Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 156
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Пепика,благодаря за новата тема.Виждам само вкусни неща в нея   bouquet
Lina dm ЧРД !!!   bdbaloni
Felicidad ,Роца,Лабрекс,иланг-иланг ,Кремче Ванилия ,mery_poppins1, viara.an, Краси, Smiley*от вкусно по-вкусно у вас  Hug
Smiley*,довечера ще напиша рецептата  Heart Eyes
От мен....

Вита типова питка

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 09:58 от nordina

# 76
  • София
Днес реших,че ще заслабнем и козунака веднага се намести в програмата.... Laughing                  & … /cecaf1c1dd58.jpg

# 77
Цитат
mery_poppins1,радвам се за тортата!  Не съм очаквала толкова хора да я правят,че все ми пишат на лични.Според мен, трябва да й се увеличава количеството на крем.Сигурно и ти си го направила.

Селма
, направих количеството крем както е по рецептата ти и стана достатъчно.
Много добре се напоиха братовете и не е кашкаво.
Мое допълнение е бита сметана намазана върху горния крем.

Лабрекс, дали ще успея и аз някога да направя такова пухкаво хлебче .Разкошно е  Peace
И аз нямам машина за хляб, но сега се уверявам, че който си е майстор и на ръка може да направи чудни месеници [/b]  Peace

# 78
  • София
  Венета,  няма да се отказвам. По-натам ще опитам пак.Уж имах желание, но поради един кофти опит преди години, и сега бях настроена скептично.Тогава стана две педи висок, красив на вид, но много сух!

# 79
Днес за обяд пилешки хапки и зелена салата

А за вечеря солен кекс(по Дюкански,че ни се ядеше нещо дет да не се дебелее Mr. Green) и яйчена салата

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 19:16 от TheNMaster

# 80
  • у нас
и аз в прекрасната тема Peace
агнешка супа с лапад и фиде.

агнешко дробине с лапад още от тавата

и двете станаха много вкусни Heart Eyes

# 81
Здравейте кулинарни вълшебници  Hug тук отново е пълно с вкусотийки ...... Crazy  Heart Eyes
Поздравления за всички майсторки !   bouquet

Пепика- благодаря за красивата тема !
Lina dm- Честит Рожден Ден !  newsm67

при нас за вечеря - " октоподи "  Simple Smile с картофено пюре

правих и гъби с ориз, но не съм ги снимала.....

и бонбони - банан в шоколад по рецепта на pina.

pina- благодаря ти за рецептата   bouquet бонбонките са разкошни , много вкуснички .  Heart Eyes

# 82
  • забравих си мисълта...
  Венета,  няма да се отказвам. По-натам ще опитам пак.Уж имах желание, но поради един кофти опит преди години, и сега бях настроена скептично.Тогава стана две педи висок, красив на вид, но много сух!
´

Не, Тайна не се отказвай. Всеки е имал неуспехи, но това не е причина, да се отказваме. За да не е сух, му прибави локум, сушени сини сливи или повечко стафиди, изобщо някакви сушени плодове. Аз на днешния ми прибавих смес от стафиди, смлени бадеми, захар, ванилия и малко ром. Вече ми се обадиха, че много малък съм го била направила и че са го хапнали на един дъх.  Joy

TheNMaster   bouquet много апетитно при теб.

# 83
  mery_poppins1 ,много хубаво допълнение!  thumbsup
  Лабрекс,хлябчето ти е приказно!  Heart Eyes
  bliznacite2004,много сладко октоподче!А бонбоните са истински шедьовър! omm

Много шоколадови сладки с цитрусов дъх.(Или шоколадови меденки.)

# 84
  • София
TheNMaster, може ли рецептата на Дюканското солено кексче? И аз правя един доста сполучлив на МВ, в сладък и солен вариант, но твоят изглежда също много апетитен и изкушаващ Hug
Мацки, преди време някоя от вас беше дала рецепта на нещо като пилешка пастърма. Може ли пак повторение за забравилите да запишат Praynig Hug

# 85
bliznacite2004 много апетитни бонбонки! Simple Smile
Ето и от мен вечерята
Пай с кайма

Лека вечер! Simple Smile

# 86
TheNMaster, може ли рецептата на Дюканското солено кексче? И аз правя един доста сполучлив на МВ, в сладък и солен вариант, но твоят изглежда също много апетитен и изкушаващ Hug

Давам веднага!

Едно пакетче ОВЕСЕНИ трици(200 гр.) в тях разбърках 2 пакетчета бакпулвер на д-р- Йоткер,1 кофичка кисело мляко(400 гр),3 яйца, малко пуешка шунка на кубчета,1 връзка нарязан копър,1/2 бомбичка извара на Маджаров,4-5 щипки млян черен пипер.Разбърках всичко и сложих в студена фурна.Включих и пекох на не повече от 180 градуса до златист цвят.

# 87
Връщам се да разгледам предложените менюта, а друг път ще показвам снимки.

# 88
Божее, момичета, като ви гледам с какъв мерак приготвяте всичко, направо мед ми капе на сърцето. Стопляте ми деня, да знаете.

Венета пак дразни с тези козунаци  Confused,  ужасна си, не се спря значи  Crazy. Аз два пъти правих, страхотни са! Втория път обаче сложих лимонова есенция - разкош! Като истинска професиналистка  Grinning.

Вяра, невероятно оформление, ти си художник!

Лабрекс, хлебчето ти изглежда като облаче пухкаво  Crazy.

Записвам се в новата тема с едно пълнено пиле с ориз и гъби и шарена салатка:

# 89
  • София
   Ето го!

Общи условия

Активация на акаунт