Черен списък - гр.София

• 1 101 864
  • 3 089
  •   3
Отговори
# 270
И аз съм възмутена от Казаков от 13 Поликлиника - обадих се по телефона в четвъртък сутринта заради кървене, но той беше толкова пиян че не можеше да говори нормално!!! А беше на работа и преглеждаше пациентки !!!!  На другия ден разбрах че пак е бил в същото състояние на работа!!! Просто нямам думи !  Да не говорим че още преди това като се записвах на ЖК той ми говори някакви глупости да си правя секциото при него!!! но и дума не спомена за изследванията, които трябваше точно в този период да направя! Добре че аз сама попитах! Ама то не че имаше смисъл де - прати ме да си правя фетална морфология в ЦИБАЛАБ!! Какво повече да говорим!! Аз доколкото разбрах от форума това се прави само от специалистите в Майчин дом.
Сега спешно си търся друг лекар за ЖК - ько може някой да ми препоръча някой свестен от Майчин дом ще съм много благодарна!

# 271
пак съм аз но вече не съм кято гост а си влязох с регистрацията
И аз съм възмутена от Казаков от 13 Поликлиника - обадих се по телефона в четвъртък сутринта заради кървене, но той беше толкова пиян че не можеше да говори нормално!!! А беше на работа и преглеждаше пациентки !!!!  На другия ден разбрах че пак е бил в същото състояние на работа!!! Просто нямам думи !  Да не говорим че още преди това като се записвах на ЖК той ми говори някакви глупости да си правя секциото при него!!! но и дума не спомена за изследванията, които трябваше точно в този период да направя! Добре че аз сама попитах! Ама то не че имаше смисъл де - прати ме да си правя фетална морфология в ЦИБАЛАБ!! Какво повече да говорим!! Аз доколкото разбрах от форума това се прави само от специалистите в Майчин дом.
Сега спешно си търся друг лекар за ЖК - ько може някой да ми препоръча някой свестен от Майчин дом ще съм много благодарна!

# 272
... Аз доколкото разбрах от форума това се прави само от специалистите в Майчин дом ...

Не, не е само там, на много места се прави  Peace

# 273
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ама пък ако на Казаков в другата смяна е Добрева, тогава съвсем ще я втасат ходещите в 13-та поликлиника. Такова зло като нея не бях виждала  Sick, а и е абсолютна некадърница. Не искам да оспорвам отрицателното мнение за Казаков,
явно трябва да е претърпял някаква житейска метаморфоза - но в далечната 1999
се държа много адекватно и професионално, след като онова чудовище Добрева направо ме беше сдъвкало и изплюло.

# 274
  • Sofia
Здравейте,
от скоро съм в форума и за съжаление имам какво да добавя в чериният списък. С две ръце против "Д-р" Димитър Казаков /а дори видях името му в белият списък  newsm78/. Преглежда в Лозенец- ХІІІ ДКЦ , ул. Д. Хаджикоцев20, както и в клиника Лора.  Препоръча ми го личната ми лекарка, а и отидох при него само за второ мнение и болнични /с направление/. Това, че почти всяка втора дума е за пари и "здравето е собственост в която трябва да инвестираш" май се среща често, но факта че изпи пред мен две бири, преди да ме прегледа ... това вече не го бях виждала. Нито доста черната история на личният му живот, с която ме запозна до подробности, за които не искам и да си представям. Малка част от разказа включваше аборта, който е направил на първата си жена, в петия месец и думите "държах лично аз да го направя" Thinking. Не мисля да продължавам, още една трагична съдба..., но и моето положение не е розово и бях отишла за съвет и мниние. Мечта ми е да имам бебчо и коментар от сорта на "не ти трябва, моят син не ме поглежда"  #Cussing out не са ми от полза в този тежък момент.

Чак пък с две ръце...
Очевидно си хванала човека в тежък момент. И лекарите са хора и имат емоции. Това не ги прави по-лоши специалисти от останалите.
Аз лично не бих имала нищо против ако лекаря ми сподели с мен свои лични преживявания. Това би ме накарало да го почувствам по-близък и би засилило доверието ми в него.
Нека и ние бъдем хора и да проявяваме понякога разбиране и човещина към околните, а не да съдим категорично и прибързано.

