Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да облекча киселините?
Защо се правят инжекции по време на бременност?
Какви са ефектите от приема на примолут нор по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да облекча киселините?
-
Защо се правят инжекции по време на бременност?
-
Какви са ефектите от приема на примолут нор по време на бременност?
-
Безопасно ли е да се боядисва косата по време на бременност?
-
Какви са болките ниско в корема по време на бременност и как могат да бъдат облекчени?

въпроса ми е относно умората, чувствам се като парцал още от сега , а съм съвсем в началото на бременността. Незнам дали е от работата ми. Старая се да се храня с витаминозна храна, пия витамини, фолиева киселина. Но умората е направо уйасна като болна съм , нямам енергия за нищо, вече нз как да се справя.Едва ли е само от ниския хемоглобин.и вие ли сте така?Благодаря.
единственото което може да помогне е просто да си почиваш и да спиш много, колкото ти се спи, вземи си болничен ако можеш. на мен хемоглобина си ми беше съвсем ок, но пак бях парцал... спокойно, втория триместър нещата ще се оправят, ще изпиташ прилив на енергия и изобщо ще се чувстваш по-добре, така че търпение
Някой ако може да изкаже мнение ще се радвам... Благодаря предварително....