Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 689
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Струва ми се, че започва спор между фенове на Лейля и Неджля. А в началото си мислех, че просто се обсъжда конкретна ситуация. Никой не е казал, че Неджля е светица, както и Лейля не е. Няма светци в този филм. И в живота ни ги няма.

# 211
  • Варна
Не виждам как Неджля е развалила връзката на Джем.
Годеницата му истеричка отиде да се кара с нея без повод и явно усети, че той не я обича така както тя би и скала и се предаде.
Аз пък виждам. Защо ходи при Джем от самото начало само го използва. Долна мръсница.
Ама нали все  направи сестра й. Неджля трябва да е светица в темата . Crossing Arms  Надявам се да не ви вземе съпруга ,че да видим дали ще я харесвате толкоз.

Не е взела на никого съпруга както направи сестра й например. А и Джем си има акъл в главата и сам може да прецени с коя иска да бъде. Какво е виновна Неджля, че Ханде е неуравновесена и нервна и не може да контролира реакциите и действията си. На сърцето не може да се заповядва и не спазва никакви неписани закони.  Действа импулсивно!
Кой не е взела?!Я помисли?Неджля избяга с Оуз,който по онова време беше съпруг на сестра и Лейля!Докато вие (имам предвид повечето фенове на Неджля) все се опитвате за избегнете тънката връзка,че Лейля започна връзка с Оуз след като той и Неджля бяха скъсали!
Когато Лейля беше в болницата (аборта)онова студенокръвно Неджля само и промърмори "Сама си си виновна" и какво от това бе пи*ло тя ти е сестра по дяволите!Даже не се заинтересова добре ли е или не!Но ББ,когато Неджля ще е в болницата Лейля ще е до нея,ще и съчувства нали? После да си говорим кво и кой Naughty
Peace Така е .

# 212
Стига сте спорили Неджля - Лейля ... ще им пратя Джеврието за една седмица трите затворени в една стая само на хляб и вода и ще става цирк тогава Simple Smile

# 213
Никой не е казал, че Неджля е светица, както и Лейля не е. Няма светци в този филм. И в живота ни ги няма.
newsm10

# 214
  • Варна
Ама нали все Неджля трябва да е светица в темата . Crossing Arms  Надявам се да не ви вземе съпруга ,че да видим дали ще я харесвате толкоз.

Да бе, да. Само лигавата, обсебваща и объркана Лейля да не потърси вашия мъж за утеха... hahaha  тя и без това само това може.
Обаче Лейля не спи с женени мъже и не бяга с тях . Много обича Оуз ама не се изправи да го каже пред всички ами тръгнала да бяга с него.

# 215
Тук спора ми заприлича на  "Сблъсък" само Иван и Андрей липсват Simple Smile

# 216
Чакаите малко аз попринцим симпатизирам моного повече на Леиля,но не смятам,че е светица,ако сте им истински фенове на Леиля и Неджля трябва да да виждате НЕ само победите,но и загобите им НЕ само правилното,но и грешното!!Не казваите,каде са постъпили правилно,а каде грешно.

# 217
  • Варна
Тук спора ми заприлича на  "Сблъсък" само Иван и Андрей липсват Simple Smile
Joy Joy Joy Истината е ,че с такава майка не се чудиш какви са дъщерите.  Confused

# 218
  • Русе/София
люти спорове се заформят тук,когата не се излъчва сериала Party Wink

# 219
Чакаите малко аз попринцим симпатизирам моного повече на Леиля,но не смятам,че е светица,ако сте им истински фенове на Леиля и Неджля трябва да да виждате НЕ само победите,но и загобите им НЕ само правилното,но и грешното!!

Така е  Peace Аз тук нямам нищо лично към никой. И двете са виновни. Просто в последно Лейля прекалява според мен затова така съм настроена.
  smile3525 за всички, които са тук днес.

# 220
дано някои слънчев ден и ние го доживеем  smile3506

# 221
  • до една звездичка
Ама нали все Неджля трябва да е светица в темата . Crossing Arms  Надявам се да не ви вземе съпруга ,че да видим дали ще я харесвате толкоз.

ooooh! Прекалено много се вживяваш, струва ми се!  Rolling Eyes

# 222
дано някои слънчев ден и ние го доживеем  smile3506
Извинете ме,че цитирам себеси,но сега да не ме обвините,че на едната от страната има повече сърчица  newsm45 newsm17

# 223
  • Варна

ooooh! Прекалено много се вживяваш, струва ми се!  Rolling Eyes
Не се вживявам просто като ви чета и почвам да мисля така.

# 224
Извинявам се много,но можели някои да ми помогне да си смаля еди аватар с снимка на Леиля

Общи условия

Активация на акаунт