Черен списък - гр.София

• 1 102 919
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 945
  • София
с всичките си най-искрени чувства слагам МЦ"Светлина""Зора",а защо ли,сега  направих цяла тема,за да не направите моята грешка!

# 946
  • София
В черния списък искам да поставя д-р. Нели Николова - педиатър в 12 ДКЦ в Люлин.  Никога няма направления за специалисти, некомпетентна и арогантна. На всичкото отгоре взима потребителска такса от прегледите на деца. А когато са ти болни и двете деца получаваш бонус - плащаш една такса.

# 947
  • Средната земя
Д-р Демирев от МЦ "Детско здраве" !!!
Днес заведох малката при него-кардиолог е. Държа се отвратително! Малката се разплака, все пак слагаме я да ляга на непознато място, мажат я със студен гел, нормално е! Въпросния се развика да сме й се скарали да спре или да я обличме и да си ходим  Shocked Даже излезе от кабинета, докато сме я успокояли. Та тя е на 2 години какво иска, тя се уплаши повече от самия него! Отвратителен! Не водете децата си при него!

# 948
Д-р Любомир Иванов - болница "Доверие".
Кошмарен и травмиращ преглед.
Пипа адски грубо, все едно до гърлото си вкара ръката. Насълзиха ми се очите, а не ходя за пръв път на гинеколог.

Потвърждавам това за Любомир Иванов. Даже мога да ви кажа какво знам за него от други гинеколози в същната болница "Доверие". Казаха ми, че той е измамник и мошеник. На мен ми каза, че съм много тясна и матката ми била много малка, което изобщо не е вярно. Взе там някви пари за не знам и аз за какво. Трябваше да ми направи цитонамазка, но нищо такова не се случи, по-точно се направи, че ми прави такава. След което трябваше да излезнат резултати, но познайте дали ги има. Казаха ми, че разправя какви ли не глупости на жените и ги кара да раждат чрез секцио или още по- ужасното (което акълат не ми го побира)- оперира ги без да им има нищо!!!!! Дори ги осъкатява едва ли не. Добре, че ходих само 1 път при него. В "Доверие" постоянно има някакви далавери. Все назначават нови и нови гинеколози. Там ходех и при една друга, на която и забравих името, но тя взимаше пари ей така, нямаше нужда да се регистрирам. Тя ме излекува, но след време разбрах от друга гинеколожка там, че са я уволнили.

# 949
д-р Попов  "Шейново" - абсолютен некадърник, зъл отвратителен човек

# 950
  • София
д-р Надежда Иванова- поликлиника младост.
Подкрепям абсолютно - по Коледа ситния се разболя - предписа му антибиотик по телефона, без да го преслуша дори, защото съм била бременна и трябвало да ме пази. Хубаво, ама на 4-я ден от пиенето на антибиотика той продължаваше да поддържа 38 градуса - обаждам й се, а тя ми вика, ами щом мислите, че това е проблем, доведете го след нова година, при положение, че имаше 2 или 3 работни дни между Коледа и Нова година.
Освен това за всеки преглед на детето взимаше потребителска такса и се опита да убеди мъж ми, че трябва да си прехвърля ЖК при нея. Смених я точно в тези 2 работни дни между празниците.

# 951
д-р Попов  "Шейново" - абсолютен некадърник, зъл отвратителен човек

Абсолютно съм съгласна. Лежах дълго време в Щейново преди да родя и по-груб и лош човек и лекар не съм срещала. Отвратителен е малко да се каже.

