Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 520
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте и от мен .От много отдавна не съм писала във този форум но ви следя с голям интерес и чета всичко написано.За фрагментите ,много страшен стана този филм направо ужасно се чувствам като го гледам много ми се иска да започнат вече да стават  неща .Тези възли и интриги да започнат да се раз връзват . Сигурно  след последните няколко епизода малко се обезверих за щастлив финал , но аз съм голям оптимист затова вярвам че всичко ще се нареди и дано сега в сряда да е последната гадна серия. Искам да благодаря на всички момичета за труда който полагат и времето което отделят за да ни правят съпричастни към любимия сери ял.Надявам се да няма вече конфликти и да гледаме по от високо на нещата, да се забавляваме повече.

Чул те Господ! Дано не се наложи само най-последния сезон толкова от високо да го гледаме, че чак на ухо да подсказваме на този, който решава всичко. Нямам превид сценаристите.

# 541
И това не е намек. И аз май като Тарабас ще почна предимно в рима да се изразявам:

В началото….и в края

В началото бе локва, дъжд и кал
И пъстра рокля цяла на парцал
Загрижен мъж, момиче побесняло
Сърце голямо в мокрото й тяло
.............
Преследване, гробове и стрелби
Трагедия нова, пречупени съдби
Но стига вече, това не ще понесем
Не го заслужават Серхан и Йозлем
[/quote]

Бганьо , видя ли ,че в рима е по-лесно , пък и мисля по- лесно се разбира. Знаех си, че няма да ме оставиш сама в усмирителната риза БРАВО !
Все едно гледах филма отново. Чудя се дали да не поставя някои въпроси на сценаристите?

# 542
Петко,  браво много си добър.

Тарабас,къде изчезна по едно време.

# 543
Стана много тихо. Няма ги основните играчи и ето резултата. няма смях,няма коментерии.
[/quote]

Ами аз цял ден следя от балкона.Чакам някой коментар някоя снимчица.Очаквам да се включите пак и да продължим с веселото настроение.Защото много ми липсвате в този мрачен ден.Както и преди съм казвала за себе си тук открих много интелигентни хора с чувство за хумор и много много ми липсвате.

# 544
Стана много тихо. Няма ги основните играчи и ето резултата. няма смях,няма коментерии.

Ами аз цял ден следя от балкона.Чакам някой коментар някоя снимчица.Очаквам да се включите пак и да продължим с веселото настроение.Защото много ми липсвате в този мрачен ден.Както и преди съм казвала за себе си тук открих много интелигентни хора с чувство за хумор и много много ми липсвате.
[/quote]
И аз в началото само ви четях и много се забавлявах !
Макар , че нямам тази дарба като някои от вас ми се иска да продалжите??

# 545
Вина за това имат и сценаристите на филма. С тези техни психотрилъри във фрагментите им направо ни отчайват.Искаме пак да покажат малко романтика  та и ние да се въодушевим отново. А от мрачни по мрачни прогнози за филма дават.Ако за тях това е романтика......

# 546
Досега и аз Ви четях, но трябва да тръгвам за работа.
Поствам Ви една много нежна песен

http://vbox7.com/play:fa99c717

И предлагам на сценаристите, ако са се изчерпали с идеи за развитието на сериала
да започнат с сряда вечер вместо филма да дават  тенис уроци на живо със Сархан Яваш и Йзлем
може и с зрителите  с SMS -и  хем ще запазят рейтига, хем ще е забавно и няма да има повече сълзи.

# 547
Добро утро. Присъединявам се към Тарабас с поздравления към рожденика. Нямам още подарък за него, но по-късно и това може да стане. Засега написах долните стихчета, надявайки се никого да не разсърдя рано сутринта. Предлагам да го приемем с малко замисляне и много смях. Ако не се получи, здраве и живот да е.

Разочарование

Ами кофти щом такива чувства почнахме да подбуждаме в нашите писари вече

# 548
А най-странното в цялата работа е, че май мразим много повече Мелда, макар тя да не престъпвала границата на закона досега. А Бату също го ненавиждаме, но някак си го приемаме като някакъв злодей по призвание, който си върши професионално работата и само се молим да сбърка някъде или да не му се получи. Интересно ако има анкета кой повече мразим Мелда,  Бату или Бурак, какви ще са резултатите?
ей сега ще я сложа в другата тема тая анкета

# 549
# 550
И това не е намек. И аз май като Тарабас ще почна предимно в рима да се изразявам:

В началото….и в края

В началото бе локва, дъжд и кал
И пъстра рокля цяла на парцал
Загрижен мъж, момиче побесняло
Сърце голямо в мокрото й тяло
.............
Преследване, гробове и стрелби
Трагедия нова, пречупени съдби
Но стига вече, това не ще понесем
Не го заслужават Серхан и Йозлем

Бганьо , видя ли ,че в рима е по-лесно , пък и мисля по- лесно се разбира. Знаех си, че няма да ме оставиш сама в усмирителната риза БРАВО !
Все едно гледах филма отново. Чудя се дали да не поставя някои въпроси на сценаристите?

[/quote]
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet голям талант си, аплодисменти и адмирации  bouquet  bouquet  bouquet

# 551
БРАВО ДОРЕ ,ЧЕ СИ ТИ bghelp

# 552
ОК, разбрах! Оттеглям се преди да съм обидила още някой без да искам, че явно положението е доста изнервено. Мисля, че досега съм доказала, че съм изключително толерантна, въпреки, че и аз често съм получавала обидни намеци! Както и да е, айде, хубав ден!
КОМЕТКЕ КЪДЕ И ТИ ТРЪГНА ААААА
НИКОЙ НИщО НЕ РАЗБИРА СПОРЕД МЕНЕ ТУКА Simple Smile
ВЗИМАТЕ НЕщАТА НА ЛИчНА ОСНОВА И ЗАТОВА ТАКА СЕ И ЧУВСТВАТЕ.
НИЕ СИ ТЕ ИСКАМЕ ТУКА КОМЕТКЕ И ТАКАВА КАКВАТО СИ СИ ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ КАКВО щЕ КАЖЕЛ И ПРОЧИЕ СЪщОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДРУГИТЕ

bouquet  bouquet

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт