Тренировки в домашни условия-9

• 46 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
И аз преди малко си направих основната тренировка-към час и половина ми отне.Преди това изпих едно гор4иво кафе,винаги гледам да изпия преди тренировка,засега не взимам добавки.
Вей питаше по-назад-аз правя балетни клекове-те са ми по4ти в края на тренировката и доста ме озорват,но други проблеми нямам.Какъв по-то4но е проблема докато ги изпълняваш?

# 61
Днес отново Синди. Мисля да почна каланетика, но малката е много неспокойна тия дни и не ме оставя да се съсредоточа върху нещо ново, а упражненията със Синди ги знам наизуст вече.

За 2 месеца и половина съм минус 3 кила. Мерките си ги бях снемала с кабела на мишка  Embarassed(поради липса на шивашки метър) и после измерени на рулетка  Laughing Какво съм снемала - не знам, но сега при повторно мерене (този път с конец за по-голяма точност  хехе Mr. Green) ми дава странни показания - къде нагоре, къде надолу, без всякаква логика, та не им вярвам много. То и кантара ми не е от най-точните и дрехите остават единствения критерий. И тъй като ми стават дрехи които не можех да закопчея преди, смятам че тия 3 кила може би не са далеч от истината. Абе определено има някакви резултати, ама какви точно не е ясно  Wink.

# 62
Балетни клекове и аз правя (има ги във 2 част на Shape your body.  Но не са ми от най-приятните. Въобще при всички клекове усещам напрежение в колената и не са ми много приятни.

# 63
на кое викате балетни клекове?

ако е пръстите на краката сочат навън, ръцете напред, клякаш до долу... днес правих 10х5 таквиз...

# 64
Да, това са балетните клекове и като всички останали клекове са много ефикасни, но натоварват коленете.

# 65
не знаех, че се казват "балетни", мерси  Peace
аз за тези клекове се чудех следното: дупето трябва ли да слиза под линията на коленете?

# 66
Аз правех по-скоро полуклек със задържане за няколко секунди в едно положение, докато започна да усещам болка. Не знам докъде точно се пада  Hug

# 67
Аз правя балетните клекове като освен че пръстите на краката сочат навън,съм повдигната на пръсти,ръцете сочат встрани като с едната ръка съм подпряна на облегалката на стол. Peaceпоне 3 серии по 10 трябва да направя най-малко.Клякането да е максимално до долу.

# 68
Веси, как точно се казва файлът с тази денс аеробика?

Ей, това е
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1170171
Има движения от мамбо, ча-ча, фламенко и разни други. Като го гледах, първо ми изглеждаше супер лесно и дори си мислех, че въобще не можеш да се измориш от тази тренировка. Но ще си трябват няколко тренировки, за да схвана стъпките както трябва и да се получи максимално ефективно натоварване  Peace
Денс-аеробика още съм свалила тези:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1790807
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2248825
Но тях още не съм ги играла
Мисля да си сваля и това
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1201366
 Grinning

Ще се пробвам да кача повечето неща в докс. Лошото е, че съм изтрила почти всички файлове от компа, че нямаше място  Crazy Сега са останали само последните свалени, които са неща на Трейси Андерсън  Peace

# 69
veselina_s_p  ще съм ти много благодарна,ако успееш да качиш степ аеробиката   bouquet

# 70
veselina_s_p  ще съм ти много благодарна,ако успееш да качиш степ аеробиката   bouquet

Ами ще видя дали ще стане да взема файловете от дисковете, на които съм ги записала  Grinning

Ставаааа, сега качвам степ-аеробика с Кейти Смит  Peace Ще гледам да извъртя всичко, което съм свалила и да го кача  Grinning

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 20:42 от veselina_s_p

# 71
Плие ли имате предвид под балетни клекове?  Rolling Eyes

# 72
Ето я степ-аеробиката
http://dox.bg/files/dw?a=6d1fe5fc57
Вече не мога да си редактирам първия пост. Като изпишем темата, в новата ще ги сложа всичките линкове на първа страница. Сега ще ги пускам периодично, за който няма търпение  Laughing

# 73
  • В сънния Люлин, прибулен...
И аз правя моя "балетен" клек на пръсти. Широк разкрач, на пръсти, сочещи навън. Клякам докъдето мога, но не слизам под нивото на колената. С едната (или двете) ръце  Embarassed леко хващам опора, колкото да задържа равновесие, за да може все пак натоварването да се поеме там, където трябва.
Практиката ми показва, че ако ползвам опора само с едната ръка, се извивам към нея, а това не е показателно - изрична забележка има торсът да е максимално изправен!.
Много мазохистично упражнение, но оформя невероятно. Правя го със сълзи в очи и скърцане на зъби, но имам чувството, че променя краката ми след всяка тренировка по още малко.

# 74
  • София
И аз мисля, че тези балетни клекове са известни като плие. Наистина са много оформящи, но и тръдно се правят Simple Smile
Направих си и йогата днес и съм доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт