Черен списък - гр.София

• 1 101 985
  • 3 089
  •   7
Отговори
# 1 455
Потресена съм от написаното за д-р Димитрова   мен ме следи тя  и досега съм доволна дано всичко е наред и занапред WhistlingThinking искам да попитам при кой лекар в МД може да се роди секцио който е отговорен и си върши добре работата  естествено срещу заплащане?

# 1 456
искам да попитам при кой лекар в МД може да се роди секцио който е отговорен и си върши добре работата  естествено срещу заплащане?
Аз ти препоръчвам д-р Гунев,ако го избереш няма да съжаляваш.

# 1 457
Мисля, че не е зле да започнем да пишем оплакванията си и до Министерство на здравеопазването.
Има специална опция за оплаквания.
АКО СЕДИМ И ПЛЮЕМ ПО ФОРУМИТЕ НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕМ.
Аз вече написах моето писмо.
http://www.mh.government.bg/Articles.aspx?lang=bg-BG&pageid=422

# 1 458
.........Проф.Димитров каза,че плацентата е презряла и трябва да се предизвика раждане-което в последствие разбран ,4е не е вярно защото това се вижда на спец.апарат, а не на ултразвук както ме гледа той........ 

Това не е вярно.
Винаги един добър лекар може да види и на обикновен ултразвук, ако по плацентата има калцификати.
Не му е необходим никакъв "специален апарат".

Цитат
...........Д-р Димитрова дьржа отдолу бебето докато бях на операционата за да не се роди без секцио..........

А това изказване пък ме уби!!!  Shocked Shocked Shocked
Нали си нямала никакво разкритие?
Как се ражда бебе без никакво разкритие?
И какво значи "държа бебето отдолу, за да не се роди без секцио" ???  Shocked
Ако едно бебе излиза през родовия канал, няма такава сила, която да го върне обратно.
Още повече пък да го измъкнат наобратно през корема.
Извинявай, не познавам никой от споменатите от теб хора, но ми се струва, че и ти самата не си много наясно какво точно се е случило.
И не знам защо в такъв случай ги плюеш.
Може и да са най-лошите лекари, нямам представа и не ги защитавам.
Но твоето изказване........  Tired
Нямам думи.

# 1 459
И какво значи "държа бебето отдолу, за да не се роди без секцио" ??? 
Ако едно бебе излиза през родовия канал, няма такава сила, която да го върне обратно.
Още повече пък да го измъкнат наобратно през корема.

Това не е вярно. Има случаи, когато, ако бебето се заклещи в родилния канал, то се избутва обратно нагоре, за да се извади чрез секцио. Може да се наложи дори след като главичката вече е излязла, да се избута обратно, например при раменна дистокия.

Джуличка, гледам пишеш често в правописната тема, вземи използвай поне разни условни думички, когато не си сигурна, недей така категорично...

# 1 460
Мария, гледам, че никога не падаш по гръб.
Недей така, казах ти го и вчера.
Просто приеми, че не винаги си права.
Толкова ли е трудно за разбиране?

П.С. За конкретния случай, понеже не пише бебето да е било заклещено, та по тоя повод - как точно и защо ще го бутат обратно?

............Ако едно бебе излиза през родовия канал........

И като не е заклещено, то няма да се роди, така ли?
Пак почвам да се паля.
Да не говорим за другите неща, които съм коментирала, във връзка с тоя пост.
Ама за тях нито дума.
Явно само което ни изнася, това коментираме.
Ама, нормално.
То, това не е само в тази тема.
Що ли се чудя?!
Хайде, спирам.
Достатъчно спам има навсякъде, за да продължаваме да го ръсим.

# 1 461
Вече категорично мога да вкарам тук д-р Белла Фръндева - Майчин Дом. Ходих при същата заради течение. След цитонамазка и секрет ми каза, че "влагалището ми е пълно с бактерии", а цитонамазката с изключително лош резултат. Поиска 250 лв., за обработка на шийката, която по думите и щяла да бъде доживотна. Естествено не се подложих на това, все пак никой не е чувал за такава манипулация. Нищо, че по думите и било нещо много ново. Относно бактериите ми проведе "лечение", след което отново ми взе секрет и се оказа, че не са излекувани. И така няколко пъти. Резултатите ми съобщаваше винаги по телефона. Накрая се усъмних в "лечението" и отидох при друг лекар и се оказа, че резултатите са идеални. Цитонамазката ми е 1 гр., нямам инфекции, бактерии и каквото и да било друго. Явно г-жа Фръндева обича пациентите да я посещават често, за да взима пари със и без повод.

# 1 462
Даймънд, сигурно става дума за ЛИЙП процедура. И мен така ме уверяваше друга лекарка, пък накрая се оказа, че нямало нужда. Има голяма разлика в лабораторията, в която ти правят изследването на цитонамазката - при мен в три лаборатории даде три различни резултата - 3А, 3Д и 1  newsm78. Ама и аз не се подложих на тази процедура.

# 1 463
Да, но не става въпрос само за цитонамазката. Последния път когато се чух с нея по телефона тя ми каза "Пълна си с бактерии, продължавай да пиеш лекарствата още една седмица и след това ела отново да ти взема секрет". Е да, обаче не отидох при нея. Отидох в болница Вита, която наистина е страхотна болница и се оказа, че резултатите ми всъщност са перфектни.

# 1 464
Нямам думи с които да опиша просташкото отношение на д-р Йорданка Костадинова /28 поликлиника/.
 Г-жо Костадинова, горещо Ви препоръчвам да лекувате нервите си.Смело мога да заявя, че Вие сте ИСТЕРИЧКА.

# 1 465
  • по света
Искам да се оплача от проф.Димитров -Майчин дом.Прави експерименти с бремените.!!!
20 дена преди термина бях в болница за задьржане-защото бебето било малко,а се роди 2900кг. Три дена след изписването отидох на консултация за оточняване на раждането.Проф.Димитров каза,че плацентата е презряла и трябва да се предизвика раждане-което в последствие разбран ,4е не е вярно защото това се вижда на спец.апарат, а не на ултразвук както ме гледа той, а и ако имаше нещо в болницата щяха да видят.
Вместо да направи секцио,защото бях натьпкана с лекарства за задьржане ,кажа,4е трябва да се предизвика раждане .В  МД нареди да ми вклю4ат с-ма Окситоцин за предизвикване контракции, но наро4но за да си прави експеримент и нау4ен труд не ми даде Простогладин за разширение на мат. шийка, вьпреки,4е нямах никакво разкритие.
3 дни бях на с-ми в родилна зала,но родова деиност не се полу4и.Вси4ки около мен родиха
След още няколко дни ми изтекохаводите с проф.Димитров МИ КАЗАР4е ще сьм за секцио ако не родя до 24 4аса .След това си трьгна -ВЬПРЕКИ,4Е ИМАХМЕ УГОВОРКА ДА ВОДИ РАЖДАНЕТО.Не ДИГАШЕ И ЗАТВАРЯШЕ ТЕЛ.КАТО МИ ВИДЕШЕ НОМЕРА.
Спешния екип направи секцио с огромен разрез от пьпа до края-които с пластика не може да се оправи,разкьсвания на матката , огромна крьвозагуба и ред др.усложнения.
Д-р Димитрова дьржа отдолу бебето докато бях на операционата за да не се роди без секцио. Защото преди мен имаше подобен слу4ай.Много е некадьрна и може да убие вас и децата ви- както и проф.
За Ангел Димитров потвърждавам и с мен се държа ужасно.Не си спази уговорката и ме остави на дежурната смяна.Лекарите си легнаха,а аз раждах при акушерки.За последствията не ми се пише.
За коя д-р Димитрова пишеш?????

# 1 466
СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА Praynig,

БГ ПАРЛАМЕНТ ВЗЕ ЧЕ СЕ РАЗРАБОТИ ПРЕДИЗБОРНО И ГЛАСУВА  И ПРИЕ:peace:СЪЗДАВАНЕТО НА МЕДИЦИНСКИ ИНСПЕКТОРАТ КАТО НОВ КОНТРОЛЕН ОРГАН, НО НАГЛИТЕ ПИРАНИ ОТ БЛС ЩЕ ДРАПАТ ДА НЕ ПРОРАБОТИ  НАДНИЧАНЕТО В ПАНИЦАТА ИМ :

БЛС и БЗС: "Медицинската полиция" - заплаха за пазара на медицински услуги
Автор(и): Здраве Нет
22.05.2009
Създаването на медицинския инспекторат като нов контролен орган в системата на здравеопазването е груб политически акт за налагане на административен контрол над съсловието. Това се казва в съвместна декларация на Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз. Според двете съсловни организации това ще гарантира на властимащите всички права за безконтролно налагане на санкции.

От БЛС и БЗС допълват, че новосъздадената агенция представлява заплаха за пазара на медицински услуги. Според тях новата структура «Медицински инспекторат» ще функционира успоредно с НЗОК и РЦЗ и съсловието ще търпи санкции от три страни за едни и същи нарушения.

Съсловните организации обявиха, че се противопставят с всички аргументи на този акт и си запазват правото за последваща реакция с всички законови средства. 
С пълния текст на декларацията можете да се запознаете от приложения файл:
Attached Files:
 BLS_MI.doc (163.50 KB)

ТОВА Е ЕДНО ДОБРО ДЕЛО НА БГ ПАРЛАМЕНТ,ДОБРЕ ЗВУ4И, С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА СПОРНА РАБОТА, 4Е БЛС САНКЦИОНИРА 4ЛЕНОВЕТЕ СИ САМО АКО НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ 4ЛЕНСКИЯТ СИ ВНОС,ДРУГИ ГРЕШКИ НЯМАТ…!!!
 Peace

# 1 467
Аз също ще се обява в защита на Д-р Петър Кътев. Познавам го от 10 години, през които е лекувал не само мен, но и цялото ми семейство. Пари за преглед НЕ ВЗЕМА! Наистина държи на изследванията, направени в добра лаборатория. НЕ Е ПЕЧАЛБАР. Вярвам му, защото ни е помагал в случаи, в които дори прочути лекари са се отказвали, той МИСЛИ и умее да излезе извън шаблона!

Д-р Кътев е изключително благороден и състрадателен човек, а това не се среща често в наши дни.

Да, лечението на възпаленията, причинени от бактерии, е дълго и скъпо. Но това лечение ме вдигна на крака след дълго боледуване.

# 1 468
Ех, тия гости, все доволни бе, и все...гости!

# 1 469
Подкрепям  Peace
Мисля, че поне в тази тема може би е редно да има ограничения, за хората които пишат!

Общи условия

Активация на акаунт