Черен списък - гр.София

• 1 100 404
  • 3 088
  •   2
Отговори
# 1 830
Шоколадче, ако не си ходила скоро на зъболекар или на лекар няма как да знаеш, че се дава ЕГН-то навсякъде. Плюс това момиечто си е написало името на доктора плюс прякора му... Така че коментарът ти ми се вижда доста глупав. Само човек, който не е пострадал от лекарите в БГ може да дрънка такива глупости или да изразява подобни съмнения.

Мда,много е глупаво,права си-влизаш при някой си д-р Христов и питаш:извинявайте,ама Вие ли сте пелтека(защото друг начин да разбереш,че става дума за същия няма-няма адрес,координати)?И ако каже-да,бягаш,иначе си сядаш спокойно...пък може и да е той:))))
Ходя доста често на зъболекар,ЕГН не са ми искали,може би защото не ходя по здравна каса,но и оплакалата се също не е била по каса,така че не би трябвало!Къде точно пише,че лекарите и зъболекарите трябва да го изискват?Или това е твоя измишльотина?
За съмненията-това е форум,където хората се оплакват от какво ли не-основателно или не,всеки има право да се съмнява,в случая мисля,основателно...

# 1 831
  • София
lechugitka , поста ти внася недотам вярна информация, както и ми се струва че твоят коментар леко излиза от рамките на добрия тон.
посещавам зъболекар и по НЗОК и на частно (това се отнася и за преглед при лекари), никъде не са ми искали ЕГН-то по една много проста причина - ако си по каса и си при личен зъболекар, първо имаш здравна книжка, второ той си има регистър и в който по име излизат всичките ти данни. А ако си на частно, на зъболекарят изобщо не му е необходимо да има като данни твоето ЕГН, той не се отчита пред НЗОК респективно не си заслужава да се занимава да се регистрира като администратор на лични данни.

по темата, не взимам отношение по останалото, но ако мед  не е искала да си предостави личните данни на този лекар, още повече ако той не е администратор на лични данни, никой не може да я задължи, и в този смисъл пропускът е нейн, според мен.

# 1 832
  • в кукувиче гнездо
Тъй като темата не е дискусионна няма да влизам повече в обеснения. Само едно ще добавя - смятам, че посещавам една от най-добрите зъболекарки в София и тя разполага с егн-то ми, както и с адреса, както има инфо в компютъра си и за зъбите ми. И не го намирам за нередно. Не съм ползвала в живота си никога зъболекар по здравната каса. А колкото до прякора на лекаря доколкото виждам има направено уточнение, защото има още един със същото име и да не стават грешки. Както и да е, няма да му ползвам услугите и без това....

# 1 833
Обяснения никой не ти иска.Дала си невярна информация-че при посещение на лекар/стоматолог се изисква ЕГН.Това не е вярно,без значение дали за теб е редно или не.Уточнението не върши никаква работа,написала съм вече защо.Че няма да му ползваш услугите не е ясно-ти не знаеш кой всъщност е той..пелтека....

# 1 834
  • в кукувиче гнездо
Който и да е този пелтек няма да му ходя в кабинета, защото си имам зъболекар.... Никъде не съм казвала, че задължително се дава ЕГН. Единствено практиката ми от ходене на зъболекар ми го е доказала. А пък и ми е все тая. Ти случайно да не си му няква на този пелтек, че така си ревнала да го защитаваш?

# 1 835
Кадурина включвам в този списък.Безотговорна ,некадърна и некомпетентна.Направи ми вдлъбнати белези на лицето,защото не може да работи с лазерите.Беше ме изгорила и обработените участъци стояха с месеци силно червени и не повлияващи се от нищо.Сега година след процедурата останаха май завинаги розовикави вдлъбнати белези.Браво на отличничката!Нямаше как да се оправдае и асистента и д-р Литов предвид лошия резултат.Просто недоумявам как може да я рекламират всички медии и да дава компетентни мнения, като самата тя съсипва лицата на хората.Що за наглост да се подвеждат хората?

# 1 836
Каква е тази Кадурина, къде работи, какъв специалист е? Давайте по-точна информация, моля.

# 1 837
На много места в БГ ти искат ЕГН-то с повод и без повод. Вижда ви се странно, че в зъболекарски кабинет са поискали такива данни на пациента, и че той ги е дал без да знае, че не е длъжен. Явно просто не всички са толкова запознати с правилниците като вас. Много лекари независимо от това дали работят по НЗОК или не си водят документация с данни на пациентите си - правомерно или не. Моят зъболекар, който работи с касата, ползва данните ми само,когато трябва да ми впише нещо в талона или в здравната книжка. Иначе няма нищо, което не му пречи да е добър и съвестен.
Защо нападате тази жена - смятате, че си е измислила цялата история, че зъболекарът не се е опитал да  я окраде, че не е присвоил протезите. Струва ви се невероятно. Къде живеете.
Ако ви интересува къде работи този лекар защо просто не попитахте, а решихте да се заяждате.

