Декупаж - 35

• 66 956
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
А какво е глитер? За първи път чувам тази дума.
Съгласна съм за обеснения така ще се научим тези, които искаме да
се занимаваме с декупаж.

# 106
здравейте пак  Peace

http://www.facebook.com/album.php?aid=12499&id=1000007241859 … &l=0d194b0516  тук е линка как сме направили кутииката в София и Пловдив    thumbsup

pavlin4eto - за кутииката използвахме glitter (блестяща=брокатна) релефна паста, това е  Peace

приятна вечер на всички    bouquet

# 107
Здравкова, благодаря за посрещането и желанието да отговориш на въпроса ми.  Вече съм качила снимки в snimkа.bg, но не ми е ясно как точно да прикача линк тук към снимките за да са видими за другите. Дано съм успяла да се изразя правилно. Лека и спорна седмица на всички желая wavey  : newsm10

# 108
  • Плевен
Цанка кажи си поне потребителското име там Simple Smile иначе няма как да те намерим  Peace

# 109
Здравейте,

Включвам се за малко и набързо - относно конкурса, тък като там няма отговор - МОЛЯ НОМЕРА 5 И 10 ДА МИ ПИШАТ НА ЛИЧНИ КОИ СА. Номер 9 явно е пропуснат - ако е поради това, че някои не е могъл да се справи да ми пише на office@klamerbg.com и да ми прати на мен снимките - аз ще ги кача. Друг ако има проблем нека да ми даде знам да му помогна. КРАЙНИЯТ СРОК Е УТРЕ!!!!

# 110
Цанка-кликваш на снимката,която искаш да покажеш,отдясно излиза"кодове за споделяне' ,копираш (примерно средна снимка )и след това я поставяш в поста,който пишеш в темата!Дано съм обяснила разбираемо,ако има нещо питай пак  Peace
и аз съм ЗА идеята на Виванова!

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 22:28 от zdravkova

# 111
Аз все още съм на африканска тема ,ето още нещо

http://media.snimka.bg/6090/018435395.jpg

# 112
                GenovevaG , страхотни са ти африканските творения! Като ги видях и се сетих за пощата си  Embarassed Благодаря ти.Чудесни са!  bouquet
                Момичета,трудно ми е да изброя всички красоти,които сте показали.За всички  Hug Hug Hug
                Аз подкрепям идеята на Виванова да описваме какво и как сме направили.Така ще ни бъде по-лесно и няма да задаваме излишни въпроси.
                Лека вечер!

# 113
Ето резултата от  напукването. http://ivkot00.snimka.bg/hobby/dekopaj.486853

# 114
  • Русе
pavlin4eto,на разбираем език глитер означава брокат.Глитерен контур-контур/ограничител с брокат,глитерна боя-боя с брокат и т.н....
   Геновева,африканската ти серия е чудесна,браво!  bouquet
    Здравкова,успешна реабилитация си направила... Wink
     Раковинка,събра ми погледа Crazy Много оригинални решения и прекрасни изпълнения  bouquet Аплодисменти!
      Дупе,напредваш бързо ,това е чудесно,всеки път по-добри работи показваш!
         Поздравления за всики,които творят и пълнят темата с красота  bouquet
Бяхте ме питали за пяната на бутилката-това са малки кристални сферички.
 На свой ред благодаря за оценката и вниманието Hug

# 115
Диде Димитрова много ми хареса чинийката с бебчето  Peace
Раковинка нямам думи,страхотни неща,а иконите са невероятни,браво  Peace
Виванова с две ръце съм за идеята  Mr. Green при показването да се описват материалите
Геновева браво,браво супер африканска вълна,много ми е слабост   bouquetПоздравления момичета за чудесните срещи,само неможах да разбера кой изработи това уникално красиво дърво Blush

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 07:00 от wiwian

# 116
  • Плевен
Геновева това африканското ме разби Simple Smile Джаста благодаря за милите думи  Hug

# 117
Добро утро талантливки   bouquet
Много се радвам ,че харесахте новите ми неща Grinning
Много ми хареса идеята когато показваме свое произведение да описваме техниката и материалите с които е направено, както рускините. Аз също съм си го мислела като предложение.
Досега си мислех, че на Надето чинията с конците е обратен декупаж, а сега от снимките видях, че го прави от лицевата страна на чинията. Наистина друго си е да видиш нещата как стават на живо.
Хавайско дупе и ти много добре се справяш, а виждам , че имаш и хъс Peace и къщичка си направи Peace
Геновевче, разбира се че можеш да направиш шише - къща, идеята съвсем не е моя. Да със глина са правени, само малко не ми достигна, и някои части ги правих със солено тесто, но не ти препоръчвам , защото се разкривява и напуква. С глина си е най добре. Така и неможах да направя свестен студен порцелан, затова глината ми върши хубава работа. ООО, и африканската серия е чуднааа!!!
За черупките: Първо ги боядисвах в боя за яйца. Зимата си играх няколко дни и си направих от всички цветове  които имах. После минавам черупката с гъсто Ц 200 отгоре. Като изсъхна се образува прозрачен филм и това позволява да я режеш. С ножичка си ги нарязах на малки правоъгълничета или триъгълници. Първо режа лентичка и после кръц- кръц и така Laughing Лепя ги като намазвам определен участък от предмета с Ц 200 и с помоща на тъпата страна на дървено шишче ги поставям върху предмета. За да се хващат на пръчицата леко докосвам върху лепилото. В началото ти изглежда много трудоемко, но после е даже приятно.
Мисля да пробвам да боядисам черупките с акрилна боя. Така мога да имам повече цветове.
Антомче, благодарение на твоята салфетка е чинията с целувката, и аз много и се радвам, а на живо цветовете са по добре, но не можах да я снимам по хубаво.
Виванова обясних за мозайката, а на тебе благодарности за хубавата идея  bouquet
На Крис дръвчето съм го виждала, ама на тази снимка е в целия си блясък. Много е хубаво. И аз зимата направих няколко мънистени неща, но в това хубаво време не е за низане.
Добре дошли на новите момичета   bouquet

# 118
  • Плевен
Rakovina само един въпрос,това на издухано яйце го правиш нали? За да ги режеш тея ленти така ми се струва логично... newsm78

# 119
Само да отбележа, че сварените черупки са доста по-трошливи от суровите. Аз събирам от суровите и после си ги боядисвам пак с боя за яйца.

Общи условия

Активация на акаунт