Риба, млечни и месо- Дюкан това е то - 228

• 47 128
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
  • София-Варна
Здравейте,днес доки се е накарала на мъжа ми за диетата (с тази диагноза...) и утре е на изследвания!
Ние уж сме в 3-та,ама мен нещо ме е страх да включа нещо по-различно от до сегашната храна,как ще стане прехода не знам.Хляб не мисля да включвам изобщо,ама ми се хапва плод-ябълка на пример и нещо сладко ми се хапва вече по-различно,ама...страааах лозе пази!!!
Лека вечер на всички!

# 61
Добра вечер  Hug
Два дни не четох и сте изписали темата, че и новата сте преполовили  Joy
Аз да докладвам сега... от два дни насам съм с +600 ooooh! #Cussing out Пръво задържах 2-3 дни и сега и този +... да видим утре какво ще е. И тричавият хляб не ми действа добре на стомаха, така че пак ще се връщам към кашата.
Хайде, стига съм се оплаквала.  Crazy Отивам да спя, а на вас ви пожелавам спокойна и отслабваща нощ  Heart Eyes

Пп./Някой пита за втората книга, но не помня кой беше....  newsm78  мога да помогна  Whistling

# 62
Ух, намерих сьомга в Билла....

64 лв/кг филето
80 лв/кг котлетите

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Усещам, че заради Дюкан ще обявя фалит #Crazy Ако някой знае откъде мога да взема по-евтино сьомга, да каже...мисля да пробвам на халите от рибните витрини там - надявам се да е по-добре. А и тия са пакетирани все пак. #2gunfire

# 63

64 лв/кг филето
80 лв/кг котлетите ...

Shocked

леле какви цени
аз днес взех една цяла замразена сьомга, 4 евро/кг
филето е ок. 10 ево
котлетите не знам

от както про4етох, 4е филетираната риба се замразява двойно и спрях да купувам друго освен цяла риба
ама цитираните цени са  Shocked
в шведско никой няма да им ги вземе на такива цени
та пушената и маринованата струват по-малко

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 00:14 от Анонимен

# 64

64 лв/кг филето
80 лв/кг котлетите ...

Shocked

леле какви цени
аз днес взех една цяла замразена сьомга, 4 евро/кг
филето е ок. 10 ево
котлетите не знам

от както про4етох, 4е филетираната риба се замразява двойно и спрях да купувам друго освен цяла риба
ама цитираните цени са  Shocked
в швецко никой няма да им ги вземе на такива цени
та пушената и маринованата струват по-малко

Мани, ама ония  #Cussing out в Билла са направили всичко възможно да не разбереш цената преди касата #Cussing out Сложили са цена 15,90 и с най-дребния възможен шрифт (63,60 на кг) #Cussing out #Cussing out

# 65
Че каква е тази цена ooooh!? Тези да не са луди... ти да не купи? Аз по-висока цена от 25 лв. на килограм не съм виждала, може и да има де...

ПП. Събота, събота, съботааа
      събота ранен следобед...  Joy

# 66
Че каква е тази цена ooooh!? Тези да не са луди... ти да не купи? Аз по-висока цена от 25 лв. на килограм не съм виждала, може и да има де...

ПП. Събота, събота, съботааа
      събота ранен следобед...  Joy

Купих, защото бях на касата като разбрах, а бързах и нямах време да чакам да размаркират и т.н. Но поне ще знам - повече риба оттам НЕ! Утре ще ходя до Халите и ще видя как е положението там, че идват П дните и ще стане  ooooh!

