Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 502
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • И тук,и там
добро утро и от мен. аз пак да се върна малко към прословутия фрагмент.С риск пак да се повторя ще кажа, че когато Харун накрая влиза в къщата, Еда е облечена в черно и държи пистолет, след, което тя стреля, но е с бели ръкави. Това означава, че двата момента не следват един след друг. И още нещо, като гледам физиономията на Еда, когато стреля, на лицето и е изписана ярост, затова не мисля, че се прецелва в Харун.

и аз забелязах същото - не са свързани двата момента, лек работен ден на всички
Да,прави сте.И аз го забелязах. Hug Hug Hug

# 571
Serhan Yavaş ново интервю и снимки

# 572
Здравейте и от мен!!
Прегледах по "диагонал"постовете ,които съм пропуснала.
Не видях да е поместен линк за 40 еп.част 6 със субтитри,затова го помествам!

http://vbox7.com/play:f1b94c46

# 573
  • София
bghelp, хубово си пускаше готини снимчици на Серханчо / ей, тая със синята ризка беше супер/ , какво сега и ти ги слагаш тия кахърни снимки! В сряда ще му се нагледаме достатъчно. hahaha

Наистина тази със синята риза е върха. Но ме помолиха на лични да им пусна снимки и аз изпълних само едно желание.

Имах предвид да са весели и готини, а не тъжни снимки, ама разбирам, че те напоследък няма от къде да се намерят романтични!  Joy Joy Joy

# 574
Alwy, welcome aboard.

# 575
  • София
Ей няма такъв талантлив форум!
Прекрасни стихове - Тарабас, Петко, Ади -  smile3501
..и с такъв експерт по оформлението като Guffi!  smile3525

Браво на всички! Страхотни сте!  newsm51 newsm51 newsm51

# 576
Alwy, thanks for the information.

# 577
добро утро и от мен. аз пак да се върна малко към прословутия фрагмент.С риск пак да се повторя ще кажа, че когато Харун накрая влиза в къщата, Еда е облечена в черно и държи пистолет, след, което тя стреля, но е с бели ръкави. Това означава, че двата момента не следват един след друг. И още нещо, като гледам физиономията на Еда, когато стреля, на лицето и е изписана ярост, затова не мисля, че се прецелва в Харун.

и аз забелязах същото - не са свързани двата момента, лек работен ден на всички
Да,прави сте.И аз го забелязах. Hug Hug Hug
Да това съвсем обърква последователността на моментите във серията

# 578
 hahaha hahaha
По скоро за снимките да и благодарим щото за информацията ясно че нищо не ни говори  hahaha

# 579
Ей няма такъв талантлив форум!
Прекрасни стихове - Тарабас, Петко, Ади -  smile3501
..и с такъв експерт по оформлението като Guffi!  smile3525

Браво на всички! Страхотни сте!  newsm51 newsm51 newsm51

Чакам да се включиш и ти със стих. За днес ще ти сложа една черна точка.

Нещо лошия фрагмент, който показаха взе да влияе и на настроението на всички в форума. Вече се чудя, какво да мисля явно това ще е основен епизод, т. к. пуснаха щели 3 фрагмана, кой от кой по-объркващ.

# 580
Здравейте и от мен!!

bouquetБлагодаря!

# 581
Предваричтелно съм много разочарована от предстоящата серия. В случая като едни песимист мога да кажа че по-лошо няма на къде, но нашите сценаристи -оптимисти биха казали- може, може
От 31 епизод ,като е тръгнало назад и надолу,та чак до 41серия,която явно ще е дъното.
После започват от 42-ра до 52-ра серия бавно и полека към щастливия финал!
Не се отчайвайте!Може в някоя от следващите сряди, Едичка да хвърли една срамежлива целувка на Харунчо ,че е намерил нейната дъщеричка ,или по скоро като извинение ,че е щяла да го гръмне като куче/при това бездомно/
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Меги, няма да ми се обидиш, но аз наистина мисля като теб. Досега като чета твоите мнения, си мисля, че ми четеш мислите, толкова много приличат на моите. Аз също смятам, че от 42 серия ще започне положителна развръзка, а 41 е кулминацията!
Не само ,че няма да се обидя ,а дори много се радвам!!
И още повече ще се радвам ,ако се окаже ,че прогнозите ни са верни!
Досега 90% са били истина ,дано и занапред да е така!

Последно прочетох пак нещо за "ръкавите" на Еда ,кога били черни ,кога бели.
Опитах се да си пусна фрагмента,но нещо не ми отваря ,затова довечера като се прибера в къщи пак ще пробвам.Тогава ,ще коментирам ,но снощи бях на мнение ,че стреля по Харун и така свършва епизода!

# 582
  • София
.....
Чакам да се включиш и ти със стих. За днес ще ти сложа една черна точка.

Нещо лошия фрагмент, който показаха взе да влияе и на настроението на всички в форума. Вече се чудя, какво да мисля явно това ще е основен епизод, т. к. пуснаха щели 3 фрагмана, кой от кой по-объркващ.

Права си, че последните епизоди взеха да ни се отразяват и на нас! В тая връзка и мойта муза се е скътала някъде  newsm43 и не мога да я намеря! Ама не бързай да ми пишеш черни точки, щото нали се мъча да съм ти асистент по оформлението, а то и това си е ангажимент.

P.S. Виж си мейла, когато имаш време!  Hug

# 583
аз чета превода на фргмента и Бату казва на еда: АКо искаш да прегърнеш бебто ще трябва да го убиеш --- ама кого трябва д аубива товахич не го разбирам сигурно ше е загадка до утре вечер

# 584
  • София
Здравейте и от мен!!

Така и не разбрахме / поне аз/ кой прави преводите? Ако е някой от нашия форум може би щяхме да знаем! Любопитна съм, защото това е доста трудоемко, а не знаем дори на кого да благодарим!

Общи условия

Активация на акаунт