За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 29

• 39 666
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • France
davidova, така и ще направя, но вместо само ориз, ще сложа сърмите.
  bouquet

# 301
Здравейте,моля ви за рецепта за калкан.

# 302
Здравейте, пак съм с въпросче. Чудя се как да направя сметанов крем за торта от бишкоти? Само чиста сметана разбита със захар ли се слага? Може ли линк към някакви подходящи рецепти? Благодаря предварително!  bouquet

# 303
Здравейте,моля ви за рецепта за калкан.
Посоляваш на вкус парчетата.Овалваш в брашно и пържиш......Да ви е сладко!

# 304
Благодаря  Laughing

# 305
Здравейте, пак съм с въпросче. Чудя се как да направя сметанов крем за торта от бишкоти? Само чиста сметана разбита със захар ли се слага? Може ли линк към някакви подходящи рецепти? Благодаря предварително!  bouquet

Торта с бишкоти и сметана
Бишкотена торта

# 306
  • В събота
Имам една чуденка - разполагам с агнешко и коприва. Дали мога да ги комбинирам? Със спанак е ясно, че може, но никъде не мога да видя рецепта за тази комбинация. Та се чудя, дали може  newsm78

# 307
Имам една чуденка - разполагам с агнешко и коприва. Дали мога да ги комбинирам? Със спанак е ясно, че може, но никъде не мога да видя рецепта за тази комбинация. Та се чудя, дали може  newsm78

Заповядай Агнешко с коприва

# 308
някой готвил ли  е манджа/яхния с ревен? Това нещо буквално изчезна. В готовата манджа не открих никакъв ревен, освен ако се е превърнало в лук. Какви са вашите наблюдения и да ми предложите нещо интересно с ревен....?

# 309
Момичета и аз със въпросче  Praynig Имам доста сушени сливи и се чудя какво да ги правя  Rolling Eyes Моля за идейки, без компот  Mr. Green

# 310
  • забравих си мисълта...
Момичета и аз със въпросче  Praynig Имам доста сушени сливи и се чудя какво да ги правя  Rolling Eyes Моля за идейки, без компот  Mr. Green

Shada, накисни ги в ром + портокалов сок за десетина дни и после ги потопи в шоколад, поличават се невероятно вкусни бонбони. А може да ги накиснеш и само в портокалов сок, ако ще ги хапват и деца и тогава - на бонбони или в козунак или в кекс или в ето такава баница или в торта към крема.

шоколадови бонбони със сушени сини сливи   рецептата

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 20:38 от Venetta

# 311
такива конфети сме носили от Русия - курага петровна се казват Simple Smile ядка в слива, а сливата потопена в шоколад. Жестоки са. Ето още една рецепта: http://edimdoma.ru/recipes/6978

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 21:59 от тити

# 312
Венета, Тити, благодаря ви   bouquet Явно ще се ядат бонбони  Laughing

# 313
Ще правя чийзкейк. Отгоре искам да направя тънък слой желе с банани. Въпросът ми е как мога да направя самата течност с желатина цветна (жълта или червена), ако нямам компот. Благодаря предварително

# 314
  • Пазарджик/Лондон
aventita , ако нямаш сладкарска боя или боички за яйца - пробвай с някоя разтворима напитка тип "степче" - би трябвало да оцвети течността newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт