Хей, ЛОМ, обади се

• 25 150
  • 139
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря ти emsi4ka  Hug, страшна си, щом си отида на Лом ще се видим...

# 106
 Hug разбира се,ти кога каза че си идваш?

# 107
  • София
На 19 Юли евентуално, че може и малко по рано, но едва ли! А двойната такса включва яденето за две седмици нали правилно съм разбрала? За текущата седмица, а за следващата предплащам.

# 108
Да,точно така   bouquet

# 109
  • София
А кой номер се води детската градина/ясла името как и е?  Embarassed За да видя на гугъл мапс къде точно се намира  Grinning

# 110
Мисля,че 2-ра градина Червената шапчица..... newsm78 или Снежанка,но май е първото.... newsm78 А има и пункт дето пак раздават храна от същата кухня,намира се срещу блоковете на гимназията.Утре със сигурност ще ти кажа името.

# 111
  • София
А има и пункт дето пак раздават храна от същата кухня,намира се срещу блоковете на гимназията.

Наистина ли има такъв пункт и за коя гимназия става въпрос, тази която е по главната за Дунава ли???

# 112
Да точно тази гимназия,само че малко преди самата нея.А ти къде живееш в Лом?

# 113
  • София
Аз живея над дискотеката и май този пункт за храната ще ми е по-удобен, доста по близко ми е. А и без това в тази посока се разхождаме с децата към Дунава, че там парка е много хубав.Дали може да ми провериш дали със сигурност дават там храна, може ли там да плащам за записването и дали по същото време се получава храната. Благодаря ти предварително  Hug

# 114
Не,записването става само във втора градина(за авто-гарата).Иначе,да можеш да си вземеш от там кухнята,пак от 10:00 до 11:00 ч.Да парка ни е страхотен,но..изрязаха дърветата и сега няма много,много сянка  ooooh! та лятото прекраваме повече в градинката на съда,там няма люлки,но пък е много прохладно.Хайде чакам да се запознаем,дано до тогава сме си купили крачета,че да си играят децата ни

# 115
  • София
Добре, стига съм те тормозила вече.  Embarassed Като рпистигна на Лом в Понеделника на 22 Юли ще отида в детската градина да се запишеме и ще проучиме как точно стои въпроса и откъде ще взимам яденето. Благодаря ти!  Hug Ние ще сме с червена количка Cangaroo, предполагам че ще ме разпознаеш, тъй като няма да сте ме виждали там  Laughing, ще съм ви ново лице  Grinning

# 116
Здравейте! И аз съм от Лом. 7 години живяхме с ММ по София, но сме си пак тук. Учили сме в реалната и може с някой да се знаем. Та да ви питам, разбрах че д-р Богомилов има 4д видеозон. Дали е така?

# 117
  • Атина
Здравей и добре дошла на новата мама.
Мога да помогна с фейсбук адреса на Сашо Цветков,те са в кабинет с Богомилов,нищо не пречи да му драснеш 2 реда..
https://www.facebook.com/sasho.tcvetkov
А иначе моето секцио бе при Богомилов и Цветков,изключително доволна съм

# 118
Много благодаря за бързия отговор   bouquet

# 119
Нямат 4D. Очакват след няколко месеца да им купят по някакъв проект. Ходих при д-р Цветков да ми гледа гърдите и от него знам.

Общи условия

Активация на акаунт