Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 165
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Страхотни сте всички...като работни пчелички.
Много вкусно,красиво и апетитно.Браво за всички  newsm51
Вени  и Лабрех -хлебчета,кексчета,козуначета-нямате спиране,чудесни са
Смилеу великолепни гювечета
Бетина картофките ти са супер
Селма и ти с тези превъзходни кифлички,ябълчици и питчици страшно изкушаващи
Пепчо и аз обичам дроб сърмата със заливка
Роца вкусни мъфини
Леля Ог много си мила,а всичко ти е вкусно,пъстро и пролетно
Кремче21 много вкусно
Пуре страхотни са картофките ти
Виара прекрасно меню,а салатките ти са красота
Абет и завъртяното и питката ти са прекрасни
Тайна супер си
Цецето,Краси,Мери,Мили,Иланг,Лина всичко ви е апетитно
Нордина обичам типови питки
Мастер вкусно
Близнаците с тези сладки вкусотии
И Селма шоколадова изкусителка
Мариета с това пиле  #2gunfire
Портокал и при теб вкусно

Лина Честит Рожден Ден.Здраве и късмет ти желая.  newsm51

За днес лапатена супичка,салатка,дроб сърма,свински хапки с пресни картофки/ама нещо много бързо се стопиха/
Лека вечер.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 19:59 от megans

# 91
здревейте, моята вкусна и вече изядена вечеря...
добруджанки със шарена сол
зелена салатка
шницели и биричка Laughing и печени картофки с пресен чесън и копър(ммм.... newsm03)

# 92
Спанак със свинско месо и орехи , печени във форми с гарнитура.

Пилешки дробчета с див чесън.

Салатка ,,Пустиня" newsm03

# 93
моля за тази рецепта  Praynig

# 94
офф пак сгреших  Embarassed
искам рецепта за бонбоните с банан и шоколад, че мъжо ей са ги мерна и ги иска  Wink

# 95
  • София
Lina, ЧРД! Жива и здрава бъди!
У нас от вчера останаха кебапчета и тънки наденички направени на грила, някое друго шишче. Днес направих само едно оризче със uncle ben's

# 96
Добър вечер,момичета!
От мен - Мързелив миш-маш

Салата

Питки"Карина"

# 97

viara.an , днес показваш много вкусни красоти, ама искам кравичката и камилчето! Embarassed Много ми харесаха!  bouquet

# 98
  • Пловдив
 labrex , баницата не е само с ориз Grinning Купих си "Тракита дърпани кори по домашна рецепта", на опаковката на които има рецепта която пробвах. Много съм доволна от резултата. Ето и рецептата: 4 яйца, 1/2 ч.ч. сварен ориз, 300гр. сирене, 1/2 кофичка кисело мляко, олио за намазване на корите. Всички продукти се смесват, кора по кора се намазва с мазнината, ръси се от плънката. Изпича се на 180-200гр. Като се изпече се напръсква с вода, покрива се с кърпа за около 15 минути и е готова за хапване.

# 99
За днес картофен гратин и салата.

# 100
labrex , баницата не е само с ориз Grinning Купих си "Тракита дърпани кори по домашна рецепта", .........

mili.m, благодаря!  bouquet Тая марка кори не съм я и чувала, но ще потърся, може и да я открия в някой магазин. Добре звучи баничката! Heart Eyes

Pety, много апетитен гратин! Изглежда страхотно! Heart Eyes  bouquet

# 101
# 102
Момичета, на ден поне по три-четири пъти влизам в темата и пак ми е трудно да ви догоня! Страхотни неща показвате, кое от кое по-красиво, по-вкусно! За всички ви   bouquet
Лина, да си жива и здрава, много щастлива!   bouquet
viara.an, наистина се завърна триумфално! Големи красоти си сътворила! А формичките на камилата и кравата са много оригинални!

Толкова много козунаци видях, че със сигурност ще ги сънувам! Страшни сте!
Вената, майсторка си ти на месените работи, няма спор! Блазе им на околните!
Тайна, тоя козунак ако нещо му се мръщите, пращай го насам! Изглежда ми екстра  eat
И торти, и сладки, и кексове, и питки, и пайове... направо ме направихте  #Crazy  А аз нали тесто не трябва да ям и направо се просълзявам като ги гледам!
Днес не се сдържах и направих бонбоните с банан на Пина. Пина, права беше, неприлично вкусни са, благодаря за идеята   bouquet Обаче много малко на брой излезнаха и направо ми ги изядоха от ръцете, за снимки не остана. Само дето си играх да ги украсявам с орехчета  Laughing  Дори не изчакаха да стегнат. Аз нещо не се справям с разтопяването на шоколада. Как го правите точно, защото аз не успявам много да го втечня- от един шоколад изкарах някъде осем бонбона. В началото шоколада се разтопява, става гладък, махам го от котлона, но все още е във врялата вода и изведнъж става супер лепкав и ... като на бучки такъв, не знам как да го опиша. А вашите бонбони изглеждат толкова гладки! Дайте идея къде бъркам  newsm78

А ето и днешната вечеря- гъб сърма по рецепта на Aredhel. Много вкусно стана, похвалиха ме домашните, а и теб също! Благодаря, че се отзова навреме с тази вкусна рецепта!   bouquet  Hug

Лека нощ, момичета!

# 103
  • забравих си мисълта...

Тайна, козунака ти изглежда отлично!    bouquet
Леля Ог, чудесна вечеря си приготвила, толкова е апетитна.   bouquet

искам рецепта за бонбоните с банан и шоколад, че мъжо ей са ги мерна и ги иска  Wink

Портокал, ето заповядай рецептата за бонбоните с банан.            Домашни бонбони - банан в шоколад

# 104
viara.an, имаме спор у нас - кравичката от какво е? Много интересни салати   bouquet
Юле, delicate , чудесни питки при вас!
Anuck, много интересен пай  Peace
Нанита, идва ми да си чупна от тази питка  Crazy
Близнаците, това е един усмихнат, щастлив октопод  Hug
Венетке, пращам кутия с дроб-сарма натам, ти прати 1 козунак насам (аз вчера купих за сладкиш, изяли го; днес купих пак и го скрих.... дано да е добре скрит)
Аплодисменти за всички момичета, тук както винаги е много, много вкусно   bouquet

При нас тази вечер   изпекох останалите  пълнени пилешки бутчета

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 22:18 от пеп-4o

Общи условия

Активация на акаунт