Черен списък - гр.София

• 1 102 884
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 975
  • София
не съм видяла дали има поименен списък на лекарите на едно място или само тук от постовете може да се види, но бих се наела да направя такъв, за да може лесно да погледнеш и да видиш къде не трябва да ходиш ooooh!

Има нещо подобно, ето ТУК , където можеш да напишеш свое лично предложение, съответно с оценка за дадения лекар. Важи за различни градове, не само за София.

# 976
  • София
кали благодаря ти за линка, може би трябва да се сложи на 1ва страница за да го виждат всички Peace дано някой модератор го види Wink

# 977
Д-р Елеонора Цандева работи в 12 та поликлиника груба,корумпирана и безотговорна!

# 978
не знам до колко е уместно да коментирам, но нали все пак е черен списък за лекари така че..
аз не съм мама но често чета вашия форум и съм много благодарна на хората които пишат тъй като е изключително трудно да намериш добър лекар. Личният ми лекар е Д-р Стойчева, Студентска поликлиника. Ама никак не съм доволна. Направления никакви, въпреки че ходя все пак веднъж на три четири месеца, никаква информация за състоянието ми и едни и същи диагнози и рецепти. Стигна се до там че аз да и давам идеи за диагнизи. А това чудовище сестрата която работи при нея (на пръв поглед тъпа блондинка) до сега не съм я виждала да се отнесе с някого човешки. Просто е отвратителна държи се нагло и надменно и си позволява коментари и упреци по адрес на пациентите. Ужасна злобна К**ка. Както и да е. Насочила съм се към друг лекар. Ндявам се най - накрая да си реша проблема.

# 979
Д-р Стамболов - семеен лекар, ж.к. "Обеля 2", поиска да му платя прегледа на детето ми в извънработно време, при положение , че не е осигурил заместник ( или има такъв, но не казва името му , за да може да изнудва хората да му плащат)

Д-р Седлоев, МА, 2-ра хирургия, не знам колко добър хирург е, но определено начина по който започна да ми иска пари след операцията никак не ми хареса

# 980
  • София
Д-р Стамболов - семеен лекар, ж.к. "Обеля 2", поиска да му платя прегледа на детето ми в извънработно време, при положение , че не е осигурил заместник ( или има такъв, но не казва името му , за да може да изнудва хората да му плащат)

Д-р Седлоев, МА, 2-ра хирургия, не знам колко добър хирург е, но определено начина по който започна да ми иска пари след операцията никак не ми хареса
за въпросният д-р Стамболов,не е ли д-р Стефан Стамболов от 30ДКЦ?

# 981
Цитат
за въпросният д-р Стамболов,не е ли д-р Стефан Стамболов от 30ДКЦ?
Същия #2gunfire

# 982
Д-р Елеонора Цандева работи в 12 та поликлиника груба,корумпирана и безотговорна!

Мдам,за нея много е писано...

# 983
Д-р Любомир Иванов - болница "Доверие".
Кошмарен и травмиращ преглед.
Пипа адски грубо, все едно до гърлото си вкара ръката. Насълзиха ми се очите, а не ходя за пръв път на гинеколог.

Потвърждавам това за Любомир Иванов. Даже мога да ви кажа какво знам за него от други гинеколози в същната болница "Доверие". Казаха ми, че той е измамник и мошеник. На мен ми каза, че съм много тясна и матката ми била много малка, което изобщо не е вярно. Взе там някви пари за не знам и аз за какво. Трябваше да ми направи цитонамазка, но нищо такова не се случи, по-точно се направи, че ми прави такава. След което трябваше да излезнат резултати, но познайте дали ги има. Казаха ми, че разправя какви ли не глупости на жените и ги кара да раждат чрез секцио или още по- ужасното (което акълат не ми го побира)- оперира ги без да им има нищо!!!!! Дори ги осъкатява едва ли не. Добре, че ходих само 1 път при него. В "Доверие" постоянно има някакви далавери. Все назначават нови и нови гинеколози. Там ходех и при една друга, на която и забравих името, но тя взимаше пари ей така, нямаше нужда да се регистрирам. Тя ме излекува, но след време разбрах от друга гинеколожка там, че са я уволнили.

Потвърждавам и аз  #Cussing out

"Благодарение" на него съм в момента с тежко възпаление на тръбите

# 984
Крайно време е да се разбие мита за "super"спецялистите -педиатри в Майчин Дом-София!!!Повиарваите ми детенцето ми прекара 3 злочести месеца там,а покрай него и аз,АД!!!Абсолютен АД,имат добро обурудване и мн.кадърна завеждаща отделението Доц.Слънчева и още една Др.Яаръкова(винаги когато съм ги засичала са били до кувьозите и са се занимавали с децата!),но това е ВСИЧКО,бебетата синеят по кувьозите,апаратите пищят НЯМА КОЙ ДА ГИ ПОГЛЕДНЕ!!!А,ако отида да ги търся,отг.е"майче,гледай си твоето или излизай от тук...."
 Да не говорим за хигиена!Хлебарки на килограм,по земята се търкалят употребявани игли,нямам думи!
А имената: Др.Методиева(тя е белязана и от Господ,че нещо"куца"при нея),Доц.ЕМИЛОВА NB!!!(сина ми 3пъти е правил кризи и 3те при нея и почина"изненадващо"разбирасе отново под нейните "вещи"грижи!Пълен ИЗРОД!!!!!!+Др.Шишкова,трябва да не мръднат от ЧЕРНИЯ СПИСЪК!Дано повече жени го преглеждат и допълват,ВАЖНО Е!

Мили майки,следете си много добре биеменноста,сърдечно желая успех на всички,дано никога не ви се налага да ги срещате,но ако се наложи дано да съм ви била от полза!

Ваша:Ира

# 985
ДОЦЕНТ ДОКТОР МАРИЯ УЗУНОВА - специалист невролог + педиатрия /през 2007 г. работеше в МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "ДЕТСКО ЗДРАВЕ"/.

Мили майки, ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ ОТ НЕЯ!!!

Изживях истински кошмар, докато повторим изследванията и консултациите, след поставена от нея тежка диагноза на 3-мес. ми бебе.
За щастие, все още в България има ЛЕКАРИ - ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.

# 986
Д-р Въгленова.
Може би е била добър специалист преди,но в момента не е така.Пенсионирането явно се е отразило зле.Забравя много неща,чака се дълго пред кабинета,много е объркана понякога.Вкарва всяка втора бременна в болница.

# 987
Д-р Въгленова.
Може би е била добър специалист преди,но в момента не е така.Пенсионирането явно се е отразило зле.Забравя много неща,чака се дълго пред кабинета,много е объркана понякога.Вкарва всяка втора бременна в болница.
Ако става въпрос за същата-никога не е била добраPeace
С един бърз поглед ми даде следната диагноза: хламидии, възплаение на яйчника и запушени тръби  ooooh! #Crazy
Впоследствие се оказа, че имам киста, нищо друго  ooooh!

# 988
Ха,явно си права - никога не е била добра.Затова за да се застрахова и прехвърли топката - изпраща всички в болницата.

# 989
що се отнася до др. папукчиев от 25 п-ка недеите да си правите цитонамазка там.  преди 1 год.едва не умрях от страх за растояние от 3 часа. получих резолтат 5 гр. което означава че съм в последна фаза на рака на шиката.незабавно отидох в раковата болница.докторите там веднага ме приеха за последващо иследване откоето излезе че съм абсалютно здрава тоест 2гр.

Общи условия

Активация на акаунт