# 67
Ех момичета, благодаря за поздравите и пожеланията, дано всички се сбъднат, че аз сега като минавам край хубавите "слаби" магазини и си казвам на ум: "гледайтии, завиждайтиии, дрисли мръсниии - на есен от тук ще си купя дрехиии"  Joy Joy Joy (който е гледал Мария от Русе ще разбере)
А колкото до рибата в Била, дааа, така са го написали, но това е при замразените риби иначе при охладените има ясна цена, но там пък е посочена цена за 100 гр. и ми се струва, че сьомгата май е по-евтина при охладените, но не съм сигурна, аз никога не съм купувала, защото ми е прекалено скъпа, а пушената днес гледах, че 100 грама е 12,99 лв.  Shocked #Crazy Shocked #Crazy
Mma Ramotswe, ти тези рецепти хубаво ги пускаш, ама няма да е зле и да ги преведеш, щото не знам за другите, ама аз нищо не разбирам от този език, само картинките са ми ясни  Joy newsm78 В подписа ти има много интересни рецепти, много се капах докато ги разглеждах, но ще почакат ...
Желая ви прекрасна, спокойна и отслабваща нощ, утре всички да се отчетат с минуси и без възражения  Peace

# 68
  • София
Аз пък днес попаднах на още по евтина херинга в ХИТ - 5.49 килцето. И си викам я стига с тва пиле, пиле, пиле - перушина ми поникна. То и мама сега като е далече и не може да ми сготви пилешки карантийки. И не цели рибки, а  изчистено филенце. Та купих 3 тарелки и реших да ги опека на веднъж, за да не осмърдявам неколкократно къщата, а и не ми е любимо да готвя. Пекох, пекох и такава смрад на риба е в нас в момента, че не искам да я погледна, да не говорим да я ям. Ама пени се не пени ........................... Явно повечкото от нас са налетяли на риби тези дни.

# 69
durik, в слу4ая пуснах линк към рецепта за да се види картинката
рецептата за соса я написах в поста, но не е преведена директно, а е пригодена за режима

# 70
  • София
Съжалявам, че така през пост пак аз пиша, ама ми се появи едно питане - Режима + противозачатъчни до какво води????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Важно ми е да знам дали го има като вариант изобщо.

# 71
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Никито, в Халите определено е по-евтина сьомгата! ОПРЕДЕЛЕНО! Мисля беше 25 лева май!

Ама какво е това бре  Shocked newsm78

ttedkata - до слаба и небременна мацка.  Joy  Mr. Green Сори! Сериозно - не мисля че има връзка! Противозачатъчните вече са доста пречистени и като цяло не се отразяват на килограмите!  Peace

# 72
Никито, в Халите определено е по-евтина сьомгата! ОПРЕДЕЛЕНО! Мисля беше 25 лева май!

Ама какво е това бре  Shocked newsm78

Значи утре ще има визита, стига да не се разочаровам тази вечер Flutter

ttedkata - до слаба и небременна мацка.  Joy  Mr. Green

Извинявам се ако малко се смея на чужд гръб, но щях да се катурна от смях, като го прочетох това Joy Joy  bouquet  bouquet

# 73
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     То май си е вече петък сутрин, ама нейсе...
     Вещи, TheNMaser, чудна темичка сте докарали в тандем  Hug Само дето мен във фитнес не мой ме вкарате по никакъв начин, така че аз ще гледам от страни и подпиращите се, и трениращите и само ще ям  smile3534
     Durik, korni68, честити месечник   bouquet
     i√k@, да е жив и здрав малкия бонбон, да расте усмихнат, слъчев и много да ви радва   Hug
     Никито, тя тая сьомга да не е златна  ooooh! Аз за това съм си намерила източник на рагу от такава риба, то и в Билла го има, ама бая по-скъпо излиза и си правя кюфтенца и огретенчета, че и рибена чорбичка... Е, голямо омазване е докато го обезкосМя  Wink, ама то това е част от удоволствието  hahaha
     ttedkata, ти що прати твоите момченца по моите пети... Ама поне от раз ме изкааха от черната дупка, която се опитваше да ме погълне пролетно. Сигурно е решила, че съм режимна храна за черни дупки, но този път не я огря  Joy
     Тази вечер ще гушкате само един кожух, котешка твар не си `аресах  Crossing Arms Така че, отивам да се гушвам те така

Спокойна, режимна нощ от мен  Hug Hug Hug

# 74
Бихте ли коментирали следното изказване /от една немска статия/, че
"..туморите, канцерогенните образования и др. в тялото се хранят от белтъчини. За да се избегне появата им в бъдеще препоръчва се минимален прием на белтъчини"

Общи условия

Активация на акаунт