Хей, ЛОМ, обади се

• 25 150
  • 139
  •   1
Отговори
# 60
Момичета..включете се..съвсем изостана Ломската темичка............  bouquet  bouquet  bouquet

# 61
абе и аз гледам, че зацикли нещо  Grinning никой не пише,аз се преместих от Трайково в Лом,а и вече съм в 9 месец и чакам всеки момент да родя  stork-girl

# 62
  • София
Здравейте мамита, аз съм родена в Лом, но живея в София! Имаме къща в Лом и си ходя всяко лято за цял месец. Исках да ви попитам понеже и тази година ще си ходя натам, къде ще мога да запиша малката на детска кухня, макар и частна и каква е продседурата за записване, защото незнам дали ще ни приемат за един месец? Rolling Eyes

# 63
Здрасти и от мен! За момента съм живуща в Лом и ако може да ми препоръчате добър гинеколог- благодаря предварително!

# 64
Здравей Цветелина,детската кухня се намира срещу заведението "Тихия кът"(нз дали го знаеш)Мисля че няма да има проблем за един месец.Племенницата ми я записваха миналото лято за 1 седмица.Плащаш таксата там за месеца и така.Илен аз мога да ти препоръчам моя гинеколог Еди Богомилов.Има частен кабинет на центъра и е завеждащ отделение.

# 65
Здравейте и от мен,аз пък се преместих от София в Лом и съм много доволна,исках да кажа, че подкрепям с две ръце  emsi4ka за Еди Богомилов много добър генеколог Peace -при него родих дещеря ми през септември миналата година.А emsi4ka аз да те попитам за кухнята която казваш,, къде точно се намира-не знам къде се намира заведението Тихия кът ,на  колко месеца трябва да е детето и каква цена е за месеца ?Едни мами ми казаха че има кухня в детската градина която е близо до Т-маркета да не е тази?

# 66
  • София
Здравей Цветелина,детската кухня се намира срещу заведението "Тихия кът"(нз дали го знаеш)Мисля че няма да има проблем за един месец.Племенницата ми я записваха миналото лято за 1 седмица.Плащаш таксата там за месеца и така.Илен аз мога да ти препоръчам моя гинеколог Еди Богомилов.Има частен кабинет на центъра и е завеждащ отделение.

Здравей, emsi4ka мерси за инфото  Hug ще го разбера аз къде е, горе долу някакъв ориентир!Това частна кухня ли е или държавна, необходимо ли е да приготвя някакви документи?

# 67
Ами,дай ми няколко дни време и ще проверя точно как и какво трябва и ще ти пиша.Мисля че е държавна,но за да не те излъжа в понеделник ще ти кажа със сигурност да знаеш.Захарина,точно тази е,тя си е една в града,пада се зад автогарата.В понеделник ще разпитам и ще дам точна информация и на двете ви.Лека вечер пък дано като е хубаво времето да излезем и да се видим  Hug

# 68
ок ще чакаме за новини,а времето го дават хубаво ще се радвам да се видим! Peace

# 69
Ами,аз в понеделник ще се прибера,понеже ще ходим на гости при свекитата,ама в понеделник,стига да е хубаво времето,ще направим една среща

# 70
е ако не вторник сряда  Peace

# 71
  • София
Благодаря ви за отзивчивостта момичета! Ще се радвам като си дойдем на Лом да се запознаеме и да се видиме. Ще следа с нетърпение темата и отговора за детската кухня  Hug!

# 72
Здравейте,извинявам се за вчера че не можах да ви пиша както бях обещала,но Ради не беше в настроение и не съм сядала.Записването става в понеделник,плаща се за седмица,не се искат никакви документи за детето,там те си ти казват до колко часа се взема кухнята.Яденето е 1,2,3,може да си избереш дали да е пасирано или не.Това е всичко,надявам се да съм ви била полезна,за цена вече не мога да ви кажа но е от порядъка на 5/6 лева.Захарина,днес ще излизаш ли,гледам е хубаво времето,аз след 13:00 ще изляза да я разходя малко че е пощуряла.Хубав ден мами  Hug

# 73
 emsi4ka записах се за кухнята,днес не можахме да се засечем,утре като станете пиши и ще се разберем да се видим  Peace

# 74
Ами,дано само времето да е хубаво,браво,аз за сега и готвя че ми далече кухнята,но щом се оправи времето и аз мисля да я запиша,в смисъл че ще мога да излизам всеки ден да си я вземам.Захарина вие колко сте големи?

Общи условия

Активация на акаунт