Сега спешно си търся друг лекар за ЖК - ько може някой да ми препоръча някой свестен от Майчин дом ще съм много благодарна!
, а и е абсолютна некадърница. Не искам да оспорвам отрицателното мнение за Казаков,
/. Преглежда в Лозенец- ХІІІ ДКЦ , ул. Д. Хаджикоцев20, както и в клиника Лора. Препоръча ми го личната ми лекарка, а и отидох при него само за второ мнение и болнични /с направление/. Това, че почти всяка втора дума е за пари и "здравето е собственост в която трябва да инвестираш" май се среща често, но факта че изпи пред мен две бири, преди да ме прегледа ... това вече не го бях виждала. Нито доста черната история на личният му живот, с която ме запозна до подробности, за които не искам и да си представям. Малка част от разказа включваше аборта, който е направил на първата си жена, в петия месец и думите "държах лично аз да го направя"
. Не мисля да продължавам, още една трагична съдба..., но и моето положение не е розово и бях отишла за съвет и мниние. Мечта ми е да имам бебчо и коментар от сорта на "не ти трябва, моят син не ме поглежда"
не са ми от полза в този тежък момент.
Ако някой ден забременея
не бих искала да съм на консултации на това място и при този доктор.
Може би трябваше да избягам още тогава. Пак се спасих на време. Имам още какво да разкажа, но да си кажа честно не искам да си спомням даже.
. Много доктори съм посещавала и рядко си позволявам да коментирам с лошо. Мисля, че в случая си заслужаваше.
. Много доктори съм посещавала и рядко си позволявам да коментирам с лошо. Мисля, че в случая си заслужаваше.