Кове се новият закон за храните!!! Да продължим започнатото със закона за ГМО!!!

• 51 785
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 095
Адекватен, не знам...?!, по-скоро затрогващ. Laughing Виж Grinning, Човешкото и "затрогващото" в Човека, не е за подценяване, да не кажем, че е най-важното. Изобщо Човекът е сложно нещо и учЕните са много далеч в небитието, по отношение разгадаването на човешките способности и потенциал, изобщо на това, което сме всъщност.

# 1 096
  • София
В предаване на Кошлуков по ТВ 7 се карат един представител на ГЕРБ и един от опозицията.
Гербаджията се хвали: Вижте какво направихме със Закона за ГМО!
Опозицията: Ми какво направихте, искахте да прокарате ГМО в България!
Гербаджия: Как, ние спряхме ГМО!
и т.н и т.н.
Прилича ли на виц?

Четохте ли новата изцепка на Нона, с която се опитва да надскочи себе си, след като искаше в България да сеем ГМО, за да докажем именно , че е вредно.
Но не успя, щото това си остава световен рекорд по глупава изцепка.
Новият опит:  "Животът е пъстър и е абсурдно при нужда да не се дава възможност да се правят промени в концесиите, когато това е в интерес на обществото" - в превод: Животът е пъстър и затова  ние сега ще опростим и подарим на престъпниците 65 хектара от национален парк
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/06/29/1114484_kabinetut_pred … i_na_julen_da_se/

# 1 097
# 1 098

"...Aз ползвам различни мутагени. Най-използваните са диметилов сулфат, UW-лъчи и..."

Joy

UW-лъчите ще да са само няква свръхнова "мутация" на UV-лъчите  Thinking.
Тия учЕни нямат спирка, ей!

# 1 099
Грешката е на собственика на сайта и е нищожна.Ако за това се хващате явно не може да кажете нищо друго против тази статия.

# 1 100
Странни подобия на хора щъкат из родината. ooooh! Че и биохакери се наричат.  Joy Модерно е някак.  hahaha Щом всеки с билет за лудницата бива интервюиран, добре сме, спор няма!!

# 1 101
Да знаете само какво ви готвя.

# 1 102
# 1 103
Да знаете само какво ви готвя.

Еволюцийке, приличаш ми на фен на ЦСКА, който отива в съблекалнята на  (ФК)Левски и крещи: "Долу Левски!" Нали знаеш, че ще го натаковат. Joy

# 1 104
Е как пък това ГМО се разгражда в стомаха без остатък, а ГМО токсин е открит в кръвта на 93% от бебетата, още в утробата на майката?!

http://www.happybody.eu/article/opasen_toksin_otkrit_v_kruvta_na … nsumirali_GMO.173
http://sites.google.com/site/organichnocom/deca/93otnerodenitebe … sgmotoksinivkrvta

# 1 105
Е, вие пък да не му повярвахте на хакерчето? Wink

# 1 106
Ела мен да ме хакнеш против бръчки и тва-онова.

# 1 107
Грешката е на собственика на сайта и е нищожна.Ако за това се хващате явно не може да кажете нищо друго против тази статия.

Къде видя статия? Някакви пъпчиви пубертети скучаят.
Я да си оправяте стаите (лабораториите  Mr. Green) и да излизате навън, че е лято и гаджетата няма да ви чакат да се наекспериментирате.  Simple Smile

# 1 108
^Саше шеметно си тъп.
Пост номер:1097

# 1 109

Къде видя статия? Някакви пъпчиви пубертети скучаят.

[/quote]

Точно!

Общи условия

Активация на акаунт