Любители на кучета-12

• 69 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Да питам за малките сетрички тук вие от английските ли сте или от американските ( поне по снимките миля че сте англичанчета ама да питам все пак Simple Smile )

Английски Wink

Хавайско Дупе, тъпи са реакциите на хората, ама и аз бих реагирала така, така бих реагирала и на кучето на Китана и на някойротвайлр.Това е, щот ни е насадено, че това са кръвожадни породи Simple Smile...мда..
 А обаче, докато си търсих куче, изчетох за всчка порода , за която се сетя инфо...и всъщност тогава ми стана ясно, че не кучетат са виновни за своята агресия, а стопаните им....
  Имах едно гадже , което си имаше Боксер....страхотно, страхотно куче.....толкова гальовно и мило, а със страшна мутра хихихихи

# 721
Само ми кажете,моля,как да се отърва от постоянните коментарии newsm45 .Аз не обичам да говоря с непознати хора,не обичам да ми се бъркат непознати,не обичам да ме заговарят.А откакто имам куче постоянно ми се налага да отговарям на въпроси и да съм обект на.....свалки newsm09 .Е нема такОФ ужас просто!Ше се оплача в ДиС за това!

За скачането-с търпение и постояннство ще стане.Като тръгне да скача обръщате гръб.Когато моята бандитка се превъзбуди,направо предлагам коляно Laughing Не я боли,просто се блъска в него и се отказва. Леко изнасяте коляното си напред(без да ритате кучето! Laughing ) в момента,в който се кани да скочи.Пробвайте.
Когато скача по друг човек,казвам "Не!".При нея има ефект.

# 722
  • Пловдив
Малееееее, колко сте изписали за два дена  Crazy
magarence, Бела е станала голяма хубавица Heart Eyes
Unknown_lady, дано Джеки се посъвземе и имате още много хубави моменти заедно Hug

Само ми кажете,моля,как да се отърва от постоянните коментарии newsm45 .Аз не обичам да говоря с непознати хора,не обичам да ми се бъркат непознати,не обичам да ме заговарят.А откакто имам куче постоянно ми се налага да отговарям на въпроси и да съм обект на.....свалки newsm09 .Е нема такОФ ужас просто!Ше се оплача в ДиС за това!
Joy и аз имам такива случки, особено когато госпожица Бриджит беше малка, даже моя приятелка  ми я иска под наем за да си намери гадже  Mr. Green

# 723
Чудех се дали да не си направя тениска с надпис на нещо от сорта:
"Мълчанието е злато" .Или може би "не говоря български". Защо не направо "Кучето е доберман.Ушите му са купирани.Аз съм по-зла от него"? newsm12

# 724
Уфф..а мойто Милу сериозно ревнува даже..
Веднъж вървеше след мен докато разхождах Бела и се вбеси яко, е постоянно някой ме спира и заговаря..и оттогава все гледа намръщено като излизам с нея.. Joy hahaha

# 725

Като порасне звяра ще те канят на кафета  от другия тротоар,споко. Mr. Green
( моя рот докато беше малък  бяхме цирк навън,но сегаааа,от 5 м ме питат нещо,аз се правя на глуха  и така  Laughing)

# 726
  • София
Китана, не ти ли разправят как ще полудее и ще те изяде, когато стане на 7 години, защото ще и порасне шип в черепа и ще и се забие в мозъка  Laughing

Да кажа и аз за козината - Рая ми се скубе доста, решим се...

Вера, гледала съм всички разновидности на Ласи от най-стария до най-новия от 2006 и сериалът... Даже и старото ни куче беше порода коли Simple Smile
Комисаря Рекс също съм гледала... даваха го по канал 1 като бях малка Simple Smile
Иначе... гледайте и българския филм  - Спас и Нели... пак е много забавен  Peace

# 727
Смейте се вие на моето нещастие...Аз ша си направя тениска.Пък.Тъкмо ще поспестя малко бръчки и ще отложа амортизацията на ченето.

Имаше такъв коментар "Кат му се обърне рога в главата ко ше го праите?".Чух,че гръбнака им израствал и се забивал в мозъка.Както и че черепа ставал прекалено малък ,а мозъка продължавал да расте и ... РАзбира се, такива полудели добермани могат да бъдат убити само със зъб от 20 годишен кашалот,застрелян със сребърен куршум в сърцето при пълнолуние.Та,казала съм на мъжО да се приготвя за плаване.

Като имахме кОли, майка ми събираше козината му,за да ми плете пуловер.Ич не се майтапя.

Аз търся ей този филм - Eyes of an Angel.С участието на доберман в главната роля...Гледах го преди доста време,но файла,който изтеглих беше повреден и не успях да видя края... Tired

# 728
  • София
Без майтап, ама и майка ми събираше в един плик козина от старата ми Коли-чка Джеси... като и сваляхме козината се събираше цяла купа... пък аз нали не разбирам и взема та я пренеса в тоалетната... и глей кво става... до горе тоалетната с космоляци, майка ми вика - Ше запушиш канализацията, не хвърляй космите, събирай ги, че ще плетем пуловери...  Laughing
Трябва да се наема да потърся тези пликове, може и да са скатани някъде, да се гмурна малко в стари спомени и да си погушкам козинката... колко умно беше това куче... Praynig Heart Eyes

# 729
  • Плевен
Кат му се обърне рога в главата ко ше го праите?".Чух,че гръбнака им израствал и се забивал в мозъка.Както и че черепа ставал прекалено малък ,а мозъка продължавал да расте и ... РАзбира се, такива полудели добермани могат да бъдат убити само със зъб от 20 годишен кашалот,застрелян със сребърен куршум в сърцето при пълнолуние.
newsm62 newsm62 newsm62  Е такова чудо не ми се е случвало....постоянно слушам обаче...Питбулите не са ли само кафяви  ooooh! Защо не са и отрязани ушите ....ами опашката  ooooh! ooooh! Страшна работа.....Един пък като казва като малки са много хубави...идеше ми да му отвърна "Те и като големи са хубави,за разлика от теб".... ама нали все да не съм груба. Всякакви хора просто. Иначе и мойта шкембелана както вика гудзи е много скоклива и се радва....само да види чужд човек чак го чака да дойде и върти опашка.Трябва и аз да я отучвам....  bouquet

# 730
Чета, че говорите за филми, та да ви препоръчам "Хачико" Heart Eyes По принцип не плача на филми, но на този  не беше плач, не беше чудо Blush

# 731
  • София
Сега го тегля този Хачико

# 732
Китана  hahaha Търпение. Това няма да спре. Около милион пъти са ме питали "Тва кво куче е?", "Това руски или немски ротвайлер е?", "А защо има опашка?", "Ма тва не е ли зло?" "Ееее, тва сигурно изяжда по кофа маджа, а?", "Как се изхранва такова добиче?"...
Отговарям според настроението. Вълкодав, доберман, ама е дебело, гонче (като беше малка) ... Има опашка, щото:така трябва, така се е родило, резнах я, ама порастна пак, де да знам, така ми го дадоха, сигурно е дефектно. Обикновено за злобата отговарям, че аз съм по-зла и ям повече.
Преди доста време, на разходка възрастна жена ме пита:
-Това ротвайлер ли е?
-Да, госпожо (останах леко учудена, че знае породата и на щрек да се заяде за злобата)
-А защо няма бяло на гърдите?
- Shocked Rolling Eyes Госпожо, те нямат бяло на гърдите
-Че как да нямат! Наш'то си има

Хаха, козина от коли и моята майка събираше. Цял плик! Нищо не направихме с нея. Някой има ли оплетен пуловер от коли в крайна сметка?

# 733
Аркана,  и аз съм давала подобни отговори hahaha, но  на въпросите от "капацитети"  немско или руско му е потеклото,казвам,че е китайско,защото  му е по-хубава мръвката.

# 734
 Blush Blush Embarassed

Май аз съм от тези с дразнищите въпроси.
Щот сега като се замисля много се радвам на кучета и все питам дали мога да го погаля и нали няма да ме ухапе.
Ама без бой признавам, че веднъж се скарах на един чичко, който системно си разхождаше питбула без каишка и без намоник в близост до дедската градина..Скарах му се, понеже кучето се отдалечаваше доста от него , и се навираше в минувачите- в т.ч и в мен и в моето дете....
А това ме побъркваше...имам ъъъъммм сериозен респект от тази порода,
радвам им се, но от страни....или ако са на каишка- здраво хваната от стопанина.
Бях се скарала и на една баба, която по същия начин си разхождаше двете немски овачрки- Стархотни кучета, страхони ( на село имах една джина- Немска овчарка...т.е баба и дядо имаха)- ама не може в парка, където е бъкано с бебешоци, току -що проходили да си пуснеш 60 колограмовото куче да бяга наволя.....

Общи условия

Активация на акаунт