"Мисия Лондон"

• 18 438
  • 158
  •   1
Отговори
# 15
Филмът е страхотен, гледахме го от 14 часа, защото нямаше билети за по- късните прожекции, което много ме зарадва. Много ми хареса, така не съм смяла на никой от новите български филми, а Любо Нейков- думи нямам, само като се появеше на екран и хората прихваха да се смеят. Невероятен тънък хумор, самокритика, много, много  ми хареса.

# 16
Дано българското кино се развие на някъде и да ни радват със все повече такива филми

# 17
  • Sofia
И на мен ми хареса. Наистина не е имало скоро такъв български филм на големия екран.
c.v.e.t.i. , Варадин е много архаично име, мисля от гръцки произход. Имах съученик в началното училище с такова име.

# 18
Чакам да го гледам.

# 19
И аз се присъединявам към почитателите Simple Smile
Вчера го гледах, не ме разочарова, чакам сега да направят филм и по другия роман на Алек Попов - "Черната кутия" Simple Smile

# 20
Моля за мнение - подходящ ли е филма (и хумора в него) за дете на 7 години? Не съм чела книгата, в рецензиите на филма няма много-много коментари на езика, който се използва там, а аз като чуя "Любо Нейков", първата ми асоциация е с някаква отявлена простащина... Много ми се иска да го гледам, но ще трябва да водя и детето с мен, та събирам мнения удачно ли е. Предварително благодаря!

# 21
Ами, аз не бих завела дете. Първо- няма да разбере нищо, второ - има малко голотии, трето - има и малко кръв. Няма да му е интересно на детето със сигурност, няма да издържи толкова време, мое мнение.

# 22
Моля за мнение - подходящ ли е филма (и хумора в него) за дете на 7 години?
След като изгледах трейлъра,не мисля 4е ще гледам филма с дъщеря ми наоколо.

# 23
  • Sofia
Според мен не е подходящ за дете. Излизайки от салона, видях обаче едно момченце на възраст около 5-6 години, което беше там с родителите си. Техни приятели коментираха, че не стоял мирно като на други прожекции....

# 24
Категорично не става за дете на 7 години! Аз бяхшокирана, че в залата имаше поне 5-6 деца, и то на около 5 - зад мен някой четеше на едното субтитрите, а то повтаряше радостно всяка нецензурна думичка, която чуваше  Rolling Eyes

# 25
  • София
Книгата беше много смешна, като изключим случката с пернатите. И нали знаете, който е чел книгата ще има много по-големи очаквания. Има ли такива сред списващите тук? Поне да не се настройвам...

# 26
Не съм чела книгата, но моментите с патиците ми бяха едни от най- смешните, без една част от тях де....

# 27
Моля за мнение - подходящ ли е филма (и хумора в него) за дете на 7 години?
След като изгледах трейлъра...

ooooh! Благодаря за идеята, аз по принцип трейлъри не гледам, чета рецензии... Ама ей на, изгледах трейлъра и ми се изясниха доста неща. Определено няма да заведа детето. Всъщност и аз ще се въздържа засега. Нещо шума около филма ми дойде в повече. Ще го гледам като поутихне зрителския интерес.

# 28
Някъде дали го има качен?

# 29
  • В светлината на слънцето
Книгата беше много смешна, като изключим случката с пернатите. И нали знаете, който е чел книгата ще има много по-големи очаквания. Има ли такива сред списващите тук? Поне да не се настройвам...

Аааа, настройвай се.  Peace Сега, филмът не е 1:1 с книгата. Варадин например, е доста по-смекчен като образ, доста по-благ, доста по-различен. Естествено, има моменти от книгата, които във филма липсват по простата причина, че съдържанието трябва да се свие в рамките на тези 2 часа. Но като цяло е запазена атмосферата, характерния стил на Алек Попов, езика...

Ето ви една първа статистика за филма Wink

Точната бройка на зрителите за първите три дни от разпространението (16 до 18 април) е 46 291.
Приходът от билети е 355 120 лв.
За сравнение досегашният рекорд в съвременното българско кино е на „ДЗИФТ”, който за цялото си разпространение събра 36 000 зрители и 255 896 лв. Тоест, резултатът от първите 3 дни на „МИСИЯ ЛОНДОН” е по-добър отколкото крайният резултат на досегашният рекордьор „ДЗИФТ”.
Зрителската посещаемост на „МИСИЯ ЛОНДОН”е по-добра от филми като „СБЛЪСЪКЪТ НА ТИТАНИТЕ” (39 997 зрители), „300” (44 405 зрители) и „ТРОЯ” (42 053 зрители).

Общи условия

Активация на акаунт