Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 57 802
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Екомама навремето (преди 2 г.) предлагаха само МуунКъп. Изобщо от БГ е възможно да се купят само 2-3 марки, а иборът на чашка никък не е лесен, защото има разлики в ширината, дължината, формата.. Мелуна не знам да се продава тук.
В екомама има Мелуна.  Peace

# 631
а кои са най-добри според вас?

# 632
а кои са най-добри според вас?

Тц, няма най-добри.... Много зависи от индивидуалните особености на жената, а това всеки сам си го преценява... най-често с четене на много ревюта и коментари, гледане на съпоставителни филмчета в Ю-тюб или пък просто според джоба и достъпността....

# 633
  • Варна
Не знаех че се опитват да забраняват груповите поръчки... каква е идеята  newsm78

# 634
Споко за груповите поръчки - забраната беше сложена в "На пазар", защото там всяка втора тема е за групови поръчки, а организаторите не винаги са лоялни. Иначе в други теми и от време на време, средо познати (малко или много) отребители се правят групови поръчки... Просто уговорките трябва да стават по интелигунтен начин (лс Wink)

# 635
Аха ...разбрах Simple Smile

# 636
Дами, аз изскачам с още един въпрос( пак от тия моите леко неориентирани ) .... гледам , че чашките са със пръстенче, краче и топче накрая .... и кое е най-удобно за изваждане на чашката?

# 637
...Аз останах с впечатлението (докато четох писанията във форума), че трябва да мога да си го мърдам нагоре-надолу както си пожелая .... ама не става...
                            Ще стане  Twisted Evil! Просто ти трябват повече от три дни. Имай търпение   bouquet.

# 638
Момичета, сега случайно попаднах на тези яйца, за които сте писали. Навремето бях гледала едни топки на Веледа за  упражнения след раждането. Тогава моята акушерка  ги беше препоръчала. Сега се зарибих да си купя яйца. Но искам с връвчица, защото ме е страх да не ми заседне и да не мога да го извадя.
А тези в китайските магазини дали не съдържат някоя вредност?
 И последно, извинявайте за глупавия въпрос, ама как се разхождате навън с тези яйца? Не ви ли става нещо Embarassed   Mr. Green Та те са почти едно към едно с любовните топки, които ги рекламират по тв.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 13:26 от Soleil*

# 639
Мацките с яйцата по улиците можеш да познаеш по занесено нахилената физиономия. Mr. Green

Шегата настрана - за китайските магазини и аз имам някакви съпротивления относно безвредността на материала.

# 640
Дами, аз изскачам с още един въпрос( пак от тия моите леко неориентирани ) .... гледам , че чашките са със пръстенче, краче и топче накрая .... и кое е най-удобно за изваждане на чашката?

Ами... крачето е като цяло по-длъжко, можеш да си го подрязаш колкото на теб ти е удобно или да го махнеш цялото. За изваждане нито едно от трите не е удобно, просто защото за изваждане трябва да се стисне с два пръста леко долната част на чашката, за да се освободи вакума. Иначе за придърпване на чашката по-надалу (до момента в който може да се хване долната част с два пръста) стават.

# 641
ужас, голямо бъркане ще пада ......

Благодаря много за обширният отговор Simple Smile

# 642
Soleil* , от ъде могат да се намерят тези топки?

# 643
ужас, голямо бъркане ще пада ......

Благодаря много за обширният отговор Simple Smile

Не се притеснявай, тя не отива чак до сливиците. Grinning

# 644
vha21bg, нямам представа. Предполагам в еротичните интернет сайтове ги има, ако питаш за любовните топчета.

Аз изчетох по-голяма част от темата и ми стана интересно за чашките. Хем искам да си взема, но ми се струва много сложна и гадна процедурата по махането, слагането и изваряването. Не знам как ще преодолея това да си бъркам с толкова пръсти. Струва ми се, че ще е много болезнено и супер неприятно. Някой с болки и повишена чувствителност през първите дни от цикъла ползва ли чашка?

Общи условия

Активация на акаунт