# 952
Здравейте! Не зная дали му е мястото да пиша точно тук, но просто искам да изкажа мнение, с което да изразя своето разочарование. Още от малка имам проблеми с ушите (в следствие на некадърно третиране и лечение) и като резултат ми е останала перфорация на тъпанчето. Преди две години отидох за преглед в ИСУЛ, при д-р Райнов (който е най-милият и откликващ доктор, на който съм попадала). Той ме прати за операция при д-р Тодоров (младия), който обаче ме оперира 2 пъти и все неуспешно. Предложи ми 3та операция, но все пак не съм мазохист и реших да посетя и някой друг специалист за мнение. Отидох в Токуда с надеждата, че след като УЖ имат добри специалисти и апаратура, ще мога да получа по-ясна  и точна информация за моето състояние. Първо стъпвайки там, стана цяло събити за това, че съм с направление. След това се оказа, че работното време на докторката (чието име така и не разбрах) изтича, но все пак тя се съгласи да ме прегледа (което според мен предполага нужното внимание). Погледна ми ухото (дори нямаше Микроскоп), гърлото и носа и ми каза, че трябва да си направя снимка на синусите (тъй като имам съмнение и за синузит), която трябва да си платя задължително там, и да отида пак, като обезателно това да стае преди 4ч, тъй като тя вече била направила жест да ме приеме (докато в ИСУЛ лекарите стоят до 8 или докато има хора и не правят фасони). Не ми каза нищо друго (което аз асоциирам с некомпетентност). Опитах се да получа повече информация за алтернативо лечение на моето ухо (което не изисква наличието на снимка на синусите), при което тя буквално ме изгони, видно изнервена от това, че й задавам въпроси. Дори не ми даде амбулаторен лист за направлението (което по принцип е длъжна да направи). Сами преценете до колко е отзивчива и най-вече кемпетентна! По-добро отношение получих дори от провинциалния доктор в Ловеч. Така че, за нищо на света не бих ви препоръчала Токуда за УНГ!!! Защото в кабинета за прегледи е така или иначе само тази жена, която не бих нарекла лекар!

# 953
  • София
springflower, много неприятности си имала  Sad ! Не разбрах, обаче, дали си се справила с проблема си.
Ако не си, моят искрен съвет е, отново да потърсиш д-р Райнов в ИСУЛ - няма такъв съвестен и чудесен лекар като него, ти сама си се убедила. А ако се налага нова операция (дано не  Praynig ! ), попитай го каква е възможността той самият да те оперира, наистина е много добър специалист!
Стискам ти палци всичко да се оправи  Hug  bouquet !

# 954
Включвам в списъка и д-р Росица Колева от " Токуда"!
Изключително некадърна и жестока, язък и за дипломата! Според нея отдавна " хидропичното мехурче", което " видя"
на ехографа трябваше да го няма, а пък за щастие  то и в момента ме рита!
Че и с пренатална диагностика иска да се занимава! Срамота!

# 955
Искам да сложа с две ръце в ЧЕРНИЯ СПИСЪК Д-р Костадинка Атанасова Пенджакова от МЦ" Детско здраве"заведох 10-месечното си бебе при нея с висока темп., тя реши-гнойна ангина, което в последствие се оказа грешка и назначи ударна доза доста гаден антибиотик, резултат - жесток обрив. Отивам при нея - тя решава че това е 90 % шарка, почти невъзможно да било от антибиотика.Следващия ден положението се влошава и аз бързо отивам в токсиколотия в Пирогов, където веднага го слагат на системи  Twisted Evil там много се чудиха кой нескопосан лекар е решил , че детето има гнойна ангина и веднага на ударен антибиотик,нищо му нямало.Какво преживях и аз , и малкия...сигурно се досещате  Cry

# 956
Искам да добавя в Черния списък д-р Бояджиева от МЦ''Полимед''.Наложи ми се да заведа дъщеря ми там ,защото беше Събота вечерта с  висока температура и разтройство/възраст 5 и половина месеца/ .Прегледа и само гърлото и нищо друго.Каза ,че било нещо чревно и мала грип.Изписа и аналгин течен/7 капки два пъти дневно/ и нещо като антибиотик но не точно .След като и дадох аналгина се обрина цялата по лицето/получи някаква реакции.Чак сега вече разбирам ,че не се дава аналгин.НО ЗАЩО ДОКТОР МИ ИЗПИСВА АНАЛГИН.Към кого мога да се обърна да се оплача.Мисля че докторите трябва да знаят какви могат да бъдат реакциите при малки бебета.Дъщеря ми досега не е боледувала.И може би се оказва че е зъбче а и изписа толкова лекарства от които само се влоши.Бяхме изтръпнали с мъжа.Той иска да ходи да се разправя,но аз не знам дали е редно.По скоро ме интересува какъв е редът за оплакване за да мога да се оплача.Ако някой може да ми помогне ще съм благодарна.Благодаря.

# 957
  • София
В списъка заслужава да попадне и д-р Герасимов - Началник Неврологично отделение в Окръжна болница. Докторът е професор или доцент, но само самочувствието му е голямо, а резултати при нас никакви след 4 месечно лечение на съпруга ми, който се оплакваше от изтръпване и парене в едната половина от главата. Докторът му беше казал, че "ако ние не те оправим, няма кой друг да те оправи...." и в продължение на 4 месеца си плащахме на частно по 30 лв. за преглед и всеки път го пробваше с различни лекарства, като последния път даже мъжът ми така се зашемети, че спря да ги пие. После докторът ни предложи да го вкара в болницата, за да му се направят допълнителни изследвания и да се консултира с колегите си за диагнозата. След 5 дни лечение без поставена диагноза нямаше никаква промяна в състоянието на съпруга ми. Изписаха го на шестия ден като му обясниха, че ЗК не покривала повече лечението му. Съпругът ми не беше много очарован, че го изписват, защото им обясни, че няма никакъв резултат от лечението, а и какво е това лечение, което спира щом свършат парите по пътеката и после си ходи, а дали се те оправили или не на кой му дреме. Докторът му обясни, че това е живота. Хора не се лъжете да ходите при него и да си давате парите. Човекът е супер разсеян и е с доста отнесен поглед. В отделението цари неописуем хаос и все едно персоналът е спуснат от небето и за първи път идва на работа и се чуди откъде да започне и как да се систематизира действията. Това говори и за способността му да го ръководи, нали? Просто сме супер разочаровани и потресени от отношението в болницата. С този манталитет на работа, колкото и пари да получават докторите, а и колкото и да си прибират под масата, едва ли ще го изкоренят и ще се научат да работят.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 15:29 от nelipehlivanova

# 958
  • София
В списъка заслужава да попадне и д-р Герасимов - Началник Неврологично отделение в Окръжна болница. Докторът е професор или доцент, но само самочувствието му е голямо, а резултати при нас никакви след 4 месечно лечение на съпруга ми, който се оплакваще от изтръпване и парене в едната половина от главата. Докторът му беше казал, че "ако ние не те оправим, няма кой друг да те оправи...." и в продължение на 4 месеца си плащахме на частно по 30 лв. за преглед и всеки път го пробваше с различни лекарства, като последния път даже така се зашемети, че спря да ги пие. После ни предложи да го вкара в болницата, за да му се направят допълнителни изследвания и да се консултира с колегите си за диагнозата. След 5 дни лечение без поставена диагноза нямаше никаква промяна в състоянието на съпруга ми. Изписаха го на шестия ден като му обясниха, че ЗК не покривала повече лечението му. Съпругът ми не беше много очарован, че го изписват, защото им обясни, че няма никакъв резултат, но човекът му обясни, че това е живота. Хора не се лъжете да ходите при него и да си давате парите. Човекът е супер разсеян и с доста отнесен поглед. В отделението цари неописуем хаос и все едно персоналът е спуснат от небето и за първи път идва на работа и се чуди откъде да започне и как да се систематизира действията. Просто сме супер разочаровани и потресени от отношението в болницата. С този манталитет на работа, колкото и пари да получават, едва ли ще го изкоренят и ще се научат да работят.

От години наред е обществена тайна,че доц.Герасимов е един от най-корумпираните в лекарската гилдия,преди няколко години го отсраниха от Мед.академия,именно заради..."допълнителното заплащане"
Много съжалявам за това,което ти се е случило,а и не само,всеки ден попадам поне на един коментар за"корумпирани лекари"....хм Thinkingкоето може да даде повод за нова тема....

# 959
Искам да сложа с две ръце в ЧЕРНИЯ СПИСЪК Д-р Костадинка Атанасова Пенджакова от МЦ" Детско здраве"заведох 10-месечното си бебе при нея с висока темп., тя реши-гнойна ангина, което в последствие се оказа грешка и назначи ударна доза доста гаден антибиотик, резултат - жесток обрив. Отивам при нея - тя решава че това е 90 % шарка, почти невъзможно да било от антибиотика.Следващия ден положението се влошава и аз бързо отивам в токсиколотия в Пирогов, където веднага го слагат на системи  Twisted Evil там много се чудиха кой нескопосан лекар е решил , че детето има гнойна ангина и веднага на ударен антибиотик,нищо му нямало.Какво преживях и аз , и малкия...сигурно се досещате  Cry
Oх настръхвам от некадърни доктори......
Хубаво е, че вече сте добре.

Общи условия

Активация на акаунт