен от елда и спанак. Имам един пакет елада, но до сега все не саи намирам подходящо-вкусна рецепта, за да се престраша да я сготвя.
Благодаря   bouquet

# 671
   Нордина,и мен ме интересуват подробности за Оризовото иглу......Вида му е фантазия!  Crazy Hug

mussy777,да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet Тортата изглежда многообещаващо!  Wink Чакаме и разрезче после.  Simple Smile

Леля Ог ,бутчетата и картофките са страшно апетитни!  Grinning

3xi ,браво за Медовика!  Hug

asyalein ,как е на вкус огретена от елда и спанак? Не мога да си го представя..... Rolling Eyes

Лабрекс,благодаря за линка.Май трябва да ги опитам и аз тези сладки.Рецептата ми звучи доста добре. Simple Smile

Джеронимо,ето ти една рецепта за елда Гречка(елда) с пиле.

# 672
За огромното  сърце на  леля Ог , за добрата дума и настроението което внася в темата едно огромно  БЛАГОДАРЯ !!! Two Hearts

Соте със сиренце и колбасче .

# 673
  • Варна/Лондон
Селма, изглежда супер апетитно! До сега все на каши от елда попадам, а аз не обичам каша. Задължително ще пробвам с пилешко- любимото ми месо. Благодаря! Hug

# 674
Цитат
*Neytiri*  4 поста под твоя има линк към рецептичката за кафените зрънца  Hug

kaiser mерси   bouquetняма кой да гледа Blush

asyalein и аз се присъединявам към молещите за рецептата ти на Огретен с елда и спанак  Praynig

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 16:36 от *Neytiri*

Общи условия

Активация на акаунт