Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 397
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
А тук не знам как да я коментирам

# 511
а тази е върха прост Йозлем ми я прати и каза "...това ако някой иска да те измести от поста на мой представител"

# 512
Незнам за вас ,но когато гледах интервюто с артистите от 16 април ,ми се видяха много хубави.Еда изглеждаше прекрасно, Харун също и разбира се моята любимка Мелда.  Wink
Дразня се от факта ,че много ги загрозяват и стайлингът им е просто ОТВРАТИТЕЛЕН в сериалите. Единствено Харун прави изключение , но неговата роля е такава - няма как да изглежда по друг начин.

# 513
а тази е върха прост Йозлем ми я прати и каза "...това ако някой иска да те измести от поста на мой представител"

Пушката й отива ... Naughty Naughty NaughtyДа вземе да гръмне с нея по Бату Joy Joy Joy
Да не би случайно да е учила стрелба ? Мога да й кажа някоя хватка за точен прицел Joy Joy Joy

# 514
  • София
Няма да коментирам горните снимки и вашите постове, направо ще пиша на Йозлем. Вече не се издържа така.

Писмо до Йозлем

Скъпа Йозлем реших да ти пиша
Дано има още в сърцето ти ниша
За един поет аматьор като мен
твой голям и до гроб верен фен

Играеш прекрасно твоята Еда
Чак на мен ми пускаш по сълза
И страдайки, пиша за теб и Харун
Изпушвайки по цяла кутия тютюн

Надявам се скоро да се освободиш
И до София бързо ти да долетиш
Но моля те носи ми някакъв фетиш
Който в филма те кара да се потиш

Синият ти анцуг например ми дай
За да ти кажа едно голямо “Сполай”
Но недей да караш Харун да го пере
Искам го със твое автентично леке

Жилетката също работа ще свърши
Да имам с какво сълзите си да бърша
А чорапогащник с дупка е най-добре
През която може Ямур да се провре

Оставям на тебе каквото ти решиш
Знам, че в избора няма да сгрешиш
А с нещо малко твое мен ще утешиш
За тебе колко страдам само ме виж

Поздрави сърдечни от мен приеми
И много-много недей се двоуми
Зарязвай бързо тези сценаристи
превърнаха филма в шоу за садисти

# 515

Пушката й отива ... Naughty Naughty NaughtyДа вземе да гръмне с нея по Бату Joy Joy Joy
Да не би случайно да е учила стрелба ? Мога да й кажа някоя хватка за точен прицел Joy Joy Joy
hahaha hahaha

# 516
Няма да коментирам горните снимки и вашите постове, направо ще пиша на Йозлем. Вече не се издържа така.

Писмо до Йозлем

Скъпа Йозлем реших да ти пиша
Дано има още в сърцето ти ниша
За един поет аматьор като мен
твой голям и до гроб верен фе

ами хайде пускай го де и код да му сложиш каза Йозлем аз не и казах какво е само че ще и пратят нещо

# 517
# 518
Тя уточни че кода го иска заради този хубавец- певец

# 519
  • И тук,и там
Здравейте.Форбес,по-добре да гръмне твоята любимка Мецана.Бату е сладък! hahaha hahaha hahaha  love001  love001

# 520
но после ми прати и тази снимка и писа да е ни чуе някой и да не се разчуе

# 521
Здравейте.Форбес,по-добре да гръмне твоята любимка Мецана.Бату е сладък! hahaha hahaha hahaha  love001  love001

А аз Бату не си го давам ,да ти кажа... ,но тъй като й взе детето и го размотава болно ,заслужава някоя сачма в д....
Ама и Абалата не си я давам.  Thinking Thinking Thinking

Виж , с удоволствие й давам Бурак...

# 522
  • И тук,и там
Здравейте.Форбес,по-добре да гръмне твоята любимка Мецана.Бату е сладък! hahaha hahaha hahaha  love001  love001

А аз Бату не си го давам ,да ти кажа... ,но тъй като й взе детето и го размотава болно ,заслужава някоя сачма в д....
Ама и Абалата не си я давам.  Thinking Thinking Thinking

Виж , с удоволствие й давам Бурак...
За Бурак и аз съм съгласна. Grinning

# 523
Къде изчезна Бурак? Той има да плаща сметки! Опит за убийство срещу Харун, взривове във фирмата, изневери.Само с един развод
няма да изкупи вината!

# 524
Добро утро и хубав неделен ден !

Аз мисля, че Еда и Харун няма повече да се разделят след всичко, което преживяха.

Но нямам идея с какво тогава ще запълнят тези десет серии.

Само да попитам - Харун и Феяз като се срещат при гробовете, Феяз разбира ли, че внучето му е откраднато ?
Май не. Затова е в такова неведение като го напада Джамил.
Той дори не знае ,че е родено ,а пък да не говорим за откраднато!!

Забравих да кажа     ДОБЪР ДЕН!!!

Общи условия

Активация на акаунт