Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 512
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте НЕЗАБРАВИМА банда!   bouquet

Наминавам само да ви нагледам, ненагледни мои, че нещо са ме подгонили анжгажименти ! Уфф, няма спокойствие, начи!  ooooh!

А сега да се изкажа и аз, барабар с Петко /Харун/ - та значи, тоя фрагмент води убедително класацията на психо-крими-трилър филма, дето сме го загледали за уж романтичен! А, дано Еда погрешка уцели сценаристите барабар с режисьорчето и продуцентите, та да се свършат наште мъки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Трети /втори/ сезон щели да ми правят. Я да спираме да гласуваме, та да се срине тоя пусти рейтинг, та да върнат филма в нормалните му измерения, да вземат да ги събират най-после Еда и Харун, та и ние да се куртулисаме! Аман, бе джанъм! Ай, сиктир вече!  #Cussing out

# 556
# 557
# 558
# 559
  • София
Нали ме нямаше известно време, та сега чак се наложи да гласувам в анкетата!

Ей това се казва късмет, да гласувам, когато вече съм изгледала фрагменчето! как няма да позная отговора!  hahaha hahaha hahaha

# 560
# 561
# 562
  • София
bghelp, хубово си пускаше готини снимчици на Серханчо / ей, тая със синята ризка беше супер/ , какво сега и ти ги слагаш тия кахърни снимки! В сряда ще му се нагледаме достатъчно. hahaha

# 563
# 564

стих на100%

Изтегли от тук в Word

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 14:41 от Guffi

# 565
bghelp, хубово си пускаше готини снимчици на Серханчо / ей, тая със синята ризка беше супер/ , какво сега и ти ги слагаш тия кахърни снимки! В сряда ще му се нагледаме достатъчно. hahaha

Наистина тази със синята риза е върха. Но ме помолиха на лични да им пусна снимки и аз изпълних само едно желание.

# 566
.................
 .................

Гуфи, намаш гршка.

# 567
Guffi прекрасно е . javascript:void(0);

# 568
Прекланям се пред поетите във форума! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Невероятни сте!!!

# 569
Ааа това з аначалото и в края (което разбрахме е под въпрос колко е в края и колко в средата) много ми хареса с Трабас все една и съща приказка си разказвате в тая риза значи.

Общи условия

Активация на акаунт