Черен списък - гр.София

• 1 101 903
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 1 980
др. Жекова, Окръжна болница, ужасно груба, с нарцистично личностово разстройство, не се интересува от това, което преживява родилката, нито от симптомите, които и се казват, зла и некадърна!

# 1 981
Както виждате от подписа ми загубих детето си, в деветия месец 4,150 кг. , заради изтекли води. Когато и казах, че ми течат води, тя без да погледне напоената превръзка и мен самата на ехограф, каза - Това не са води. След 5 дни и два прегледа с бъркане, и нито един на ехограф, бебето ми не можа да продиша, след спешно секцио.

# 1 982
  • София
Както виждате от подписа ми загубих детето си, в деветия месец 4,150 кг. , заради изтекли води. Когато и казах, че ми течат води, тя без да погледне напоената превръзка и мен самата на ехограф, каза - Това не са води. След 5 дни и два прегледа с бъркане, и нито един на ехограф, бебето ми не можа да продиша, след спешно секцио.

Миличка, много съжалявам, това което си преживяла е ужасно, разплака ме Cry
За съжаление прекалената самоувереност на някои лекари коства човешки животи понякога...
Кураж и бъди силна Praynig

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 07:12 от Marleen

# 1 983
И аз съжалявам  Cry Мисля, че е време някой да потърси отговорност за тези случаи- това си е убийство на живо човешко същество

# 1 984
Беа ужасно съжалявам прегръщам те силно... Hug Hug HugТова е ужасна некадърност...а я хвалят толкова много...Много съжалявам. Hug

# 1 985
Беа,нямам думи..Направо съм в шок..  newsm45 Много,много съжелявам и освен да ти пожелая кураж,друго не знам..   smile3518 Това,което ти  се случило е ужасно и наистина въпросната лекарка няма никакво управдание за некадърността си...Не знам как е възможно да бъде допусната подобна лекарска грешка,която да коства не само живота на бебче,а и по-нататъшното щастие на родилката...  smile3514 Дерзай и гледай напред,въпреки,че съм сигурна,че е адски трудно!

# 1 986
И аз знаех, че е голям специалист др.Жекова и исках да съм при нея, нейн колега ме заведе и ме представи, за да ми обърне внимание. Тя естествено все беше много заета, както сама каза, за да е толкова добра трябва много да работи, толкова е способна, че слага диагнози без преглед!  Shocked А аз все се доверявах, защото знаех, че е много способна! А и нали съм уредена! Въобще не се усъмних! А само ако бях! Мили бъдещи майки, ако видите лошо отношение, недостатъчно внимание и неглижиране на собствените ви усещания бягайте далече, на търпете, така може да спасите и собствения си живот и този на бебето си! Това, че се доверих напълно заглуши всякакво съмнение у мен! И искайте мъжете ви да са до вас, поне заради тяхното присъствие да бъдат по-старателни! На моя тя му обещаваше до последно, а като дойде време за раждане го изгони. Не търпете да ви унижават! Това е норма, но не е нормално!

# 1 987
Миличка Беа, тази д-рка е за съд! Ако имаш сили за оплакване пред ЛС например, направи го! Желая ти кураж и да намериш доверен лекар, който да доведе следващата ти бременност до щастлив край!

# 1 988
Беа, съжалявам за това, което е трябвало да преживееш Sad Кураж и следваща бременност с щастлив край ти пожелавам  Praynig

Много ми харесва, това, което си казала, и дано повече хора го прочетат, защото наистина колкото грешки произлизат от некадърност, толкова (ако не и повече) произлизат от твърде високо самочувствие (бъдете особено нащрек с т. нар. 'светила'), бързане, претупване на прегледите, неслушане (или слушане с половин ухо) на това, което казва пациента.

Мили бъдещи майки, ако видите лошо отношение, недостатъчно внимание и неглижиране на собствените ви усещания бягайте далече, не търпете, така може да спасите и собствения си живот и този на бебето си! ...
И искайте мъжете ви да са до вас, поне заради тяхното присъствие да бъдат по-старателни! ...
Не търпете да ви унижават! Това е норма, но не е нормално!

# 1 989
  • София
др. Жекова, Окръжна болница, ужасно груба, с нарцистично личностово разстройство, не се интересува от това, което преживява родилката, нито от симптомите, които и се казват, зла и некадърна!
Беа присъединявам се към теб,с две ръце от написаното.Жалко,че много малко хора имат тази информация.Това е единственият "лекар",който е успял да ме разреве през целият ми живот.Бях в състояние да се самоизпиша от отделението бременна,пренасяща десети ден,защото видите ли според нея не съм пренасяла и само ме мотаеше.Определено е грубиянка,каза ми,че съм водила "неинтелигентна бременност,защото съм качила с 27кг" ooooh!Имам чувството,че и идва така отвътре(то и за това си трябва талант)да обижда пациентките си:дебелана и пр.Отделен е въпросът,че когато детето се роди,и мъжът ми го прегледа(той е педиатър),каза,че има всички белези на пренасяне.
Беа ужасно съжалявам прегръщам те силно... Hug Hug HugТова е ужасна некадърност...а я хвалят толкова много...Много съжалявам. Hug
Да,хвалят я четири-пет девойки в темата за Окръжна болница.Ако се зачетеш по-внимателно ще видиш,че хвалбите са от едни и същи,които ти се броят на едната ръка,особено засилена агитка има от определена потребителка.
Но,както и да е.
За мен тази жена остава най-грубото същество,което съм срещала през живота си.

# 1 990
Беа, съжалявам за това, което е трябвало да преживееш Sad Кураж и следваща бременност с щастлив край ти пожелавам  Praynig

Много ми харесва, това, което си казала, и дано повече хора го прочетат, защото наистина колкото грешки произлизат от некадърност, толкова (ако не и повече) произлизат от твърде високо самочувствие (бъдете особено нащрек с т. нар. 'светила'), бързане, претупване на прегледите, неслушане (или слушане с половин ухо) на това, което казва пациента.

Мили бъдещи майки, ако видите лошо отношение, недостатъчно внимание и неглижиране на собствените ви усещания бягайте далече, не търпете, така може да спасите и собствения си живот и този на бебето си! ...
И искайте мъжете ви да са до вас, поне заради тяхното присъствие да бъдат по-старателни! ...
Не търпете да ви унижават! Това е норма, но не е нормално!

202uu  202uu  202uu

# 1 991
Беа,  Cry.
Напълно права си - и при най-малко съмнение, че не сме на правилното място и при правилния лекар, бягаме далече от него и викаме силно, за да ни чуят. Вече аз това правя. 

# 1 992
  • в кукувиче гнездо
.

# 1 993
Благодаря ви момичета, радвам се че  ме чухте. Днес ми разказаха за едно момиче, което след раждане при нея отключило психическо разтройство. Хич и не се съмнявам. Хората си мислеха,че на момичето му била слаба психиката, но сега им просветна.
Не е лесно вместо подкрепа и разбиране да срещнеш чудовище. Човек без съвест и без чувства. Мислех,че след моя случей ще трепне. Ще се старае занапред, но не би. Моя приятелка ражда месец по- късно при Дачева в същото отделение и се е наслушала на крясъци и обиди от срана на Жекова към нейни пациентки. Горко им на тези които попаднат на нея!

# 1 994
ужасно съжалявам, Беа! направо не знам какво да кажа...

аз съм потърпевша от високата компетенция на човек от същото отделение, д-р Кръстев, който не е бил груб - беше много внимателен, само дето сигурно толкова си може...

Общи условия

Активация на акаунт