БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 22 650
  • 789
  •   1
Отговори
# 555
Дайте идея какво да давам вместо каша?
Пресен плод, каша от бурканче, десерти с извара и йогурт - т.нар. дуети, течна каша.

Вие въвеждате ли подправките отделно или не?
Подправки не съм въвеждала отделно.
Стана постепенно, готовите пюрета и менюта за по-големи бебета, с които го хранех, съдържат такива.

# 556
искам да питам за тези дуети и йогурти-досега не съм давала-вместо кашата за закуска ли могат дасе дават-в смисъл достатъчно хранителни ли са или между храненията? newsm78

# 557
искам да питам за тези дуети и йогурти-досега не съм давала-вместо кашата за закуска ли могат дасе дават-в смисъл достатъчно хранителни ли са или между храненията? newsm78
Да, съвсем достатъчно хранителни са.
Давах ги и ги давам като закуска, най-често следобедна.
На моят син му стигаха.
Хипп - 160гр.
Бебивита - 190гр.
Имаше и на Сънвал, но отдавна вече не се внасят.
Йогурт за бебета има и на Хумана и Нестле Алете. 4 кофички х 100гр. всяка. Много вкусни, идеални за закуска.
На Алете купувам пак така опаковани и готови каши, виждала съм и Бебивита.

# 558
Мерси,но моя маймун яде около 200гр.каша и не му стига-рев голям,та кофичка от 100-150гр.? newsm78

# 559
Мерси,но моя маймун яде около 200гр.каша и не му стига-рев голям,та кофичка от 100-150гр.? newsm78
Просто ще даваш повече. 2 кофички са 200грама, все ще му стигне. Ако ли не, отваряш 3-та и докъдето я изяде.

# 560
А -той ще изяде и 4 да му дам hahahaА аз май на лични да ти пиша,че само ти ми отговаряш Laughing

# 561
Арчи, колкото изяде, толкова давай. Тези дуети са достатъчно хранителни, но моето ги хапваше или за десерт или за "отбиване на номера", ако закъснеех с обяда по някаква причина. Те си имат всичко, за да служат за закуска, но някои деца не се наяждат с тях.

# 562
Мерси мила,но ме притеснява това,че яде по 4 пъти на ден и ако му дам повече пюре или каша повръща ама много,опитвала съм 5 хранения с по-малки количества и ефекта е същия,вече не знам какво да правя. Sad

# 563
Може ли да се дават на 11мес. бебе череши ,кайсии, нектарини ,диня?Вече има на пазара и искам да разнообразя даването на пресен плод.

# 564
Не е проблем да даваш диня, пъпеш и белени череши. Но аз лично не бих ги купила от пазара. За кайсиите и нектарините не съм сигурна, аз не съм давала пресни все още.  Hug

# 565
ar4ita за закуска може да дадеш и йогурт с южни плодове на Семпер, оризова каша с манго, ананас и круши - пак на Семпер, овесена каша с йогурт ябълки и круши - Семпер. Давала съм ги и трите, по 200 гр и са много вкусни.

DISNI 09 ако накиснеш черешите в студена вода, за около час, след като има махнеш дръжката, и след това им махнеш костилките и ги обелиш може да дадеш на детето. За кайсии и нектарини, по-добре изчакай още месец-два.Пъпеш може да дадеш без проблем, за динята по-добре изчакай още малко.

На Алете купувам пак така опаковани и готови каши, виждала съм и Бебивита.
На Алете са много хубави, но на Бебевита, аз купих грис с ванилия и ми се видя доста сладка, а другия вид който предлагат е с какао, предполагам че и тя ще е по-сладка.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 08:41 от Nefertity

# 566
Nefertiti.Благодаря! smile3525

# 567
Благодаря за съветите Wink

# 568
Мерси , а може ли бисквити плазмон, кисело мляко мегле 2 процента , и да ги давам за следобедно хранене достатъчно хранително ли е ? newsm78Досега съм давала само каши за следобед мисля да дам и кисело мляко как мислите да редувам?

# 569
Благодаря за отговорите за подправките!

Веси, мисля, че може. Но млякото май е по-добре да е 3.6 %

Общи условия

Активация на акаунт