# 275
Здравей dodo_dodo,
съгласна съм с теб. Аз също бих се радвала да съм близка с доктора си и да можеме взаимно да споделяме както хубаво, така и лошо. Позволих си да включа "доктора" в черният списък не защото е в тежък момент, което е очевидно. Може би трябваше да разкажа по-подробно как мина "прегледа" ми при него. Тогава ще разбереш, че не съм коравосърдечна личност, лишена от емоции и състрадание.
Може би най-фрапантното беше, че тъй нареченият доктор ме накара да се съблека и да пристъпям от крак на крак - така щял да разбере дали имам ендометриоза. /Тя мойта е доказана с хистологично изследване след първата ми операция/ Малко унизително, не мислиш ли, а до колко е професионално, оставам на теб да прецениш.
Когато ме гледа на видеозон ми обесни, че апарата е много стар и когато преглежда бременните момичена на него можело да се види само дали има бебе или не   #Crazy Ако някой ден забременея  Praynig не бих искала да съм на консултации на това място и при този доктор.
По думите на "доктора" щеше да ми даде болнични, ако преди това отида в частният му кабинет и си платя 35 лв. за видеозон /там щял да види какво ми е/. А аз съм с направление.
Изобщо като си припомням сега срещата с този човек и не се сещам за нищо професионално в поведението му. Както писах /и мислех, че ще е достатъчно предупреждение към останалите момичета/, той изпи две бири преди да ме прегледа!!   #Cussing out Може би трябваше да избягам още тогава. Пак се спасих на време. Имам още какво да разкажа, но да си кажа честно не искам да си спомням даже.
За себи си съм сигурна, че няма кракът ми да стъпи вече там, а пиша тук не защото не мога да разпозная човек изживяващ тежък момент и не защото не мога да проявя разбиране, а защо не искам и други момичета да преживеят моето унижение и да загубят време /не дай боже да се оставят в ръцете му/. Мисля, че това е целта на тази тема. Все пак всеки има право на мнение и личен избор.

# 276
Момичета, по-старите във форума знаят, че съм си патила сериозно от лекари... И бих се радвала, ако поне един от тях чете тук и не повтаря грешките, които е правил с мен...
Понеже аз съм препоръчала в белия списък Д-р Казаков, ходя при него, пък и по-старите форумци знаят, че не говоря ей така - искам да направя някои уточнения.
Говорих с него лично, защото много се впечатлих от написаното от jazzybaby. Оказва се, че истината не е точно такава...
1. Ехографът не е негова собственост и наистина е много стар. Всякакви оплаквания би трябвало да се правят към шефа на 13ДКЦ... Може би заради ужасния ехограф преди четири години в Окръжна, лекарят не видя, че моята бебка има органови увреждания... Щяхме да предотвратим трагедията, ако той беше искрен с мен, както Казаков е бил, и ме беше насочил към място с по-добър апарат.
2. Когато jazzybaby е отишла при него, той си е тръгвал - 12,30 часа. За да изпие две бири се изисква много време... никой не би си позволил да го прави в кабинет. Най-малкото един кабинет се дели поне от двама гинеколога. Та двете бири са изпити в кафето, докато са седяли на една маса. Там е направил грешка и да сподели много интимни неща, които jazzybaby пусна във форума - това не коментирам. След което вместо да я върне, са се качили, за да я прегледа.

В друг случай не бих реагирала, но много се впечатлих! защото ако някой си позволи системно да се държи така - това е отвратително. А за всички години откакто д-р Казаков работи, негативните мнения са само две...

Но трябва да се стараем да бъдем обективни.
Съжалявам, че jazzybaby се е почувствала по този начин. И си позволявам от негово име да поднеса извинения - той ще коригира поведението си със сигурност... Вероятно ще поддържа дистанция и ще си спазва работното време.

Успех на всички вас! Желая ви любов и здраве!

Последна редакция: вт, 16 май 2006, 14:14 от Ламята НЕСПАСКА

# 277
Това май се превърна в цяла тема... дано е за добро. Ако доктора ми беше казал, че му е приключило работното време, бих предпочела да отида друг ден. А и не мисля, че има значение къде са изпити бирите, а факта, че ги изпи приди да ме прегледа!
Не се чувствам виновна за това което споделих в форума, направих го с най-добри чувства и желание да предпазя други момичета.
Нова съм в форума, но в ходенето по мъките... съвсем не  Sad. Много доктори съм посещавала и рядко си позволявам да коментирам с лошо. Мисля, че в случая си заслужаваше.
И пак казвам въпрос на личен избор е къде ще се лекува човек и на кого ще довери здравето си. Не искам да натрапвам мнението си на никого, всеки сам си прави изводите.
Успех на всички!

# 278
  • Sofia
Това май се превърна в цяла тема... дано е за добро. Ако доктора ми беше казал, че му е приключило работното време, бих предпочела да отида друг ден. А и не мисля, че има значение къде са изпити бирите, а факта, че ги изпи приди да ме прегледа!
Не се чувствам виновна за това което споделих в форума, направих го с най-добри чувства и желание да предпазя други момичета.
Нова съм в форума, но в ходенето по мъките... съвсем не  Sad. Много доктори съм посещавала и рядко си позволявам да коментирам с лошо. Мисля, че в случая си заслужаваше.
И пак казвам въпрос на личен избор е къде ще се лекува човек и на кого ще довери здравето си. Не искам да натрапвам мнението си на никого, всеки сам си прави изводите.
Успех на всички!

Разбирам огорчението ти от многото ходене по докторите.
Но то в никой случай не е причина с лека ръка да очерняш някой чрез недостоверно представяне на фактите, само защото нещо в теб те е накарало да го сториш.
Какво се оказа - че доктора всъщност е изпил бирите в кафето, но това ти го спести в мнението си. И след като виждаш, че пие бири в кафето след приключило работно време, трудно ми е да си представя какво те е накарало, може би нещо насила, да се качиш в кабинета му за преглед ?
А след това в темата да представиш част от истината, както и да изложиш лични неща споделени пред теб от лекар. Което аз намирам за крайно неетично.

# 279
Не ми е приятно да пиша вече по тази тема, мисля че и за останалите става досадно. Така че, последно уточнение: след като ми каза, че иска да ме прегледа на УЗ ми каза, че трябва да пия течности /което е така, тъй като УЗ в поликлиниката не е вагинален/. Слязохме заедно към кафенетно, аз да пия вода, а той, както се оказа да пие бира. Не е споменал, че работното му време е изтекло. Нито ме предупреди, че докато си пия водата, той ще пие бира.
За едно си права, трябваше да си тръгна и съжелявам, че не го направих. Може би не ми стигна смелост. Само се обадих на половинката да дойде да ме вземе.
Относно личните неща, мисля че всички тук споделяме лични неща, аз поне не се притеснявам от това. Примера беше за мене фрапантен, затова си позволих да споделя и част от неговата лична история.
И последно: не ме е накарало "нещо в мен" да очерня този "доктор", нито многото ходене по доктори. Написах мнението си тук, за да предпазя и други момичета. Нали за това е тази тема?!?
 Почвам да изпитвам сериозни съмнения относно яростните му "защитнички", но когато имам повече доказателства, ще се обърна към модераторите.

# 280
... Слязохме заедно към кафенетно, аз да пия вода, а той, както се оказа да пие бира ...

Аз това не мога да си го представя, да отида на преглед и да слезем да пием нещо в кафето  Shocked

# 281
я гледай ти - ние тук си пишем преживяванията а някой ходи после да докладва на съответния лекар какво сме си говорили за него.
Направо нямам думи! Ако смята, че неговото мнение е по-меродавно от нашето тогава да си общува само с него и да не ни обяснява на нас че сме субективни и че това не било вярно което ние си мислим!!
Ами една пациентка го е видяла да пие 2 бири пред нея на обед /според мен за изтрезвяване/ , защото аз сутринта в четвъртък говорих с него по телефона и мога да кажа че той не можеше да говори нормално, а после разбрах че и в петък следобед е бил в същото състояние - което прилича вече на тенденция.
Само че нищо лошо не казвам за този доктор - да не си помислите че не професионалист.
Просто всеки сам преценява на кого доверява здравето и живота си и не само своя.

# 282
  • София
... Слязохме заедно към кафенетно, аз да пия вода, а той, както се оказа да пие бира ...

Аз това не мога да си го представя, да отида на преглед и да слезем да пием нещо в кафето  Shocked
Никол, те не са "слезли да пият нещо". Прочети внимателно изречението.  Rolling Eyes

# 283
Никол, те не са "слезли да пият нещо". Прочети внимателно изречението.  Rolling Eyes

Слезли са да пият тя- вода, той- бира  Tired
За мен е неприемливо това като отношение лекар-пациент  Naughty

# 284
И за мен също е неприемливо.

Общи условия

Активация на акаунт