Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са препоръките за бельо и козметика за болницата?
Какви са преживяванията на бъдещите майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Форумът обсъжда различни теми, свързани с бременност, раждане и майчинство. Потребителите споделят лични преживявания, съвети и информация относно прегледи при лекар, подготовка за раждане, взаимодействия с лекари, техники за релаксация и споделяне на лични истории. Някои от обсъжданите теми включват преглед при лекар, подготовка за раждане, взаимоотношения с партньора, избор на бебешки продукти и болнични отпуски. Освен това форумът обхваща кърменето, грижите за бебето и практическите съвети за грижа за косата и пазаруването.
-
Какви са препоръките за бельо и козметика за болницата?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки?
-
Какви са препоръките за слънцезащитни кремове за деца?
-
Защо е важно да се ваксинират хората в гетата?

за темичката!
и нека тя да е пълна само с хубави новини за мънички сладички бебешочета.

Ей, видя му се края
Даже може с чантичката директно, ама доки няма да се съгласи да раждам, ако нямам индикации
Наистина Веледа нямат слънцезащитен, та мисля да заложа на СебаМед, Клоран или Spirig 
Щях да го убия 
Баща му се изплаши
да ме поуформят ,че после няма да имам време ама хич..
.

Но нито ми се кара, че съм чела в интернет, нито подходи с насмешка, а се отнесе съвсем сериозно.