Тренировки в домашни условия-9

• 46 031
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
да, намерих точно описание на балетните клекове, дупето не трябва да пада под нивото на коленете  Peace може да се прави и като двете ръце държат тежест, която виси между краката...

вие сте нечовеци, как ги правите на пръсти  Shocked аз бих се споминала... утре съм вело, обаче другиден ще пробвам...

# 76
  • В сънния Люлин, прибулен...
Гледах плие-то в нета. Различно е, защото няма тежест отпред, ползва се опора, а и се прави на цяло ходило, а не на пръсти. Все пак мисля, че е разновидност.

# 77
Ами на мен пък не са ми чак толкова трудни тези клекове  Rolling Eyes И аз ги правя на пръсти. То на повечето места, където ги дават да се правят са на пръсти.
Аз виждам повече зор с напъдите  Whistling Особено назад. Много ги мразя, но и те са много ефективни, и стискам зъби и ги правя  Peace

# 78
на мен в описаниетона упражненията от Л. Иванов изрично ми пише да не отделям петите от пода, за клековете говоря... може все пак да са разновидности, както казва Вей, всяко да натоварва различни мускули...

# 79
Благодаря много за степ аеробиката   bouquet

# 80

вие сте нечовеци, как ги правите на пръсти  Shocked аз бих се споминала... утре съм вело, обаче другиден ще пробвам...
Joy ела да видиш,в началото краката ми трепереха докато ги правя Blush,сега почти не,но са ми все още доста трудни,що пот се лее от мен Crazy
ма лошото  е че все бързам ли бързам докато детето не се е събудило да се натренирам,което ми създава  допълнително напрежение,а бих искала да правя всичко по-бавно и прецизно.Само чакам детето да тръгне веднъж на ясла че да имам време Crazy Crazy

# 81
май не съм се записала да ви следя  Grinning
плиетата са хубави, да  Peace аз ги давам в пилатеса, без опора на степенка и на цяло стъпало. със събрани и по-разделечени крака

# 82
Записвам се да ви следя  Grinning винаги сте ми много полезни   bouquet

# 83
Здравейте и от мен, в събота открих този страхотен форум и ви чета всеки ден с огромен интерес, и аз се мотивирах покрай вас и започнах да тренирам всеки ден.Имам един въпрос: правя каланетика и тае бо кардио, въпроса ми е кое да е сутрин рано и кое следобед, тъй като съм на работа и ставам в 5.00, за да направя едните упражнения, а другите след работа.

# 84
emanuella_85 , добре дошла  Simple Smile
Прави тае бо-то сутрин на гладно, а каланетиката следобед. Кардио се прави на гладно.

За сега 40 минути кростренажор от мен.

# 85
viv-miv много ти благодаря за отговора.

# 86
ма лошото  е че все бързам ли бързам докато детето не се е събудило да се натренирам,което ми създава  допълнително напрежение,а бих искала да правя всичко по-бавно и прецизно.Само чакам детето да тръгне веднъж на ясла че да имам време Crazy Crazy

И аз съм така - само чакам да заспи на обяд и почвам  Crazy Добре, че спи по 2-3 часа та имам достатъчно време и за душ дори  Grinning

тъй като съм на работа и ставам в 5.00, за да направя едните упражнения, а другите след работа.

Леле, как успяваш да станеш толкова рано  Shocked Аз се чудя, като тръгна на робота как ще се дигам от леглото 6,30-7ч., за да играя гимнастика преди работа и след това да ми останат 30мин да се оправя за излизане  Crazy Пробвам се от сега да тренирам ранно ставане, като съм си навила часовника за 7ч. Ама познайте дали ставам  Mr. Green

Ето три тренировки, които сложих в докса
http://dox.abv.bg/files/listtree - 10min Solution - Slim Sculpt Pilates with Band
http://dox.abv.bg/files/listtree - 10min Solution - Hip-Hop Dance Mix
http://dox.abv.bg/files/listtree - CRUNCH - Fat Blaster Latin
Днес продължавам да качвам още  Grinning

# 87
Здравейте и от мен, в събота открих този страхотен форум и ви чета всеки ден с огромен интерес, и аз се мотивирах покрай вас и започнах да тренирам всеки ден.Имам един въпрос: правя каланетика и тае бо кардио, въпроса ми е кое да е сутрин рано и кое следобед, тъй като съм на работа и ставам в 5.00, за да направя едните упражнения, а другите след работа.
аз мисля, че за 5 сутринта каланетиката е по-щадяща за организма, струва ми се стресово за сърцето да играеш толкова рано тае бо, но всеки преценява сам за себе си.
иначе и следобед да играеш тае бо, не пречи да е на гладно  Peace поне 2 часа не трябва да си яла  Peace

# 88
kalli, аз не съм професионалист и тренирам според това, което съм прочела  Peace Аз също сутрин рано си правя кардиото, около 6 часа. Ако го оставя за следобяд изобщо не мога да се справя като хората  ooooh!, измарям се много бързо и не мога да въртя с такова темпо, както е сутрин. За това съм оставила каланетиката за тогава. Може би си е до организъм.

# 89
Може би си е до организъм.
абсолютно  Peace
аз също сутрин рано тичах по 7-8 км, и сега имам бързи чассове в 7:30, но малко хора могат да тренират кардио сутрин. затова всеки преценява, трябва да се пробва.
иначе сутрин кардиото има най-голям ефект, ако човек иска да отслабне  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт