БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 22 571
  • 789
  •   1
Отговори
# 495
  • Видин
amanita,голяма работа си! smile3501 smile3525
Просто плагиат - ето тук е цялата информация - http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66
Не откривам аз топлата вода  Laughing

# 496
  • Пловдив
Здравейте,искам да попитам за въвеждането на глутен как мога да използвам овесените ядки?Да ги смеля с блендера и да добавям малко в зеленчуковото пюре?  newsm78   И първо да ги сваря или как?  newsm78   Или към кашата да слагам от смлените ядки пак сварени?  newsm78 

# 497
Не е задължително да въвеждаш точно с овесени ядки. Моят син много се даваше с тях, а колкото и да ги пасираш не могат да станат фини като каша. Трябва да ги свариш иначе, да.

# 498
Мами купих пшеничен грис от Кауфланд, вие давате ли на бебоците, мислех да го предложа като междинно хранене с плодово пюре!!! newsm78 Ако давате по колко и как го приготвяте!???

# 499
Давах, да. Сварявах го с вода, след охлаждане добавях малко плодова захар и АМ. Като стана по-голям го давах с масло и сиренце.

# 500
Мами купих пшеничен грис от Кауфланд, вие давате ли на бебоците, мислех да го предложа като междинно хранене с плодово пюре!!! newsm78 Ако давате по колко и как го приготвяте!???
какво имаш предвид междинно хранене?

# 501
  • Видин
В Метро има ли пюрета на Сънвал?
Хип мисля, че има. А колко пюрета са в 1 кашон? Благодаря

# 502
Здравейте! От около седмица започнахме захранване с оризова каша на Нестле и вече заместваме цяло хранене с нея. На малката много и харесва но нещо се запече , в смисъл че ака много трудно-напъва се и цялата става червена. До сега не сме имали проблеми с акането. При вас получи ли се такова нещо от оризовата каша? И още нещо -всеки ден ли се дава кашата че нещо много взехме да качваме Grinning

# 503
В Метро има ли пюрета на Сънвал?
Хип мисля, че има. А колко пюрета са в 1 кашон? Благодаря
Сънвал не съм виждала там. Хип има, но доста малък асортимент.В стек4е са по 3 броя, ама в кашон  newsm78.....нямам идея

# 504
Имам един въпрос: сварих телешко за малкия и мога ли бульона където е вряло да го замразя и да го ползвам за супи по-нататък? Отпенвах водата и я прецедих после.... или не е подходящо да го ползвам?

# 505
  • София
По принцип, когато варя месо, изхвърлям първата вода, в което то е вряло 10-тина минути. В нея се отделят част от вредностите, с които е тъпкано животното-особено ако не е домашно отглеждано.
Така че, първият бульон не е особено подходящ са приготвяне на храна.  Confused

# 506
Simple Smile Да, знам, но то е домашно теле, не е говеждо. Еми не я хвърлих само я отпених, но щом не може..... не може  Peace

# 507
  • на Русе
И аз да се включа с въпросче  Simple Smile Мога ли да давам напр. пилешка супа + зеленчуково пюре, а на следващия ден зеленчуков бульон+месно пюре?

# 508
Здравейте! От около седмица започнахме захранване с оризова каша на Нестле и вече заместваме цяло хранене с нея. На малката много и харесва но нещо се запече , в смисъл че ака много трудно-напъва се и цялата става червена. До сега не сме имали проблеми с акането. При вас получи ли се такова нещо от оризовата каша? И още нещо -всеки ден ли се дава кашата че нещо много взехме да качваме Grinning
Аз също давах тази оризова каша и при нас имаше момент на запичане. Не е задължително да даваш всеки ден каша - може 2, 3 пъти в седмицата.

# 509
Aми смесвай я с тиква, примерно Peace . Или с круша, слива...
Нашето педи препоръчва кашата да се редува с кисел, за да не качват бебетата прекалено бързо и по много

Общи условия

Активация на акаунт