Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 7

• 60 520
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Предавам се! Нека който иска, така да го пие. Peace
Това беше просто съвет за по-добро лечение.
Доказано е, че лекарството се усвоява много по-добре, когато се приема вагинално, и не натоварва черния дроб. Но наистина е най-добре да слушате своите гинеколози.

# 691
На мен ми каза лекарят, че Утрогестан мога да го пия или поставям по избор. В началото го слагах, но се разтичаше доста и минах през устата.

# 692
Предавам се! Нека който иска, така да го пие. Peace
Това беше просто съвет за по-добро лечение.
Доказано е, че лекарството се усвоява много по-добре, когато се приема вагинално, и не натоварва черния дроб. Но наистина е най-добре да слушате своите гинеколози.

знам че искаш да помогнеш, и повярвай ми не се заяждам, но пак казвам че съвет за по-добро лечение не можеш да даваш, ако не си лекар и ако въпросната жена не е твой пациент, за да си наясно със сътоянието й, както и със съответното лекарство.  Peace  Peace а различни лекарски мнения по един въпрос винаги е имало и винаги ще има... идеята ми е че в този форум явно има много жени които се заслушват повече в разменените тук мнения отколкото в лекарските съвети и едно толкова категорично мнение може да подлъже някой и да стане беля, така че според мен е по-добре да се представят нещата с "моят лекар ми каза че" а не с "доказано е че" защото реално не можеш да знаеш какво е доказано, а си го чула от лекаря си  Wink Peace  bouquet

anyway, излишно проточих темата, за което се извинявам   bouquet  bouquet отново подчертавам че не се заяждам, просто коментираме, нали така Sunglasses

# 693
lils_lils , направо съм изумена от изказването на доктора ти  Crossing Arms
Аз също. #Crazy

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 15:09 от AnMary

# 694
Здравейте, на всички мамички и настоящи.Simple Smile    въпроса ми е относно умората, чувствам се като парцал още от сега , а съм съвсем в началото на бременността. Незнам дали е от работата ми.  Старая се да се храня с витаминозна храна, пия витамини, фолиева киселина.  Но умората е направо уйасна като болна съм , нямам енергия за нищо, вече нз как да се справя.Едва ли е само от ниския хемоглобин.и вие ли сте така?Благодаря.

# 695
 iolli, аз се чувсвах точно така преди да започна да пия Ferro-Folgamma за хемоглобина.

# 696
Състоянието ти е особено актуално за началото на бременността за жалост,  ниския хемоглобин допълнително усложнява нещата. Аз също бях като "парцал". Спях по 14 часа и се будех като "бито куче". Енергия ми дойде във втори триместър.

# 697
Здравейте, на всички мамички и настоящи.Simple Smile    въпроса ми е относно умората, чувствам се като парцал още от сега , а съм съвсем в началото на бременността. Незнам дали е от работата ми.  Старая се да се храня с витаминозна храна, пия витамини, фолиева киселина.  Но умората е направо уйасна като болна съм , нямам енергия за нищо, вече нз как да се справя.Едва ли е само от ниския хемоглобин.и вие ли сте така?Благодаря.

милата, и аз бях така  Sad единственото което може да помогне е просто да си почиваш и да спиш много, колкото ти се спи, вземи си болничен ако можеш. на мен хемоглобина си ми беше съвсем ок, но пак бях парцал... спокойно, втория триместър нещата ще се оправят, ще изпиташ прилив на енергия и изобщо ще се чувстваш по-добре, така че търпение  Hug

# 698
И аз в началото бях по-зле като че ли, нямах много сили, просто едно такова отпаднало. Откакто съм във втория триместър - определено имам повече енергия. Към края също става отново по-трудно - аз едвам ходех от болки в коста между краката. ooooh!

# 699
  • ул. "Мечтание"

При доста жени го има. И мен не ме отмина и двете бременностти. Първата беше придружено и с гадене и беше ужасно. Сега поне не ми се гади. Към четвъртия месец ми премина предния път. Сега пия чай от коприва и хапвам медец и сякаш ми действат добре и енергизиращо.

# 700
Здравейте. Искам да споделя с вас едно мое безпокойство. С приятеля ми правихме секс на 20ти този месец, а на мен към 26-27 трябваше да ми дойде. Само че на мен по време на половия акт ми дойде....правихме го без предпазни средства Embarassed и той свърши но НЕ в мен. И двамата сме много притеснени защото малко преди да свърши го е извадил от мен....но след като видяхме че сме изцапани с кръв и двамата се притеснихме, но той твърди че няма за какво да се притеснявам, защото го е извадил навреме....И така, прибрах се в нас....сложих си тампон и след като прецених че е дошло време да го сменям, бях доста учудена....по тампона почти нямаше и следа от кръв...Незнам какво се случва с мен....но вече сме 28ми, а на мен не ми е дошло....Мислех утре да отида да си купя тест да си направя (до сега не съм правила, но не вярвам да е кой знае какво) и другия вариант който мислех е да си направя кръвен тест (за него съм чела и чувала че е най - точен) Знам че закъснението на М ми може да е повлияна от времето, както и от притеснения който имах наскоро по време на изпити...но все пак се притеснявам много защо ми дойде и след няколко часа ми нямаше нищо...??? newsm78 Някой ако може да изкаже мнение ще се радвам... Благодаря предварително....

# 701
Направи си тест,но почити няма вероятност да си бременна,да не кажа никаква Wink
Бих те посьветвала да си направиш един профилактичен гинекологичен преглед.
Не се шашкай.

# 702
Много ти благодаря за меннието....ще се радвам да чуя и от други тяхното мнение по въпроса...

# 703
На първо време тест ще внесе яснота. Относно кървенето, смятам и аз че гинекологичен преглед няма да е излишен. Това явно не е било цикъл, а на всяко нетипично кървене би трябвало да се обърне внимание.

# 704
just8800, много ли беше кръвта? Отдавна ли правиш секс? Отдавна ли правиш секс с този човек?

Общи условия

Активация на акаунт