Тренировки в домашни условия-9

• 46 013
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Добавям си и 30 минути с упражнения за цялото тяло към днешния отчет  Simple Smile

# 46
# 47
  • Ст Загора
хубажа тема  Hug ще почна ии аз да тренирам

# 48
Аз съм в кофти период и нищичко не съм правила сигурно три седмици. Моля ви, убийте ме  Cry  Cry
Не съм прегрешавала кой знае колко с храна, ама точно в момента имам чувството, че паласките ми ще се ударят в пода. Много ми е криво. Sad

# 49
  • Варна
Аз съм в кофти период и нищичко не съм правила сигурно три седмици. Моля ви, убийте ме  Cry  Cry
Не съм прегрешавала кой знае колко с храна, ама точно в момента имам чувството, че паласките ми ще се ударят в пода. Много ми е криво. Sad
Докато не се заемеш със себе си такива чувства ще те спохождат. Не се депресирай а започвай с тренировките и ще видиш как ще се промениш емоционално и физически... jump Stuck Out Tongue

# 50
Mea Culpa, ooo, аз колко такива периоди съм имала  Hug

л-карнитинът нали трябваше на гладно да се приема, час и половина след ядене достатъчно гладно ли е? и после тренировката е половин час след л-карнитина, нали?

# 51
  • София
ray, мисля, че така е добре  Peace
За мен снощи имаше около час страндартно кардио  Peace

# 52
Днес отново тренировки - правих миналата седмица 2 пъти, и получих мускулна треска.. вече днес нямам и ще има тренировки Simple Smile

# 53
а трябва ли да се приема Л-карнитин в дните, когато не се тренира?

# 54
  • София
Аз мисля, че зависи от карнитина. Има такива, които се взимат всеки ден сутрин + 30 мин преди тренировка, май има и такива, които са само за преди тренировка  Peace

# 55
мерси, лаленце  Peace пих го днес, пък да видим този път да съм по-сериозна и да има по-голям резултат  Thinking

сетих се да питам, нещо трябва ли да се усеща при приема на л-карнитин, повишена активност по вр. на тренировка? или карнитинът си действа на метаболитно ниво само...

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 12:37 от ray

# 56
Днес се отчитам с 30мин. денс-аеробика от поредицата CRUNCH. Играх я за първи път и съм очарована! Разкършва здраво тялото и се правят разни извивки с ханш, ръце, крака, които ги няма в другите тренировки. А и трябва много добра координация между ръцете и краката  Crazy Общо взето стигнах до извода, че е доста по-трудно да се постигне правилното движение от това което изглежда отсрани  Crazy

# 57
Не пия никакви добавки, имам степер, швейцарска топка, гири и ластици. 2-3 пъти в седмицата 20мин. кардио на степера и 10-20 мин. коремни преси, лицеви упори, упражнения с топката, вдигане на гири за различните части на тялото. За 3 месеца свалих 4кг. Това е само вкъщи, нямам време за тренировка другаде, а и не излиза скъпо  Flutter Цел - още 2-3 кг. надолу.

# 58
Веси, как точно се казва файлът с тази денс аеробика?
Аз си изпих кафенцето и 1/4 аспиричне и отивам да бягам.

# 59
Здравейте   Simple Smile
От мен 40 минути кростренажор и каланетика час 7.

Общи условия

Активация на акаунт