Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 457
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • София
hahaha hahaha
Мила Бобо изморена съм за стихчета

ама ето едно

уморих се аз да чакам
да взема ли пък да си лягам
Имаме си тука доста хора
и харун от балкона ни чете на воля
ади х-то го забеляза
а пък бобо го отряза
искаха да го вербуват
и за по дълго д аму се любуват
 hahaha hahaha

Ето това е професионалиста! Какви са тия глезотии, имам муза - пиша, нямам - не пиша! Истинския поет няма нужда от муза, той винаги е готов да даде всичко от себе си и да пише на сън да го бутнеш.
Относно произведението следва да отбележа, че у автора се забелязва лека умора от дългия творчески ден и лек упрек към четящите го - с други думи, седите си вие на балкона, лесно ви е, а мене автора питате ли ме как с пот на челото редя стих след стих. Това раздразнение обаче не дава право на автора да изопачава фактите, дори и за да си докара нужната рима. В интерес на истината следва да се отбележи, че критика / тоест аз/ не съм си и помислила да отрязвам Харунчо, даже дето се вика мога да допринеса за поправка в стиха, като реда " а пък бобо го отряза", може да бъде заменен с " а пък бобо отбеляза" !
Благодаря за вниманието!  bowuu

# 736
  • София
днеска много писахме
и кого ли неорисахме
но една си все остава
мелдата не се дава
все за нея зло спрягаме
да я съдим се напрягаме

ехх мале мале няма смисъл днеска съм се смахнала тотално

Е немаш умора, начи! Човек да не ти предложи нещо! Това ще знаеш много си е добро! Предлагам ти да пускаш темата и да си лягаш, а утре това последното си го продължи, щото е готино и ще си стане супер!   bouquet

# 737
Момичета невероятни сте .Има една поговорка от девет кладенеца вода вадите.Никой и с нищо неможе да спре ентусиазма ви .Браво.Какво ще правя ако няма такива хора като вас .С всеки изминал  ден все повече се убеждавам ,че немога да понеса да  ви няма.Вие сте рай за душата ми.
Благодаря от сърце на всички преводачи за положения им труд с което ни доставят това огромно удоволствие на всички поети и на всички съфорумци за разтоварващите  мигове изживявани и преживявани с вас и се надявам това да не свършва никога.  

Присъединявам се с поздрав за вас в този късен час с един уникално емоционален клип.
Даи боже всекиму такава силна любов!
http://vbox7.com/play:bee5359f

# 738
Много искам след утрешната серия в този сериял да се върне романтиката . Омръзна ми след всяка серия да се надявам какво ли още лошо ще се случи.Крайно време е след 11 серий да дадат нещо малко по смислено.От 30 серия до сега само раздели и лошотий.Как при всички тези неща човек да остане оптимист за добър финал. Много ми хареса фразата на един отучастниците в  Биг Брадър съвсем случайно я чух а тя е "Нека любавта спаси света"

# 739
 hahaha hahaha hahaha БОбо все ме разсмиваш значи приема се изменението разбира се неми дойде друго но това определено с отбелязването е така ще се поправя.  Hug Hug  bouquet  bouquet

ама какво друго ми остава освен да ви пусна новата тема

Там има един пост който гласи "да не пишете", който не мога вече да изтрия а имах такова намерение затова предварително се извинявам разбира се.

НОВА ТЕМА НОВ КЪСМЕТ

# 740
Присъединявам се с поздрав за вас в този късен час с един уникално емоционален клип.
[/quote]

Благодаря.

# 741
вече се питам, дали мога без "незабравима"?,
или без форума, дето всички си ни има
и напоследък не гледам филма постоянно
а се опитвам да пиша във форума незабавно
май от много сълзи, мъка и нечовешко отношение
филма започва да ми губи значение
във форума се забавлявам с вас нощ и ден
и така денят ми по добре е подреден

# 742
Много добре казано браво

# 743
  • София
Момичета невероятни сте .Има една поговорка от девет кладенеца вода вадите.Никой и с нищо неможе да спре ентусиазма ви .Браво.Какво ще правя ако няма такива хора като вас .С всеки изминал  ден все повече се убеждавам ,че немога да понеса да  ви няма.Вие сте рай за душата ми.
Благодаря от сърце на всички преводачи за положения им труд с което ни доставят това огромно удоволствие на всички поети и на всички съфорумци за разтоварващите  мигове изживявани и преживявани с вас и се надявам това да не свършва никога.  

Искрено благодаря за поздрава! Разчувствах се и от кадрите и от песента! Страхотно!   bouquet

# 744
  • София

Ставаш все по-добра! Браво! Под това бих се подписала!  smile3501 smile3501 smile3501

# 745

Общи условия

Активация на акаунт