Плодове и чай с мед - 38 част

• 33 710
  • 762
  •   1
Отговори
# 15
Азалия, на мен днес ми е 8 ден, от миналия понеделник плодувам  Wink.
А иначе книгата съм я чела няколко пъти. Някои глави ги знам направи наизуст и каква файда  Joy. Майка ми я има още откакто е излезнала на пазара и я взех от нея. В последствие (преди 3-4 години) я дадох на една бивша колежка, с която вече не се виждаме често и... С една дума сега ми е неудобно да си я поискам, а и тя не се сеща да я върне. Не че е кой знае колко пари, преди време я гледах в книжарницата до нас и беше 6 лв.(сега може и повече да е), но така и не съм се наканила да я купя отново.
Доли, това със студа е нормално, не се притеснявай . На повечето момичета им е студено, а и в книгата пише май .
Ти също си 8 ден, нали? Вървим заедно .

Абе и аз се чудя къде изчезнаха другите момичета  newsm78. Дано се включат повечко плодоранки, че така май е по-лесно.

# 16
Pelagia заедно сме в борбата ! Joy Ще ги пребориме тия пусти килограми  Mr. Green

# 17
Доли Пебълс    Hug само така и после ще ни е едно лекичко и готиноооооооо  smile3535
И на мене ми е студено,не ме тресе,но определено ми е студено.Ама си мислех,че  е от времето и днес е по хладно.Сега се сещам,че и други плодоранки писаха,че им е студено,така че считай,че е нормално.Мен при първото плодуване на 4 ден ужасно ме боля главата,знам,че и това е нормално.Днес 5 ден  още не ме е боляла,не че искам де  Rolling Eyes
Pelagia значи малко съм в грешка CrazyКнигата  преди малко си я дръпнах,ама нещо не ми е гот да я чета така,друго си е да ми шумят страничките.Ще си я потърся още утре в книжарниците.И в интернет се предлага и сега има намаление от 9 лв на 7.65 лв.
Къде са другите плодчета днеска май само ние си пишем. Grinning
Отивам да сефтосам упражнинията на Синди,че все им се каня ама  все не им идва реда. jump Момичета да ви питам вие правите ли някакви упражниния,каква е физическата ви активност?

# 18
  • Пловдив
Вчера изядох две ябълки и два банана. И днес кантарът каза 59,5 . Sick Бананите в никакъв случай не минават за големи.
След цяла сутрин чудене реших да минавам на друг тип диетуване. Ама още не знам на какъв. След второто си раждане ядях предимно протеини и сравнително бързо заслабнах.
Обаче като се появят черешите и ягодите пак ще направя 10 дни на плод.  Hug

# 19
Иланг, не се отказвай де  Praynig. Нормално е да има задържане или леко покачване. Кой ден ти е днес? Имаш малко за сваляне и за това се получава така. Освен това май не е добре веднага да преминеш на друга диета,захрани се поне. Между другото имам приятелка, която преди време плодува, и по време на самото плодуване не свали почти нищо, но при захранването - да, и то много.
Е, не, Азалия, още съвпадения. Аз също съм изтеглила упражненията на Синди от няколко дни, но с това малкото зверче вкъщи, все не успявам да започна. За сега не спортувам, само разходки с бебока  Joy. Но в скоро време ще подхвана Синди и аз. А за книгата на Лидия, аз съм я гледала преди бая време значи, беше 6 лв. Но ще си я взема пак де  Peace

# 20
Привет плодорани  Hug
От утре обещавам тържествено пред вас ще започна на плодове  Flutter днес си бях взела две ябълки ...но оказа се че има повод в офиса и пак с гръм и трясък се провали старта  Embarassed

Ако ме приемете с радост ще ви стана посестрима с 30 кила излишни дано ги преборим успешно с плод и инат разбира се  Mr. Green

Много минусчета ви желая   bouquet

# 21
Нина, чакаме те в отбора   bouquet

# 22
  • La casa de Mickey Mouse
Иланг не се отказвай, аз последните дни свалих най много и ако решиш да се откажеш то захрани добре и после мини на друг режим иначе рискуваш да си нарушиш метаболизма
добре дошли на новите плодчета
чета ви аз и съм тук, но тихичко си подсмърчам в ъгъла, едно заради показанията на кантарев, хем знам че е нормално хем ми е криво, но от друга страна съм с чиста съвест, не съм прегрешила с нищо, просто корема като не е празен и килограмите се качват
а и този вулкан ми разваля настроението