# 1 838
И малко странно...май авторката не ни казва всичко-доктора я бил окрал,пък и каза,че тя е мошеничка...защо е подписвала,че е взимала пари,защо си е дала ЕГН-то,защо като вписва лекар в черния списък не дава координатите му,а пише прякори
Цитат
Трудно е да намериш 13 по 20лв,ако не си ги искаш по 20 лв от банката/както правя аз/Ужас,нали..
...това пък са пълни глупости...
За сведение ЕГН то си го дадох при първия преглед.Тогава ми записа всички данни и адреса вкл.Докторът се казва Христо Христов и работи в Гео Милев на ул Постоянство...Всички крадци викат: Дръжте крадеца-така ми отговори-че съм мошеничка,вместо да ми върне костозаместителите.Аз за това ги пиша всички тези неща,въпреки,че се страхувам от този човек,той непрекъснато се рови в интернет и съм сигурна ,че ще прочете написаното от мен.Може да  била по-емоционална и да не съм могла да обясня всичко добре.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=blacklist&Number= … mp;sb=5&part= ето това е мнение за същият лекар ,изразено през 2000г от Дим

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 20:01 от мед

# 1 839
Това е направо невероятно #Crazy

Тема  Д-р Христо Христов  
Автор dim ()  
Публикувано 15.06.00 19:21    

Ако попаднете на видния български "стоматолог - хирург" - д-р Христо Христов рискувате да боледувате след срещата си с него още много много месеци.Да не говорим за болките, което ще преживеете, а също /да не дава господ/ и операции.Освен това ще олекнете финансово, защото неговите "услуги" са високо платени. Да са живи и здрави лекарите от Стоматологичния факултет при Медицинска академия, които при символичните си доходи за тази си работа оправят щетите, които нанасят такиви "видни" и високоплатени "лекари" като горепосочения д-р Христо Христов. Между другото демократичното правителство тези дни закри Клиниката по челюстно лицева хирургия при Стоматологичния факултет, така че бъдете десеторно по-внимателни, защото ако пострадате от някой подобен доктор /за Христо Христов/ вече ви предупредих, няма и къде после да ви оправят физиономията и здравето. Хвала на това правителство.

за съжаление е истина .И аз не можах да повярвам.За това съм в стрес и объркана.Но този човек отвсякъде е опасен.Намерих пост от 2000г за същият лекар публикуван в Дир бг от Dim пак мнение от Черен списък

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 19:54 от мед

# 1 840
И малко странно...май авторката не ни казва всичко-доктора я бил окрал,пък и каза,че тя е мошеничка...защо е подписвала,че е взимала пари,защо си е дала ЕГН-то,защо като вписва лекар в черния списък не дава координатите му,а пише прякори
Цитат
Трудно е да намериш 13 по 20лв,ако не си ги искаш по 20 лв от банката/както правя аз/Ужас,нали..
...това пък са пълни глупости...

Не са глупости шоколадче,защото аз му бях вторият  клиент за деня и той си отвори чекмеджето за да покаже,че няма пари . имаше само едно 50 и едно 10 лв.Как ги намери изведнъж и то по 20 лв-това бяха моите пари.Както решите.Аз исках да споделя,имах нужда от това,въпреки,че се притеснявам

Човек,способен на толкова много наглост,психически обременен какво мога да очаквам от него,как мислите?

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 19:56 от мед

# 1 841
  • София
Каква е тази Кадурина, къде работи, какъв специалист е? Давайте по-точна информация, моля.

Тази Кадурина, предполагам: http://www.vma.bg/specbg.php?sp=41

# 1 842

Тази Кадурина, предполагам: http://www.vma.bg/specbg.php?sp=41
Същата е. Доц. Кадурина. Слави се с някакво име, което поне според мене е доста под летвата, която не знам кой е вдигнал високо. По-известна е сякаш като майката на едно момченце, което го раздава "голям" артист - Ники Илиев. Всъщност самата дерматологична клиника към ВМА е за черен списък. Записват пациенти за прегледи при въпросната лекарка с месеци преди това с изричното желание точно и само тя да извърши прегледа, а когато дойде време за прегледа се оказва, че тя е спешно призована някъде да изстиска някаква изключително важна пъпка. Ако искаш даже за по-малко пари някаква Костадинова преглежда. Това го имаше при записан преглед за бебето ми, както и при две деца на познати. 

# 1 843
Раничката вече ми е "изгорена"(с лазер коаголация) и според думите на Фръндева няма следа от нея. Сега поне не чувствам дискомфорт. След последния ми преглед обаче докторката ми каза, че цитонамазката не ми е добра и можела да ми предложи лазерна обработка, която по думите и била "доживотна". Не ме питайте какво означава това и аз самата не разбрах. Каза ми, че въпросната обработка струва 180 лв. и може да ми я направи в частния и кабинет.

Здравейте!
Бих искала да изкажа мнение относно д-р Фръндева. Раждах при нея. Тя е изключителен специалист! Сега се радвам да живо и здраво момиченце Simple Smile. Беше ми препоръчана от моя позната, която също беше очарована от нея не само като специалист, но и като човек. Не мисля, че е способна да не дойде на раждане. Сигурна съм, че това не може да случи. Относно изборът на екип, това се прави по желание на пациента и парите се внасят в касата на болница, а тези пари не отиват в нейния джоб. Ходила съм и на профилактични прегледи при нея и мога смело да твърдя, че тя е от малцината лекари, които изписват правилната терапия за лекуване на възпаления и лекарствата, които изписва не са възможно най-скъпите на пазара, а български аналози на много по-достъпни цени.
Изпратих при нея и приятелка, на която и беше направен лазар и сега всичко е наред, и очаква детенце Simple Smile.
Сигурна съм в нейната компетентност и горещо я препоръчвам на всички

# 1 844
eli_1983_sunny, препоръчвай я в Белия списък, тук е Черния.

Общи условия

Активация на акаунт