Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 137
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Люлякови нощи,не съм правила аз лютеницата.От магазина е,но като не бях хапвала от 1000 год.ми се видя адски вкусна. Laughing

Eh, nqmam kysmet Mr. Green Mersi i da ti e sladko Hug

# 646
Лабрекс, преди малко направих Бърз шоколадов сладкиш по твоята последна рецепта в Любими. Невероятно пухкав и вкусен стана, хем в половината не сложих какао (за малкия)! Благодаря ти за споделената рецепта   Hug
Разкажи сега, ако обичаш и за Кафените зрънца?

Люлякови нощи, ето една подобна рецепта: http://choco-coco-summer-dream.blogspot.com/2009/08/blog-post_25.html
Аз лично я правя без патладжаните.

# 647
Лабрекс, какви са тези кафени зърна? Много добре изглеждат.

# 648
M_Nik,  speranzina, това са едни руски сладчици с кафе, на които отдавна се каня, но нещо не съм много във възторг от тях. Не са лоши, обикновени такива, с хрупкава коричка, а вътре мекички, но очаквах повече вкус на кафе. А може и от кафето ми да е, може би повече трябва да се сложи или по-ароматно. Ще сложа линк към рецептата, ако не се справяте с превода, ще преведа. Иначе вървяха с кафето след обяд. И не правете цялата доза, много са. От половината днес изкарах две тави. Пък, ако толкова ви харесат, все пак въпрос на вкус е, тогава цялата доза. Peace

Печенье кофейные зерна

M_Nik, радвам се, че си харесала сладкишчето, то е точно от серията икономично, бързо, лесно и вкусно.  bouquet

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 20:54 от labrex

# 649
  • забравих си мисълта...
Мама Цоцоланка,   Hug   bouquet  чудесни картофени кюфтета си спретнала. Възхищавам ти се много, винаги се чудя как успяваш. Аз едно време с едно дете и докато си свърша домашната работа все го пращах при майка ми, добре че тя живее един етаж по-долу, иначе щяхме да си умираме от глад.   Joy

Labrex,   bouquet интересни кафеене зърна. Тях ще ги опитам непременно.
Кasier, Мegans   bouquet и при вас много вкусно.

# 650
  • DE
Добра вечер !
У нас за вечеря
огретен, карфиол с месце.

Спокойна ноЩ !

# 651
Лабрекс,Гуинет,благодаря за рецептите,ще пробвам и двата варианта,аз обожавам зелен боб във всякакъв вариант,ама пък така не съм се сещала да го направя!   bouquet
Меганс,ах как си ги лъснала тези милинки,направо да се огледаш в тях! Peace
И аз вчера се присетих,че нямам рецепта и не съм правила милинки,ще трябва да прегледам темата подробно!

От мен днес:
пиле с тиквички и моркови

мъфините на Лабрекс с овесени ядки-препоръчвам ги,станаха много пухкави и ароматни   bouquet

експресно сметаново кремче с бисквити и банан  

баничката на Морена

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 12:05 от Анонимен

# 652
Миналата неделя бях на шоколадова вълна, за подстрекател  пак и отново набеждавам Пина. Тя е виновна и за питките и за килограмите и за шоколадовите бонбони и за всичко. Всичко беше в шоколад, даже и децата, а даже по стъпките знаех и в коя стая са.  ooooh! Взимат банан и бягат, абе пълна лудница. Та малко това ми беше, та реших да спретна и една питка, ей тъй от скука. Сега ще ви покажа снимките - яденето и облизването беше шеметно  Peace

Шоколадова феерия

# 653
  • София
  Пепика, бива ли така, по късни доби да показваш шоколада с ягода? Ягоди имам, но нямам шоколад!

# 654

Venetta, M_Nik , благодаря за идеите, ще ги пробвам и с други плодове.  bouquet   

Кафени зрънца за следобедното кафенце

Лабрекс много моля за рецептата за кафените зрънца newsm17

# 655
Лабрекс ги пусна 6 реда назад под името Печенье кофейнье зерна  Peace

Стоева, ако все пак не стигнеш до Салатата с тиквички, препоръчвам ЛЕТЕН ХАЙВЕР С ТИКВИЧКИ пак на същата страничка на Лабрекс (9-та в момента), където е салатата. Точно като кьопоолу с патладжани, но много по-леко!   bouquet Всички вкъщи са му фенове.

# 656
  • Bulgaria-Italia
Пеп-4о , утре ще напиша рецептата за полпетонето  в любими ,че вече ми се затварят очите  Hug

Лабрекс ,отивам да видя рецептичката за зрънцата ,много са оригинални   bouquet

megans ,чудни милинки   bouquet

Венетта  Hug

Пепика Crazy ,думи нямам ,страхотни изкушения   bouquet

*Neytiri*  4 поста под твоя има линк към рецептичката за кафените зрънца  Hug

# 657

Лабрекс ,отивам да видя рецептичката за зрънцата ,много са оригинални   bouquet
*Neytiri*  4 поста под твоя има линк към рецептичката за кафените зрънца  Hug[/color]

Момичета, сладките са много ефектни на вид, много красотни, но на вкус отстъпват, или поне на мен нещо не ми се харесаха много или пък съм била с големи очаквания. Може би някакво друго тесто ще пробвам така да оформя. Опитайте ги, ако искате, пак ще напиша, не правете цялата доза, много излизат. Като за опит 1/3 или 1/2 доза.  bouquet

*Neytiri*, ето пак рецептата, ако има нужда от превод, ще преведа. Hug

# 658
Да припомня вкусния и лесен вишнев пай на Тина-Рина , която някъде ми се изгуби в последно време. newsm78 Направих го с ананас от консерва, но с вишни е страхотен. Heart Eyes  bouquet

# 659
  • En un lugar de La Mancha...
 Да се запиша с нещо и аз  Wink

Сьомга с картофки, аспержи и сметанов сос :

Баничката-бюрек на Вивиан (моята не се наду много, но проблемът беше в маята, беше замразена от доста време  Rolling Eyes).Стана много хрупкава и вкусна, но като че ли малко по-странен вкус.

И един крем-карамел с кроасани, правен на пара и вече преполовен  Grinning(аз също съм за крем-карамела с шупли  Peace)

Общи условия

Активация на акаунт