Тренировки в домашни условия-9

• 46 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
# 16
И аз тук  bouquet И за да не е само запис, да попитам вас като по-напреднали експертки  Laughing Мислите ли, че с тренировки по около 40-45минути на ден, 5 дни в седмицата (говоря за Синди, редувам ги дисковете всеки ден) + 1 час в седмицата бели дансинг (не много ускорено), ще мога да се стегна до лятото?  newsm78 Най-големия ми проблем е корема. Правя коремни преси всеки ден, без изключение, от вече 3-4г. мисля че. Имам преса, която се забелязва в горната част на корема. Но по-долу вече, при пъпчето, имам и сланинки, смисъл че като съм изправена и е плоско, но като седна и има какво да се хване Embarassed

мисля че няма как да няма ефект , каквото и да е  е по добре от нищо .
 и аз съм основно на сидни , 1,2 пъти  в седмицата  най- много да разнообразя с нещо друго.

днес - заслужена почивка , изпита сутринта ми беше достатъчен , да ви почерпя за отличната оценка

и утре си пиша почивен ден , че тази вечер и неделя съм сама с детето , аз в негово присъствие не мога да се занимавам с такива дейности , най- много да се изнервя като ми се върти в краката

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 17:49 от yasmina

# 17
Ей,една вечер да остана без нет(заради гръмотевиците снощи) и едва смогнах да ви изчета. Whistling Heart Eyes
Вчера-14-ти час каланетика.
Вив-мерси за линка  bouquet.

# 18
Да се запиша и аз в новата тема  bouquet
Също и аз като Ray,си направих днес една равносметка след 2 седмици тренировки на Л.Иванов.Най сетне кантара тръгна надолу и съм минус 1,5. В обиколките най-накрая видях промяна Rolling Eyesслед като близо 2,5 месеца не помръдваха Rolling EyesНай-голям минус при мен пък има при ханша Shocked,в корема също ,и в бедрата по-малко.Като цяло тялото ми запо4на да се променя и стяга и то само след двуседмични тренировки по програмата .Още веднъж се убеждавам че ,програмата на Любо работи защото се тренира цялото тяло.

# 19
Аз се отчитам днес с 45мин степ-аеробика на Кейти Смит. Ей, много хубаво се изпотих  Mr. Green И съм много щастлива, че отново мога да тренирам със степа. Не съм го ползвала поне 5 години  Crazy
Някой ще ми обясни ли на ЛС как се качват филми в докс  Rolling Eyes Защото аз свалих много тези дни. Някои съм ги сваляла по цял ден, защото няма сийдъри. Така, че ще е хубаво да ги има и там  Grinning

yasmina, браво за отличната оценка  Peace Все така да се хвалиш  Mr. Green

# 20
Днес 18 час каланетика

# 21
  • Варна
Въпроса ми е към Поци, че той е най-вещия, но пък и който знае да помага. Искам плочки (много искам, нали) Laughing какви точно преси да правя за да ми стане добре оформен корема, не че е лош, но искам ясно изразени мускулчета... Heart Eyes мерсиии

# 22
заповядай http://www.vbox7.com/play:c500421d
http://www.vbox7.com/play:af3b027b&al=1&vid=   -Упражнения За Корем С 3 Реда Плочки !

# 23
# 24
  • В сънния Люлин, прибулен...
За вчера (събота) се записвам с 63 минути стандартно кардио (среден за цялата тренировка пулс 140)

yasmina, поздравления! И мерси за угощението! Още много успехи ти желая!

# 25
Въпроса ми е към Поци, че той е най-вещия, но пък и който знае да помага. Искам плочки (много искам, нали) Laughing какви точно преси да правя за да ми стане добре оформен корема, не че е лош, но искам ясно изразени мускулчета... Heart Eyes мерсиии
Имаш ли мазнина която ги скрива.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=200008.0  Peace

# 26
Yasmina, първият линк е към част от beachbody power 90x.  Който иска да сваля цялата програма, има видео за всички групи мускули.
Когато си играех редовно слима и аз имах плочки на корема, ама бях и с две-три кила по-слаба. Сега нещо не ми отдава, все около хладилника вися. Като почна работа септември се надявам да поотслабна малко, макар че плажът вече ще е минал....
Вчера бягах 50 мин /не се смейте- в къщи, че валеше!/, на трийстата минута си измерих пулса с апарата за кръвно и беше 157!!! Проверих го и на велоергометъра, той пък показа 132- значи мери с 25 по-малко!!! Правих и десетина минути упражненията за корем и дупе от слим-2.

# 27
Добро утро  Simple Smile
Днес - 40 минути кростренажор.
И аз искам плочки на корема, ама няма  Sad
Вес, и моя кростренажор отчита 20-30 удара по-малко  Simple Smile

# 28
Viv, мерси  Hug Ще трябва да се внимава. В главата ми минаха мисли даже, че толкова съм натежала, че ги натоварвам  Grinning

# 29
  • Linz
Аз отдавна подозирам велоергометъра, че мери по-нисък пулса. Когато си го меря в покой с апарат е почти толкова, колкото когато съм на велото и останала почти без дъх... не е възможно просто!
Вчера направих 25 час каланетика.

Общи условия

Активация на акаунт