# 23
Отново съм аз,днес много пиша.
Преди малко започнах да приготвям една много вкусна и любима моя супичка.Аромата,ужасно ме  изкуши и с бясна скорост ометох един банан Crazy.Цопнах се отново във форума за да се отдалеча от кухнята ,ох и тази супичкааааааа.Ама няма да се проваля за една нищо и никаква си супа NaughtyТвърдо съм решила да стигна до края.
Сега  започвам вас да хокам
иланг - иланг миличка,само като ти гледам килограмите,ах мечти.За нищо на света не се отказвай и не се нахвърляй како обезумяла на масата.Ужасно бързо ще си върнеш изгубените кг.че и отгоре даже от опит ти го казвам.Ако все пак си режила да прекъснеш плодуването се захрани как трябва.Напълно подкрепям Mini Mouse тя се справя много добре и  ми е пример.Може би сега си в застой,но рано или късно ако си хапваш плодчета ще видиш и минусчето.Pelagia е права сваляш по бавно,защото имаш малко за сваляне,имаи търпение.
Сестричке,аз следобяд малко поспортувах със Сидни,голяма чест Laughing,утре пак.Ти кога започваш?
нина2020 добре дошла при нас  Hugи аз имам само някакви си 30 кг.голяма работа ще ги стопим нали пиши редовно и когато ти стане трудно да удържиш апетита си прави като мен,отваряш форума и започваш до четеш.Трудно е много е трудно,но както ти казваш с инат и плод ще се преборим с излишните кила. newsm10
Копнах едно страхотно и мотивиращо  стихотворение от друга тема

Ни щъ ни ляб, ни пасти, ни кифтета
от странна лудост съм обзета,
паласки вред стърчат трагично,
Мъжо ме гледа все критично.

Затуй пудкрепа вий ми дайти,
проблем страхотен е шъ знайти.
Аслъ на всичко съм готова,
да стана Ана Курникова.

Невъзможен глад от днес мъ гони,
ни влизам в никви панталони.
Реших!...Шъ хвърля мазната мекица.
Шъ ставам първа убавица!

/ Triniti /

Това стихотворение напълно ме припокрива,браво на авторката.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 19:03 от azalia28

# 24
Сиси, не мой така , кака.
Аз съм пример за бавно сваляне, даже никакво, поради липса на много в излишък.Тук ме бяха попитали даже-като нямам толкова много-що се зоря.Ми да ти кажа, че  да, на кила може да не свалям, ма е достатъчно да са ми комфортни дрехите, ако са почнали да ми теснеят.Корема се поприбирва, не излизат паласки и т.н.Дори без да има реално свалени килограми.
Казвам ти-ако ядеш сега-ще върнеш за два дена всичко, и за кво беше зора?
Захрани, поне 3-4 дена захрани, па после почини, па после се мятай на друг режим.Ако се целиш в Дюкан-ок, ама и там, ако са ти малко килата-бавно става.Правилото е-много в излишък-бързо падат първите, а последните са супер трудни.
Послушай ме-захрани.Няма да имаш реални свалени кила, но поне няма да докараш отгоре.
Кажи ми за масажа с кафе, обаче, много моля.Знаех го с утайка-втриване и масаж на проблемните зони.После го четох с прясно смляно, объркано с душ-гел примерно.Кажи кое е вярното, плз.Че дупето ми е целулитено. Sick

# 25
zdraveite momi4eta ,
priemate li me i men ot utre zashtoto imam nqkakvi 35 kg da otslabvam
Sad #Cussing out

# 26
Zlatana, айде от утре и ти с нас. Много се радвам, когато има нови попълнения - така някак се по-лесно  Peace
Азалия, и аз не знам кога ще започна с упражненията. Мнооого ме мързи да знаеш  Embarassed

# 27
  • Пловдив
Мед и утайка от кафе съм чувала, че е идеално за целулит. Лепиш си дланите по краката и създаваш вакум.
Аз не съм се отказала от плодовете. Мисля два дни в седмицата да карам на тях, а през останалото време на зеленчуци и по нататък и на протеин.  Grinning

# 28
Аз отново съм тук Crazy
Устоях на супичката bowuuама голям зор беше.За днес хапнах един лимон с малко мед,портокал и един банан,2,3 чая и вода.На моменти ужасно огладнявам и се наливам с вода нарочно.Не съм се теглила,но ми се чини,че съм свалила. Pelagia и аз днес ги започнах със зор упражнинията,канех им се доста време.Незнам дали ще ги правя всеки ден,ама ще се старая да правя поне дълги разходки.За утре съм предвидила една такава newsm68
zlatana добре дошла при нас Hug и успех,няма  да се предаваме я  Naughty

# 29
Мед и утайка от кафе съм чувала, че е идеално за целулит. Лепиш си дланите по краката и създаваш вакум.
Аз не съм се отказала от плодовете. Мисля два дни в седмицата да карам на тях, а през останалото време на зеленчуци и по нататък и на протеин.  Grinning

Не съм убедена, че ще сработи.
Протеина, за да задвижи метаболизма иска дни в чист вид.Ако вземеш за пример Дюкан-имаш ударна фаза, където си само на чист протеин и тази фаза задвижва метаболизма , след това имаш една доста дълга фаза на редуване-протеини/протеини-зеленчуци.И никакви плодове.Плодовете са изключени не случайно.
 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт